:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
αν δεις παντως να μην πλησιαζει αυτη το τηλεκοντρολ μαλλον σου εχει κλεψει τους κωδικους και σε διαβαζει![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
αν δεις παντως να μην πλησιαζει αυτη το τηλεκοντρολ μαλλον σου εχει κλεψει τους κωδικους και σε διαβαζει![]()
θα τον βαρεσω! μαζευτε τον!
![]()
![]()
![]()
Μην νευριαζεις απλα εχω ορεξη:a028:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
θα τον βαρεσω! μαζευτε τον!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πόσα Β4 χωράνε σε ένα Α3;![]()
![]()
1,285469
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Σήμερα η γυναίκα μου έχει φτιάξει ψάρια, ούτε στο χλμ δεν τα πλησιάζω λέμε.![]()
![]()
καλά μην τρελαίνεσαι ,απλά όταν σου πει να κάτσεις στο τραπέζι ,μην το πάρεις κυριολεκτικά και προς θεού μην κατεβάσεις το παντελόνι ....![]()
παντως κατι πηρε το ματι μου
οτι αυτο τραυματιστηκε![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
το γεγονος ο,τι φοβηθηκε να πει τι εχει απο την αρχη,δηλωνει σεξουαλικο φετιχ και ειναι κλασσικη περιπτωση αυτοερωτικου τραυματισμου...αν του το χανε κανει αλλοι θα μιλουσε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
το γεγονος ο,τι φοβηθηκε να πει τι εχει απο την αρχη,δηλωνει σεξουαλικο φετιχ και ειναι κλασσικη περιπτωση αυτοερωτικου τραυματισμου...αν του το χανε κανει αλλοι θα μιλουσε...
κατσε ρε παιδια γιατι νομιζω λετε ο,τι θελετε!
Δλδ το εβαλε στον πατο του, συνεχισε να σπρωχνει (τι λεω και δεν ξερναω ρε γμτ μου) μεχρι που το εφτασε στο στηθος του, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?
Μα ειναι ποτε δυνατον?????????
![]()
H μπανιέρα γλιστράει ΜήτσεΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Δλδ το εβαλε στον πατο του, συνεχισε να σπρωχνει (τι λεω και δεν ξερναω ρε γμτ μου) μεχρι που το εφτασε στο στηθος του, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?
![]()
...
Σαφως, ποιο πολυ μου "κανει" κατι τετοιο
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Παιδιά...νταβάς της κακιάς ώρας ήταν ο τύπος,απλά σε κάποιους δεν άρεσε που έβγαζε την αδερφή τους στο κλαρί και τον ε'διακορέψανε τον παντέρμο με το σκουπόξυλο...
![]()
δε λεμε ο,τι θελουμε.ο αυτοερωτικος τραυματισμος και,σε αρκετες περιπτωσεις,θανατος ειναι ενα θεμα που αν και σχετικα αγνωστο,υπαρχει.autoerotic fatality,κανε μια ερευνα και θα δεις τι θανατοι εχουν συμβει απο τετοια ερωτικα παιχνιδια.οταν καποιος ειναι ομοφυλοφιλος η εχει τετοιες τασεις ΑΛΛΑ ειναι σε ετεροφυλοφιλο περιβαλλον(ποσο μαλλον παντρεμενος με παιδια(πιθανον) και μεταναστης),τοτε προσπαθει να ικανοποιησει την σεξουαλικοτητα του σε μικρο διαστημα αλλα με μεγαλη ενταση.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
δηλαδή θέλετε να πείτε οτι ένας άνθρωπος παλουκώθηκε από σεξουαλικό φετίχ -διαστροφή ?? Οτι άρχισε να χώνει ένα σκουπόξυλο στον κ@λο του και οτι απλά το παράκανε και έφτασε θώρακα ??? Αυτό λέτε?? Και το αιτιολογείτε με το ότι η γυναίκα κάποιου είπε οτι κάποιος είχε χώσει ένα τηλεκοντρόλ στο πάτο του και γούσταρε ??? Είστε με τα καλά σας ?????
καλα ρε φιλε ενταξει,μαλλον ξερεις καλυτερα εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
δηλαδή θέλετε να πείτε οτι ένας άνθρωπος παλουκώθηκε από σεξουαλικό φετίχ -διαστροφή ?? Οτι άρχισε να χώνει ένα σκουπόξυλο στον κ@λο του και οτι απλά το παράκανε και έφτασε θώρακα ??? Αυτό λέτε?? Και το αιτιολογείτε με το ότι η γυναίκα κάποιου είπε οτι κάποιος είχε χώσει ένα τηλεκοντρόλ στο πάτο του και γούσταρε ??? Είστε με τα καλά σας ?????![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
δε λεμε ο,τι θελουμε.ο αυτοερωτικος τραυματισμος και,σε αρκετες περιπτωσεις,θανατος ειναι ενα θεμα που αν και σχετικα αγνωστο,υπαρχει.autoerotic fatality,κανε μια ερευνα και θα δεις τι θανατοι εχουν συμβει απο τετοια ερωτικα παιχνιδια.οταν καποιος ειναι ομοφυλοφιλος η εχει τετοιες τασεις ΑΛΛΑ ειναι σε ετεροφυλοφιλο περιβαλλον(ποσο μαλλον παντρεμενος με παιδια(πιθανον) και μεταναστης),τοτε προσπαθει να ικανοποιησει την σεξουαλικοτητα του σε μικρο διαστημα αλλα με μεγαλη ενταση.
τι να σου πω!![]()
μη το παιρνεις προσωπικα παντως! "Νομίζω" ειπα!
Και νομιζα οτι ειχα διαβασει και δει πολλα σχετικά...
![]()
μα κι εγω δε λεω πως σιγουρα ειναι αυτοτραυματισμος,απλα σαν γεγονος το ξερω και οχι σε λιγες εκφανσεις του.απλα το στοιχεια(δημογραφικα κυριως) και η,φερομενη απο τα μεσα,δικαιολογια του εκει με πανε πιο πολυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τι να σου πω!![]()
μη το παιρνεις προσωπικα παντως! "Νομίζω" ειπα!
Και νομιζα οτι ειχα διαβασει και δει πολλα σχετικά...
![]()
![]()