Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 99

Θέμα: τι μελλον εχω εγω??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas

τι μελλον εχω εγω??

Η ηλικια μου 23.. πτυχιουχος ψυχολογιας. μολις τελειωσα και με τον στρατο..καιρο τωρα σκεφτομουν το μελλον μου..το τι θα κανω μετα που θα απολυθω.. λογω μιας υποτροφιας πριν 2 χρονια καταφερα και πηγα στην αγγλια για 6 μηνες στο sheffield university. εκει τα πραγματα ηταν διαφορετικα. θαμπωθηκα στην κυριολεξια απο τις εγκαταστασεις τα εργαστηρια το ποσο κοντα σου ειναι ολοι μα ολοι οι καθηγητες.. οι γονεις μου μου λενε να να κανω οτι μου αρεσει.. ψαχνομαι για δευτερο πτυχιο νομικη..εκει εξω.. γιατι εδω δεν με βλεπω να τελειωνω ποτε αν μπω με κατατακτηριες.. και αν ηταν κατι που μπορει να με κρατουσε εδω ηταν η σχεση μου 2 χρονια τωρα και ισως ενα καλο μεταπτυχιακο σε τομεα που να με ενδιαφερει. για δουλεια εδω? τωρα που εχω αρχισει να ψαχνομαι για κατι προσωρινο βρηκα μια θεση συμβουλευτικου ψυχολογου σε ενα ιδρυμα.. μισθος? 600. χωρις ασφαλιση.. τι να πω..απογοητευση.. που παει η ελλαδα? που παμε ολοι? ποιος να φανταζοταν ποσο μαυρα πραγματικα ειναι τα πραγματα... πως ξεπουληθηκαμε.. αλλα ειναι δυνατον? ειναι δυνατον τοσα εκατομμυρια ευρω? ποσοι μα ποσοι πρεπει να τα εφαγαν? πρεπει να ειναι χιλιαδες και αν οχι εκατονταδες.. ανοιγω τηλεοραση.. τα ιδια...τα ιδια..καθε μερα τα ιδια.. μεχρι πριν απο καποια χρονια σκεφτομουν οτι το χαζοκουτι δειχνει φονους.. μονο ετσι τραβουσε τηλεθεαση.. τωρα πλεον δειχνει το πως δολοφονειται η ελλαδιτσα.. τοσος πλουτος τοσα μερη για αξιοποιηση.. τοσες δυνατοτητες..και αυτοι εκει οι 300 μαλακες στην βουλη με ελαχιστες εξαιρεσεις.. τον παιζουν 8 χρονια και μετα συνταξη... τους βαρεθηκα ολους.. ολα ενα απεραντο μπουδ.. ειδα και απο τον στρατο.. το βισμα ζει και βασιλευει.. ι κομπινα οι καταχρησιες..τοσα οπλα τοσα αρματα..σαπιζουν και βγαινουν μια φορα τον μηνα απλα για συντηρηση..
    ενα χαος... ο ελληνας βεβαια ειναι πονηρος.. η παραοικονομια οργιαζει.. ολοι εχουν απο κατι στην ακρη..μια καβατζα.. δεν θα πεινασει..αλλα θα περασει χειροτερα... δωστε μου κυριοι εσεις εκει πανω ενα λογο..ενα λογο να μεινω ελλαδα και θα το κανω..το μονο που με κρατουσε ηταν η κοπελα μου και οι γονεις μου..αλλα βλεποντας τα χαλια δεν αντεχω..βενζινη ακριβη ρευματα νερα δημοτικα τελη.. ερτ.. κλεφτες.. καταχραστες.. λαμογια.. θα φυγω.. τον αν θα γυρισω δεν το ξερω.. ειναι σιγουρο θα μου λειψουν πολλα.. ισως πονεσω... αλλα σκεφτομαι εμενα.. σκεφτομαι πλεον την παρτη μου.. οπως αυτοι εκει πανω σκεφτονταν μονο τον εαυτο τους τοσο καιρο.. τι να πω.. αν συνεχισω το ποστ μου θα γινει τεραστιο.. ακομη θυμαμαι τον κυριο παγκαλο.. που ειχε ερθει στο πανεπιστημιο μου.. οταν ενας απτην Α.Ε.Π γυρισε και τον ρωτησε για την χρηματα σχετικα με την παιδεια.. απαντηση του? με αναρχικους δεν συζηταω.. εκανε την ψευτοκουβεντα με την πασπ.. και εφυγε.. η μπουλντοζα.. ο αχρηστος..το μηδενικο..
    θα περασουν πολλα χρονια..για να γινουν αλλαγες... μεχρι να ξεβρωμισει ο τοπος.. απο αυτους.. ακομα και 100 να φτασουν..παλι θα κυβερνουν.. χρειαζομαστε κατι το διαφορετικο.. οχι επανασταση.. κατι που θα μας δωσει ελπισα.. ελπιδα για ενα μελλον..
    αλλα εγω κατι τετοιο..δεν το βλεπω..και φευγω...
    οπως ελεγε και ο σεφερης.. οπου και να παω η ελλαδα με πληγωνει...
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αν μπορείς να φύγεις.... μην το σκέφτεσαι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πάνω από όλα φταίνε οι πολίτες αυτής της χώρας.

