Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
α-πο-γο-η-τευ-τη-κα!
Εί-σαι-ο-μόνος-μά-λλον.
Απογοητεύτηκες σε σχέση με τι; Για μαστόδοντο πάει πολύ καλά στο δρόμο. Και μη μου πεις ότι το βουβαλομπεμβέ πάει καλύτερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
α-πο-γο-η-τευ-τη-κα!
Εί-σαι-ο-μόνος-μά-λλον.
Απογοητεύτηκες σε σχέση με τι; Για μαστόδοντο πάει πολύ καλά στο δρόμο. Και μη μου πεις ότι το βουβαλομπεμβέ πάει καλύτερα.
πρεπει να εισαι ο μοναδικος που το λεει αυτο , τι δεν σου αρεσε για πες μας και εμας να ξερουμε.![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
Τα λεει αυτα γιατι θελει να παρει 990 και θελει απο τωρα γνωριμιες για τα συνεργεια....Αν στρίβει ένα από τα ον οφφ αυτό είναι το 990....Εγώ σοκάρομαι κάθε φορά έτσι όπως στρίβει, αλλά εγώ είμαι και κουλαδι. Ειναι μηχανάκι που σε παίρνει από το χεράκι και σου λέει έλα να σε μάθω μικρέ κουλε....
Me gusta la moto, me gustas tu....
ειπαμε να μη συζηταμε μλκιες εδω μεσα?
το εχετε ξεφτυλισει!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Θέλω να μου συστήσεις την ακαδημία ετυμολογίας που φοίτησες...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ειπαμε να μη συζηταμε μλκιες εδω μεσα?
το εχετε ξεφτυλισει!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ΜΑ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
παιδες μην το ακουτε... ο Ντιμάρας εχει χέρια και με ενα ΚΤΜ θα μπορουσε να κανει παπαδες στο χωμα ... εμπλεξε με τα γρηγορα γιαπωνεζικα μετα και προσπαθει να ξεχασει που ηταν και που πηγε!![]()
Εύχομαι γρήγορα να επιστρέψει στον καλό δρόμοΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
παιδες μην το ακουτε... ο Ντιμάρας εχει χέρια και με ενα ΚΤΜ θα μπορουσε να κανει παπαδες στο χωμα ... εμπλεξε με τα γρηγορα γιαπωνεζικα μετα και προσπαθει να ξεχασει που ηταν και που πηγε!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Εύχομαι γρήγορα να επιστρέψει στον καλό δρόμο
![]()
Αντιπαραθέσεις είμαστε κύριος... άκου ''εύχομαι'' !!!!!!!!!
Άφησέ τους στην άγνοιά τους.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Εύχομαι γρήγορα να επιστρέψει στον καλό δρόμο
![]()
της γειτονισσας σου το μπουγαδοκοφινο!
Εγω δε σ εβρισα ε!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
χερια εχουν και οι μαιμουδες!
![]()
![]()
![]()
Μάλλον από τον εαυτό σου πρέπει να απογοητεύτηκες γιατί αν δεν μπορείς να στρίψεις με ένα 990 πρέπει να είσαι μεγάλο κουλάδι Δημητράκη...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κοιτα! χωματινο θα ξαναπερνα ανετα! 250, 300αρι...
990 παντως που οδηγησα στην ασφαλτο, α-πο-γο-η-τευ-τη-κα!
![]()
Mιλάμε ότι ΕΓΩ το κουλάδι καταφέρνω και πατάω άνετα όλο το λάστιχο σε ορεινό στροφιλίκι...
Αν βέβαια το οδήγησες μόνο σε καμιά εθνική και κυνηγούσες τελικες, (γιατι και εκεί άσφαλτο έχει...) τότε ίσως να έχεις δίκιο σαν πρώην κάτοχος ss... ευθειάκια κουλομαρία...
Παιδιά την πλάκα για τις Τριτοτετάρτες μπόρώ να την δεχτώ αλλά προσέχτε τι λέτε για το στήσιμο και την οδηγική συμπεριφορά γιατί εκτίθεστε ανεπανόρθοτα ως μοτοσυκλετιστές μιας και εμείς καβαλάμε και δεν μιλάτε με τίποτα "γατάκια"...![]()
![]()
άντε γεια μας(Πέμπτη σήμερα...δεν παίζει και αγχος...
)
υ.γ. Διαβάστε το ebike που έχει ένα συγκριτικό...συμφωνώ απόλυτα με όσα λεέι για το 990... για τα υπόλοιπα ας μας πουν οι κάτοχοι τους
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Μάλλον από τον εαυτό σου πρέπει να απογοητεύτηκες γιατί αν δεν μπορείς να στρίψεις με ένα 990 πρέπει να είσαι μεγάλο κουλάδι Δημητράκη...:rotflmao:
Mιλάμε ότι ΕΓΩ το κουλάδι καταφέρνω και πατάω άνετα όλο το λάστιχο σε ορεινό στροφιλίκι...
Αν βέβαια το οδήγησες μόνο σε καμιά εθνική και κυνηγούσες τελικες, (γιατι και εκεί άσφαλτο έχει...) τότε ίσως να έχεις δίκιο σαν πρώην κάτοχος ss... ευθειάκια κουλομαρία...
Παιδιά την πλάκα για τις Τριτοτετάρτες μπόρώ να την δεχτώ αλλά προσέχτε τι λέτε για το στήσιμο και την οδηγική συμπεριφορά γιατί εκτίθεστε ανεπανόρθοτα ως μοτοσυκλετιστές μιας και εμείς καβαλάμε και δεν μιλάτε με τίποτα "γατάκια"...![]()
![]()
άντε γεια μας(Πέμπτη σήμερα...δεν παίζει και αγχος...
)
υ.γ. Διαβάστε το ebike που έχει ένα συγκριτικό...συμφωνώ απόλυτα με όσα λεέι για το 990... για τα υπόλοιπα ας μας πουν οι κάτοχοι τους
:a47: :a16:
Μη μου θυμώνεις, ξέρω ότι κατά βάθος είσαι "δικός μας".Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
της γειτονισσας σου το μπουγαδοκοφινο!
Εγω δε σ εβρισα ε!
![]()
:wacko:
Δηλαδη με το bmw που χες ειχες ενθουσιαστει ρε φλωρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:a47: :a16:![]()
τσαι, μεροκαματο, ξεκολιασμα,ρομπα, τις ξερετε καλα αυτες τις εννοιες εσεις με τις σομπες που οδηγητε , ουσττττ![]()
![]()
![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει