...υπαρχει βεβαια στο moto , το πολυ ωραιο ''ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ'' , αλλα θελησα να ανοιξω ενα διαφορετικο θεμα καθως αυτες οι μοτοσυκλετες δεν γερνανε στον δρομο , αλλα μεσα σε εκθεσεις....η μαλλον στις αποθηκες τους!
Τα καταστηματα δεν διαθετουν χρονο και πορους για αναπαλαιωση προφανως (ισως εκτος απο καποιους-ελαχιστους ''μερακληδες'' επαγγελματιες) , ουτε να τα πεταξουν θελουν για παλιοσιδερα καθως γνωριζουν οτι εχουν αξια , οποτε αυτος ο φαυλος κυκλος εχει σαν αποτελεσμα να υπαρχουν καποιες μοτοσυκλετες που σταματησε να μετραει ο χρονος για αυτες , η σταματησαν τον χρονο οι ιδιες ακριβως στο σημειο που πατηθηκε το τελευταιο ''run-off''....
Ποιος να ασχοληθει τωρα πια με εκεινη την ξεθωριασμενη suzuki στο υπογειο , την στιγμη που γυαλιζει την απαστραπτουσα Κ10 στην βιτρινα που περιμενει τον πελατη να την αγορασει και να κυλισει το χρημα , η αγορα να παρει ανασα και συναμα η ζωη ολακερη?
...τεσπα!
Τον τελευταιο καιρο ψαχνω για μηχανη , και φυσικα εχω επισκεφτει ενα σωρο εκθεσεις και αποθηκες μηπως και βρω κατι που να μου κανει....
....ειναι τετοια η ''φυση'' της μοτοσυκλετας που ψαχνω (παλιο-φτηνο-να λειτουργει) , ωστε η αναζητηση της με εχει οδηγησει σε παμπολες εκθεσεις αλλα και στις αποθηκες τους , καθως αυτο που ζηταω δεν ειναι και οτι πιο τελευταιο σε κατασταση ''βιτρινας'' , αλλα κατι λειτουργικο να πηγαινω στην δουλεια μου.
...οι περισσοτερες εκθεσεις διατηρουν αποθηκες (συνηθως καπου κοντα- σε σημεια που δεν φανταζεστε) , και δεν παει το μυαλο σας τι μηχανακια εχουν μεσα!
...και η αναζητηση μου με εχει οδηγησει σε πολλες απο αυτες.
Αφου ειδα οσα μηχανακια ειδα αποφασισα να αποθανατισω (στην κυριολεξια) καποια απο αυτα , και βεβαια ημουν για αλλη δουλεια εκει και επρεπε να απασχολω καποιον υπαλληλο απο την δουλεια του να με παει στην αποθηκη , ζητησα ευγενικα να με αφησει να τραβηξω φωτογραφιες με το κινητο.......(εχω σκεφτει πολλες φορες οτι πρεπει να κυκλοφορω με μια μικρη καμερα αλλα συνεχεια το ξεχναω).
Σημερα σε εκθεση γνωστοτατου dealer HONDA/YAMAHA , πηγα (μεσω αλλου εμπορου ( ....μπλα μπλα μπλα....) να δω ενα Virago 400....κοιταξτε τι πηρε το ματι μου παραδιπλα!!!
...αναγνωριζετε καποια απο τις παρακατω κυριες?
![]()