Φύγε όσο είναι καιρός και μπορείς Και εγώ παρόμοια σκέφτομαι.

Με το συμπάθειο...
    ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ από το σημείο που άρχισες το θέμα σου,
    έπρεπε να κάνεις την ερώτηση "τι μέλλον έχω εγώ"..

Καλή τύχη, σε ό,τι και αν κάνεις!

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    26 χρονων. Μια απο τα ίδια.

Πάλευα μεχρι τωρα για το πτυχιο (7 χρονια συνολο) επειδη δεν φιλησα κατουρημενες μπλε κοκκινες πρασινες ποδιες.

Ψάχνω για δουλειά και βρίσκω ανασφάλιστος με 5 Ε / ώρα και χαίρομαι!

Και ευτυχώς εγω εχω και μια οικογενειακή επιχείριση που μπορω να ασχοληθώ.

Αλλοι στην ηλικία μου που οι γονεις τους ειναι μεροκαματιαρηδες?

Εψαχνα να βρω ΠΡΑΚΤΙΚΗ σε τεχνικό γραφειο και πλεον δεν παιρνει κανενας ατομα.
    Ούτε με κοννέ ούτε με τιποτα.

Ειπα να φυγω για Dubai. Τελικά σκατά και εκει.
    Ειπα να φυγω για Ιταλία. Τα ίδια χάλια.

Αυγουστο μπαινω φανταρος να τελειωνω.
    Μετά δεν ξερω τι θα κανω.

Μαλλον θα παρω τη Βικυ και θα φύγουμε.
    Εδω δεν εχει μελλον.
    Δεν θα δουλέψω εγω για να πληρώσω τα δικά τους.

Εχω ξυπνήσει πολλές φορές λεγοντας, τι θα κανω ρε πο*στη?

Τι στο διαλο θα κανω?
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ'το να σε ρωτάει
    ένα νεαρό παιδί για το μέλλον του και να μην ξέρεις τι να του πεις!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: τι μελλον εχω εγω??

Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    Η ηλικια μου 23.. πτυχιουχος ψυχολογιας. μολις τελειωσα και με τον στρατο..καιρο τωρα σκεφτομουν το μελλον μου..το τι θα κανω μετα που θα απολυθω.. λογω μιας υποτροφιας πριν 2 χρονια καταφερα και πηγα στην αγγλια για 6 μηνες στο sheffield university. εκει τα πραγματα ηταν διαφορετικα. θαμπωθηκα στην κυριολεξια απο τις εγκαταστασεις τα εργαστηρια το ποσο κοντα σου ειναι ολοι μα ολοι οι καθηγητες.. οι γονεις μου μου λενε να να κανω οτι μου αρεσει.. ψαχνομαι για δευτερο πτυχιο νομικη..εκει εξω.. γιατι εδω δεν με βλεπω να τελειωνω ποτε αν μπω με κατατακτηριες.. και αν ηταν κατι που μπορει να με κρατουσε εδω ηταν η σχεση μου 2 χρονια τωρα και ισως ενα καλο μεταπτυχιακο σε τομεα που να με ενδιαφερει. για δουλεια εδω? τωρα που εχω αρχισει να ψαχνομαι για κατι προσωρινο βρηκα μια θεση συμβουλευτικου ψυχολογου σε ενα ιδρυμα.. μισθος? 600. χωρις ασφαλιση.. τι να πω..απογοητευση.. που παει η ελλαδα? που παμε ολοι? ποιος να φανταζοταν ποσο μαυρα πραγματικα ειναι τα πραγματα... πως ξεπουληθηκαμε.. αλλα ειναι δυνατον? ειναι δυνατον τοσα εκατομμυρια ευρω? ποσοι μα ποσοι πρεπει να τα εφαγαν? πρεπει να ειναι χιλιαδες και αν οχι εκατονταδες.. ανοιγω τηλεοραση.. τα ιδια...τα ιδια..καθε μερα τα ιδια.. μεχρι πριν απο καποια χρονια σκεφτομουν οτι το χαζοκουτι δειχνει φονους.. μονο ετσι τραβουσε τηλεθεαση.. τωρα πλεον δειχνει το πως δολοφονειται η ελλαδιτσα.. τοσος πλουτος τοσα μερη για αξιοποιηση.. τοσες δυνατοτητες..και αυτοι εκει οι 300 μαλακες στην βουλη με ελαχιστες εξαιρεσεις.. τον παιζουν 8 χρονια και μετα συνταξη... τους βαρεθηκα ολους.. ολα ενα απεραντο μπουδ.. ειδα και απο τον στρατο.. το βισμα ζει και βασιλευει.. ι κομπινα οι καταχρησιες..τοσα οπλα τοσα αρματα..σαπιζουν και βγαινουν μια φορα τον μηνα απλα για συντηρηση..
    ενα χαος... ο ελληνας βεβαια ειναι πονηρος.. η παραοικονομια οργιαζει.. ολοι εχουν απο κατι στην ακρη..μια καβατζα.. δεν θα πεινασει..αλλα θα περασει χειροτερα... δωστε μου κυριοι εσεις εκει πανω ενα λογο..ενα λογο να μεινω ελλαδα και θα το κανω..το μονο που με κρατουσε ηταν η κοπελα μου και οι γονεις μου..αλλα βλεποντας τα χαλια δεν αντεχω..βενζινη ακριβη ρευματα νερα δημοτικα τελη.. ερτ.. κλεφτες.. καταχραστες.. λαμογια.. θα φυγω.. τον αν θα γυρισω δεν το ξερω.. ειναι σιγουρο θα μου λειψουν πολλα.. ισως πονεσω... αλλα σκεφτομαι εμενα.. σκεφτομαι πλεον την παρτη μου.. οπως αυτοι εκει πανω σκεφτονταν μονο τον εαυτο τους τοσο καιρο.. τι να πω.. αν συνεχισω το ποστ μου θα γινει τεραστιο.. ακομη θυμαμαι τον κυριο παγκαλο.. που ειχε ερθει στο πανεπιστημιο μου.. οταν ενας απτην Α.Ε.Π γυρισε και τον ρωτησε για την χρηματα σχετικα με την παιδεια.. απαντηση του? με αναρχικους δεν συζηταω.. εκανε την ψευτοκουβεντα με την πασπ.. και εφυγε.. η μπουλντοζα.. ο αχρηστος..το μηδενικο..
    θα περασουν πολλα χρονια..για να γινουν αλλαγες... μεχρι να ξεβρωμισει ο τοπος.. απο αυτους.. ακομα και 100 να φτασουν..παλι θα κυβερνουν.. χρειαζομαστε κατι το διαφορετικο.. οχι επανασταση.. κατι που θα μας δωσει ελπισα.. ελπιδα για ενα μελλον..
    αλλα εγω κατι τετοιο..δεν το βλεπω..και φευγω...
    οπως ελεγε και ο σεφερης.. οπου και να παω η ελλαδα με πληγωνει...
    ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ

