Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εαν εβγαζε τα λέπια δε θα σφήνωνε![]()
πσ, η εμπειρια!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εαν εβγαζε τα λέπια δε θα σφήνωνε![]()
πσ, η εμπειρια!
![]()
Εμείς είμαστε του κρέατος Μήτσε μου..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
πσ, η εμπειρια!
![]()
:rotflmao:
Πάλι θα έλεγα να ΜΗΝ πολυμιλάςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
πσ, η εμπειρια!
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το θεμα ειναι που το βρισκετε το αστειο.Τι εκανε η γυναικα μωρε.Απλα ειπε να πειραματιστει.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μλκες, οσο ο Κουλης γραφει αυτα που γραφει χωρις emoticons τοσο περισσοτερο γελαω!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαμαααααα δε μ αφηνει!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πάλι θα έλεγα να ΜΗΝ πολυμιλάς![]()
![]()
![]()
![]()
νταξ ρε φιλε! μηχανακι δεν εχω, κ@λο εχω καινουργιο... το καταλαβαμε! να μη μιλαω για τιποτα δλδ?![]()
![]()
Μπορεί να μπέρδεψε το "ενυδρείο" με το "αιδοίο", δεν ξέρεις καμμιά φορά τι ακούει ο άνθρωπος..Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Το θεμα ειναι που το βρισκετε το αστειο.Τι εκανε η γυναικα μωρε.Απλα ειπε να πειραματιστει.![]()
![]()
Το ξαναπα ρε Μακη.Το ψαρι ηταν νεκρο.Δεν μπορουσε να κολυμπησειΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μπορεί απλά να μπέρδεψε το "ενυδρείο" με το "αιδοίο", δεν ξέρεις καμμιά φορά τι ακούει ο άνθρωπος..![]()
![]()
Πόσα Β4 χωράνε σε ένα Α3;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
[...]να μη μιλαω για τιποτα δλδ?![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σήμερα η γυναίκα μου έχει φτιάξει ψάρια, ούτε στο χλμ δεν τα πλησιάζω λέμε.![]()
![]()
Μπορεί να το πήρε για δόλωμα, πωωω...τζίτζικα σκας!Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Το ξαναπα ρε Μακη.Το ψαρι ηταν νεκρο.Δεν μπορουσε να κολυμπησει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Το ξαναπα ρε Μακη.Το ψαρι ηταν νεκρο.Δεν μπορουσε να κολυμπησει
το μ@@νι και νεκρους ανασταινει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Σήμερα η γυναίκα μου έχει φτιάξει ψάρια, ούτε στο χλμ δεν τα πλησιάζω λέμε.![]()
![]()
χαλασμενα ειναι????
![]()
αν δεις παντως να μην πλησιαζει αυτη το τηλεκοντρολ μαλλον σου εχει κλεψει τους κωδικους και σε διαβαζειΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
![]()
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Τα ψαρια δεν πιστευουν πουθενα.Αρα δεν μπορουν να αναστηθουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
το μ@@νι και νεκρους ανασταινει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: