τετοιο τηλεκοντρολ ηταν??
τετοιο τηλεκοντρολ ηταν??
Ο Παπαδάκης σήμερα το πρωί πάντως με πικρία συνιδητοποιούσε (γιατί έχασε και τέτοιο θέμα βαρβαρότητας)........................................................................... ........................................................................................ότι επρόκειτο μάλλον για "περιεργες" ερωτικές προτιμήσεις του κυρίου...
![]()
![]()
![]()
μηπως ξερεις μαρκα τελεορασηςΑρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Επιτρέψτε μου να έχω μια καχυποψία στο συγκεκριμένο θέμα.
Παιζει να είναι και κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι που απλά υπο την επήρρεια πχ αλκοολ να "ξέφυγε" πολύ.
Απο την γυναίκα μου ξέρω περιστατικο σε νοσοκομείο της Αττικής που ήρθε με πόνο στο έντερο. Μετα την ακτινογραφία οι γιατροί τα πάιξανε γιατί ο υπεράνω καθε υποψίας κύριος έιχε ένα τηλεκοντρόλ τηλεόρασης μέσα του!!!! Του είπανε οτι θέλει άμεσα χειρουργείο και αυτός υπέγραψε και έφυγε γιατί όπως είπε "Θα έρθει αναγκαστικά η γυναίκα μου και τι θα τις πώ???".
Αυτός πήγε στο νοσοκομείο με το σκουπόξυλο και είπε οτι έχω δύσπνοια!! Τι να πω απλά έχω δει και ακούσει πολλά στα νοσοκομεία με τέτοια περιστατικά και δεν ξερω τι να πιστέψω πια.![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Καμμιά του κώλου θα ήταν μωρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
μηπως ξερεις μαρκα τελεορασης![]()
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
samsun εγγυηση εχει μεγαλυτερο μεγεθος στο τελιωμα :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Καμμιά του κώλου θα ήταν μωρε...
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Επισης στην Κορινθο υπηρχε περιστατικο που γυναικα εβαλε ψαρι ξερετε που και αυτο σφηνωσε.Ειλικρινα,δεν κανω πλακα.Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Επιτρέψτε μου να έχω μια καχυποψία στο συγκεκριμένο θέμα.
Παιζει να είναι και κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι που απλά υπο την επήρρεια πχ αλκοολ να "ξέφυγε" πολύ.
Απο την γυναίκα μου ξέρω περιστατικο σε νοσοκομείο της Αττικής που ήρθε με πόνο στο έντερο. Μετα την ακτινογραφία οι γιατροί τα πάιξανε γιατί ο υπεράνω καθε υποψίας κύριος έιχε ένα τηλεκοντρόλ τηλεόρασης μέσα του!!!! Του είπανε οτι θέλει άμεσα χειρουργείο και αυτός υπέγραψε και έφυγε γιατί όπως είπε "Θα έρθει αναγκαστικά η γυναίκα μου και τι θα τις πώ???".
Αυτός πήγε στο νοσοκομείο με το σκουπόξυλο και είπε οτι έχω δύσπνοια!! Τι να πω απλά έχω δει και ακούσει πολλά στα νοσοκομεία με τέτοια περιστατικά και δεν ξερω τι να πιστέψω πια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Επισης στην Κορινθο υπηρχε περιστατικο που γυναικα εβαλε ψαρι ξερετε που και αυτο σφηνωσε.Ειλικρινα,δεν κανω πλακα.
ΠΟΥ ΠΟΥ????
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Επισης στην Κορινθο υπηρχε περιστατικο που γυναικα εβαλε ψαρι ξερετε που και αυτο σφηνωσε.Ειλικρινα,δεν κανω πλακα.
Τι ψάρι ήταν ''ΛΟΥΤΣΟΣ''?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ξερω και τι ψαρι ηταν.Παντως οχι μαριδα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
E ναι, αυτές πάνε πάντα σε κοπάδι..Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Δεν ξερω και τι ψαρι ηταν.Παντως οχι μαριδα.![]()
Το ψαρι ηταν νεκρο.Αρα απο κανα ιχθυοπωλειο θα το πηρε.Φαντασου την γυναικα τωρα. -Τι ψαρια θελετε? -Ενα και μεγαλο.Αν μπορειτε βγαλτε τα λεπιαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
E ναι, αυτές πάνε πάντα σε κοπάδι..![]()
Εαν εβγαζε τα λέπια δε θα σφήνωνεΑρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Το ψαρι ηταν νεκρο.Αρα απο κανα ιχθυοπωλειο θα το πηρε.Φαντασου την γυναικα τωρα. -Τι ψαρια θελετε? -Ενα και μεγαλο.Αν μπορειτε βγαλτε τα λεπια![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Στο καλύτερο μου το χάλασες βρε Κούλη..!Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Αν μπορειτε βγαλτε τα λεπια![]()
Μλκες, οσο ο Κουλης γραφει αυτα που γραφει χωρις emoticons τοσο περισσοτερο γελαω!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()