Κυνήγι θέλει (και ασφαλώς λίγη τύχη).

Αν όμως το κυνηγήσεις κάτι θα βγει.

Προσπάθησε πάντως να εξειδικευτεί σε κάτι, ή δυνατόν κάτι ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.

Και αν μπορείς συνέχισε τις σπουδές (διδακτορικό, δεύτερο πτυχίο ό,τι θες και εσύ).
    Μιας και μίλησες πάντως για νομική, να ξέρεις ότι και εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, οι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι είναι πολλοί, πάρα πολλοί. Εκτός και αν σκέφτεσαι για δικαστικό...

Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις...

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    Φυγε τωρα που ειναι σχετικα νωρις, μην χασεις αλλο χρονο εδω.
    Μαλακιστηκα με το τει κ αργησα να το τελειωσω αλλα τωρα που τελειωνω θα παω στρατο και θα φυγω.
    Δεν ακουγα την Γιαγια μου να παω στην Αυστραλια, αλλα τωρα για εκει με βλεπω.
    Δεν λεει να πληρωνεις τις λαμογιες αλλων...
    Αλλα το γαμ@το ειναι οτι καθε φορα τους ιδιους ψηφιζουν.
    Δεν βαζουν μυαλο οι ελληνες.
    Δεν φταιει η καθε κυβερνιση,
    αυτοι που την ψηφιζουν φταινε.
    I find your lack of faith disturbing.

Αν έχετε σκοπό να φύγετε στο εξωτερικό, μη πάτε φαντάροι.
    Είναι άδικα χαμένος χρόνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αν έχετε σκοπό να φύγετε στο εξωτερικό, μη πάτε φαντάροι.
    Είναι άδικα χαμένος χρόνος..
    Αν δεν παμε δεν θα μπορουμε να επιστρεψουμε πισω αν καποτε το θελησουμε.
    Ειναι ωραια η Ελλαδα να διασκεδαζεις,
    απλα ειναι χαλια να ζεις-επιζεις.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    ανοιξε ενα γραφειο ψυχοθεραπειας πρεπει να διοριστεις και εσυ καπου.
    αν εισαι καλος θα εχεις μελλον.

αλλα εγω ειμαι 30 και θυμαμαι οτι η ψυχολογια δεν ειχε μελλον απο τοτε που πηγες και εσυ.

θα μου πεις αυτο γουσταρω. ε μαλλον δεν αρκει μονο να γουσταρεις κατι πρεπει να υπαρχει και επαγγελματικος προσανατολισμος.
    υπαρχουν κορεσμενα επαγγελματα αλλα ο ελληνας επιμενει να βγαινει δικηγορος, γιατρος και δημοσιος υπαλληλος.

καλη τυχη να εχεις
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
    Αν δεν παμε δεν θα μπορουμε να επιστρεψουμε πισω αν καποτε το θελησουμε.
    Ειναι ωραια η Ελλαδα να διασκεδαζεις,
    απλα ειναι χαλια να ζεις-επιζεις.

Έχουν αλλάξει αυτά. Μην πιστεύετε ότι σας λένε για να σας φοβερίζουν.
    Ψάξε το.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Έχουν αλλάξει αυτά. Μην πιστεύετε ότι σας λένε για να σας φοβερίζουν.
    Ψάξε το.
    Για 9 μηνες δεν πειραζει,
    αμα ηταν 24 οπως παλια δεν θα πηγαινα.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
    Φυγε τωρα που ειναι σχετικα νωρις, μην χασεις αλλο χρονο εδω.
    Μαλακιστηκα με το τει κ αργησα να το τελειωσω αλλα τωρα που τελειωνω θα παω στρατο και θα φυγω.
    Δεν ακουγα την Γιαγια μου να παω στην Αυστραλια, αλλα τωρα για εκει με βλεπω.
    Δεν λεει να πληρωνεις τις λαμογιες αλλων...
    Αλλα το γαμ@το ειναι οτι καθε φορα τους ιδιους ψηφιζουν.
    Δεν βαζουν μυαλο οι ελληνες.
    Δεν φταιει η καθε κυβερνιση,
    αυτοι που την ψηφιζουν φταινε.
    ρωτα για τα ωραρια εργασιας στην αυστραλια και τον τροπο ζωης τους και μετα πηγαινε.
    το καλοκαιρι ημουν με μια ελληνοαυστραλεζα καθε φορα που γυριζω πισω μου λεει παθαινω καταθλιψη τουλαχιστον για 6 μηνες.

καλα λεφτα αλλα ωραριο 8-8 και μια εξοδος σαββατο βραδυ γιατι το σινδευ ειναι τοσο μεγαλο που θελεις μια ωρα να πας και μια να γυρισεις οποτε δεν εχεις κουραγιο να πας ουτε στο περιπτερο.
    και φυσικα κανεις λογος για καφετερεια της γειτονιας.
    τεραστια κλαμπ μονο που πρεπει να πας απο της 6 το απογευμα για να παρκαρεις και να συναντησεις τους φιλους σου

δουλευει πλεον σε ιδιωτικη κλινικη ευρευνας για το aids
    2500 ευρω το μηνα μονο που το ενοικιο ειναι 1500

καλα να περασετε
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    περπατουσα στον δρομο πριν λιγο και σκεφτομουν.. μια χωρα με τοσες προοπτικες.. για τουρισμο για αναπτυξη της γεωργιας.. με ηλιο αερα θαλασσες..και εφτασε να παρακαλαει τσιρακια.. για μερικα χρηματα.. βαρεθηκα να τους ακουω.. ο ενας χειροτερος απτν αλλον.. για εμενα προσωπικα ενα δευτερο κινημα μεταναστευσης ερχεται..και μπορει να μην το δουμε τωρα..αλλα θα γινει..ειναι θεμα χρονου.. οι ελληνες στο εξωτερικο μεγαλουργουν.. δειτε τα πανεπιστημια.. μεγαλη μεριδα απο αυτες ειναι ελληνες.. γιατι? γιατι εκει δειχνουν οτι μπορουν.. δεν μπλεχνου με παραταξεις βουλευτες κολιτιλικια.. ακομα θυμαμαι τον 28 χρονο γκει καθηγητη μου στην αγγλια... εκει μετραει το ποιος εισαι και οχι το τι δειχνεις.. αχ ρε ελλαδιτσα..
    μακαρι να γυριζαμε 10 χρονια πριν.. ποτε δεν ακουσα τους δικους μου να λενε οικονομια τοσο συστηματικα.. ποτε δεν ειδα τον πατερα μου τοσο σκεφτικο.. και ειναι και δημοσιο... τι να λενε αλλοι που απολυθηκαν στα 50 τους...
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 13:38
  2. Gixxxerpap κοίτα τί σου έχω...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 10:27
  3. Τι τις ήθελα εγώ σήμερα τις καλημέρες;
    από Respect στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2007, 17:09
  4. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  5. Τι σας εχω εγώ
    από SpyrosTDM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 17:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα