Α ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα.... KLX 250 ήταν το πρώτο μου μηχανάκι.... μεγάλος καημός.... βάλτου FCR και θα με θυμηθείς!!!!
Α ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα.... KLX 250 ήταν το πρώτο μου μηχανάκι.... μεγάλος καημός.... βάλτου FCR και θα με θυμηθείς!!!!
τετοια λεγε μου συ......κιερχεται η κορη........ψηνομαι παντως....σιγα-σιγα.....!!!
ride fast stay young!!!
Εγώ που είχα και το 250 και το 650 μετά τα FCR νόμιζα ότι είχα άλλο μηχανάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
τετοια λεγε μου συ......κιερχεται η κορη........ψηνομαι παντως....σιγα-σιγα.....!!!
(δεν χρειάζεται να το μάθει η κόρη σου... χεχεχε)![]()
![]()
![]()
καλοοοο.......και ιδιως ουτε η γυναικα......!χεχεχεχε..............
ride fast stay young!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
καλοοοο.......και ιδιως ουτε η γυναικα......!χεχεχεχε..............
ride fast stay young!!!
Μεγαλε συνχαριτηρια για τη δουλεια σουΜε ενα κοντερ ICO και με μια συσκευη roadbook ( F2R κατα προτημιση) θα εδειχνε ακομα πιο DAKAR
![]()
screw the limits
FREE 2 RIDE
roadbook holders
thank you και σωστη η παρατηρηση πολυ ωραιο οντως οπως και το αλλο της vapor,αλλα πλεον το ταμειον...ειναι μειον....!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από megalexandros
Μεγαλε συνχαριτηρια για τη δουλεια σουΜε ενα κοντερ ICO και με μια συσκευη roadbook ( F2R κατα προτημιση) θα εδειχνε ακομα πιο DAKAR
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
πουλα το μου...![]()
υ.γ. πολυ ωραιο!!!![]()
Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
Kein Engel kommt um Euch zu rachen
Diese Tage Eure Letzten sind
Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen
ποσο.............????????Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
πουλα το μου...![]()
υ.γ. πολυ ωραιο!!!![]()
![]()
ride fast stay young!!!
ευχαριστω πολλυ απαντες!!!
![]()
και μην ξεχνιομαστε αν κανεις θελει καποια προμοια δουλιτσα,εδω ειμαστε......σαλονικα.........!!!
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
ποσα θες???![]()
Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
Kein Engel kommt um Euch zu rachen
Diese Tage Eure Letzten sind
Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen
εχεις π.μΑρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
ποσα θες???![]()
![]()
ride fast stay young!!!
Φίλε μου συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη κατασκευή σου, μία ερώτηση τα αυτοκόλητα dakar που τα βρήκες , θα μου άρεσαν στο xtz660 μου.
αυτα φιλε μου....χειροποιητα....κιοχι σε υπολογιστη αλλα σχεδιασμενα με μολυβι ενα ενα κοματακι απευθειας πανω στο αυτοκολητο υλικο στο σχημα και μεγεθος που ηθελα υστερα κοψιμο με ψαλιδι ενα ενα κοματακι και ομοιως κολλημα στο μηχανακι ενα ενα....!!!αυτο εννοω οταν λεω το μηχανακι εχει απιστευτη δουλεια πανω του....ολη το χερι...μη σαπελπιζω ομως η δουλεια γινεται πανευκολα σε ειδικους υπολογιστων που εχουν το υλικο και το προγραμα για την σχεδιαση του καθε αυτοκολητου....εγω ειμαι απλα του παιδεματος!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από apostolos72
Φίλε μου συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη κατασκευή σου, μία ερώτηση τα αυτοκόλητα dakar που τα βρήκες , θα μου άρεσαν στο xtz660 μου.αν εισαι και σαλονικα σε στελνω σε κανα δυο τετοιους!!!
![]()
![]()
ride fast stay young!!!