http://www.youtube.com/watch?v=siQgD9qOhRs
για αυριο κοριτσια...οσες πιστες προσελθετε...![]()
22,45 απ εξω...
κινηματογραφος ΑΘΗΝΑΙΟΝ...αλεξανδρας και βασ.σοφιας γωνια...επι της βασ.σοφιας...(γαμω τα νατσος με τυρι λεμε...και ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑ...)![]()
για αυριο κοριτσια...οσες πιστες προσελθετε...![]()
22,45 απ εξω...
κινηματογραφος ΑΘΗΝΑΙΟΝ...αλεξανδρας και βασ.σοφιας γωνια...επι της βασ.σοφιας...(γαμω τα νατσος με τυρι λεμε...και ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑ...)![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μολις σκασει εδω πηγα με τα τσαρουχια...
Θα το δούμε και αυτό 1.000.000 φορές?
![]()
![]()
![]()
![]()
εεε..........
γιατί δεν πάτε απόψε;;![]()
Iron Man 2
ρομπα...![]()
![]()
αν και μονο αθηναιον θα το δω εγω...με διαλλειμμα και νατσος με τυρι...μεγαλη αιθουσα κλπ...οι γεροι ειμαστε παραξενοι...
το πρωτο ηταν κορυφη...πολυ καλοσκηνοθετημενη περιπετεια με εκπληκτικες ερμηνειες απο πολυ δυνατο καστ...
Παππού, πάμε στα Gold Class;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν και μονο αθηναιον θα το δω εγω...με διαλλειμμα και νατσος με τυρι...μεγαλη αιθουσα κλπ...οι γεροι ειμαστε παραξενοι...
οχι ρε φιλε...τα village απο μενα δεν θα δουν ποτε δεκαρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Παππού, πάμε στα Gold Class;;;![]()
αθηναιον rules λεμε...![]()
Παρολο που δεν ειμαι παππους ειχα παει μια φορα...20Ε ειχα πληρωσει θυμαμαι εδω και 4 χρονια αλλα ηταν χλιδα.Ειχε κατι φοβερες γκομενες που μας ειχαν κερασει σαμπανια ,οι πολυθρονες της αιθουσας δεν υπηρχαν και ειχα φαει και ενα παρα πολυ καλο σουφλε σοκολατας...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Παππού, πάμε στα Gold Class;;;![]()
![]()
![]()
Για μια φορα για τον χαβαλε καλα ηταν...![]()
Μη κολάς, σιγά, απλά μας πήραν πρέφα ότι κατεβάζουμε αβέρτα οπότε σου λέει θα την βγάλουμε πρώτα σε αυτούς!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ρομπα...![]()
![]()
το πρωτο ηταν κορυφη...πολυ καλοσκηνοθετημενη περιπετεια με εκπληκτικες ερμηνειες απο πολυ δυνατο καστ...
Αθήναιον; Αθήναιον!
Μέση μπροστά-μέση πίσω που θέλετε; Άμα θέλετε έχει και πιο αργά, απλά επειδή είπατε γέροι...![]()
![]()
Πάσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οχι ρε φιλε...τα village απο μενα δεν θα δουν ποτε δεκαρα...![]()
αθηναιον rules λεμε...![]()
Θα το δω σπίτι τότενες...
αυτο σε θρι ντι θα παιξει?εχω ακουσει οτι ειναι αλλη φαση το 3ντι.
εχει κανεις αποψη?
what?Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
anatha supahero?
![]()
![]()
paidia kano mia prospathia gia ellinika mi me gamate leme mia etsi mia agglikamia grekoellinika..
Πάμε σήμερα;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ρομπα...![]()
![]()
Και μετα μια κοντρίτσα μεχρι το Μπρίκι στη Μαβίλη![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais