Περαστικά κι από εμένα, να γίνεις γρήγορα καλά!
Περαστικά κι από εμένα, να γίνεις γρήγορα καλά!
Τώρα που κάπως χαλάρωσε ο πόνος( γαμάτα αυτά τα Lonarid-N)...Έχει κανένας καμία άκρη για να πάρω μούτρα στην καλή μου??? FZ6 fazer 2004.
Χρειάζομαι μούτρα και φανάρι.
περαστικα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
και εγω....αν και ειχα racing οι οποιες (η μια) χαλασαν σε πτωση τωρα εχω τουριστικες. Να σου πω κατι ομως?Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Τελικα ουτε οι μποτες δεν μας σωζουν...και γω τουριστικες φοραω στο σκουτερ ολη μερα...μηπως θα επρεπε να το ξανασκεφτω?![]()
τις racing δεν τις φοραγα καθε μερα οπως τις τουριστ τις sidi που εχω τωρα.Καταρχην δεν μπορεις να περπατησεις με αυτες ενω οι τουριστ εχουν ενιαία σολα και μπορεις ποιο ευκολα να περπατας κλπ επισεις η έλλειψη απο ξυστρες και διαφορα τετοια μου επιτρεπουν να φοραω παπουτσια παντου, με οτι και να φοραω, μηχανης. Διοτι το μπουφαν το κραταω στα χερια αν πρεπει να παω σε μια δουλεια κυριλε ντυμενη αλλα παπουτσια να αλλαζω συνεχεια δεν......καποια στιγμη αρχιζεις και κουραζεσε.Οπωτε.....
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Περαστικά φίλε και φτιαξε την γρήγορα,πριν πάθει καμιά αγγίλωση...![]()
Θα καβαλάω μηχανή,μέχρι να πάθω αλτσχα'ι'μερ.
Περιστικα και αγυριστα. Καλη επανοδο και ποτε ξανα![]()
![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
σιδερενιος γιατρε![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Περαστικά και σιδερένιος αδερφέ !!!
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Φίλε περαστικά..
Σε καταλαβαίνω μια και εγώ είχα σπάσει μετατάρσιο πριν από 6 χρόνια σε πλαγιομετωπική με κουτί (τότε είχα ένα fazer 600)..
Εδώ και 2 μήνες , είμαι με σπασμένο χέρι από μια τούμπα με τα πόδια στην είσοδο του σπιτιού μου.
Περαστικά μας και ποτέ ξανα!!
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας , αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς.
ΤDM 850.
Άσε γιατί σήμερα που πήγα για επανεξέταση πήρα παράταση.Σε 2 εβδομάδες βγάζω τον γύψο και βάζω πλαστική μποτούλα για ακόμα 3 εβδομάδες και μετά έχω και 2 εβδομάδες φυσικοθεραπείες και 1 μήνα ποδήλατο(έχω 4 χρόνια να ανέβω σε ποδήλατο)Τουλάχιστον θα είμαι οκ για τις διακοπέςΑρχικά δημιουργήθηκε από alex-kal
Φίλε περαστικά..
Σε καταλαβαίνω μια και εγώ είχα σπάσει μετατάρσιο πριν από 6 χρόνια σε πλαγιομετωπική με κουτί (τότε είχα ένα fazer 600)..
Εδώ και 2 μήνες , είμαι με σπασμένο χέρι από μια τούμπα με τα πόδια στην είσοδο του σπιτιού μου.
Περαστικά μας και ποτέ ξανα!!
Καλή δύναμη και καλή ανάρρωση γιατρέ μου...![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=UeVtZ...eature=related
Περαστικά κι αγύριστα αδερφέ.![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Γρήγορα περαστικά γιατρέ. Και τώρα πως θα πας στο σαλόνι μοτοσακού?
Ωραίο αυτό, να ξεκινήσουμε να βάζουμε ακτινογραφίες γιατί βαρέθηκα τις φωτογραφίες![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Εγώ θέλω να πάω αλλά η γυναίκα δεν με πάει γιατί έχει λέει μπροστόβαρες γκόμενες και επειδή δεν μπορώ να καβαλήσω τις μηχανές φοβάται μη παρασυρθώ και καβαλήσω καμία από αυτές:smilea: :smilea: :smilea:
Λογικά θα με πάει ο μπράδερ με το κουτί μου.