Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: ΖΗΤΕΙΤΑΙ Cb400 Super Four

Αρχικά δημιουργήθηκε από cachilleas
    ..ιδιες μηχανες ειναι
    2κυλινδρο δεν ειναι το πεντακο?..εγω δε θα επαιρνα 2κυλιδρο CB.. ιδεοντολογικα και μονο..
    τελικα ειναι ιαπωνιας το 500? ισως και να το σκεφτει,η τιμη ειναι καλη για σχετικα καινουριο μηχανακι.
    θα του το μεταφερω

Αρχικά δημιουργήθηκε από TAKSIMIS
    2κυλινδρο δεν ειναι το πεντακο?..εγω δε θα επαιρνα 2κυλιδρο CB.. ιδεοντολογικα και μονο..
    τελικα ειναι ιαπωνιας το 500? ισως και να το σκεφτει,η τιμη ειναι καλη για σχετικα καινουριο μηχανακι.
    θα του το μεταφερω

Μέχρι το 1995 τα έφτιαχναν στην Ιαπωνία, από το 1996 η γραμμή παραγωγής μετακόμισε στο εργοστάσιο της HONDA στην Ιταλία .

Παλαιό μέλος
    σωστωτατοιοι!!! εννοουσα σε θεμα αξιοπιστιας! υπαρχει καποιο thread με γενικες διαφορες δυκυλινδρων - τετρακυλινδρων? οχι μηχανολογικα...καθαρα πρακτικα... ποια υποτιθεται οτι ειναι πιο ηρεμα στα χαμηλα κτλ... αν και για τα μηχανακια που σηζηταμε δεν ειναι δα και "διαολοι"

σωστωτατοιοι!!! εννοουσα σε θεμα αξιοπιστιας! υπαρχει καποιο thread με γενικες διαφορες δυκυλινδρων - τετρακυλινδρων? οχι μηχανολογικα...καθαρα πρακτικα... ποια υποτιθεται οτι ειναι πιο ηρεμα στα χαμηλα κτλ... αν και για τα μηχανακια που σηζηταμε δεν ειναι δα και "διαολοι"

Tα δικύλινδρα σαφώς είναι πιο ήρεμα, πιο πρακτικά και πιο ευκολοσυντήρητα από τα τετρακύλινδρα.

Το 500 έχει πιο λεπτές γραμμές, είναι λίγο πιο σύγχρονο.
    Αλλά αν κάτσεις πάνω του, έκατσες πάνω σε CB.

Η θέση οδήγησης, το τεπόζιτο...

2Κ μοτέρ, υδρόψυκτη, άνετη...

Και μαμώ τις all round μηχανές...

Ίσως η πιο τίμια πρόταση της Honda...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

,

allh fasi omws to 4k.. ti na leme

Παλαιό μέλος

Re: ,

allh fasi omws to 4k.. ti na leme
    γουσταρω SF και δεν με νοιαζει τπτ χαχαχα σωστος, δεν λεω τπτ, οτι προτιμαει ο καθενας

Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα...:o
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Καλησπερα κι απο μενα. Επειδη αλλαξα 3-4 τα τελευταια μου μηχανακια για να κανω μονο κ μονο τη δουλεια μου αδιαφορώντας για την ομορφια κ την δικη μου ορεξη να τα καβαλαω, κατεληξα συμφωνα με το μπατζετ μου σε μηχανακι πολης κ κυβισμο πολης αλλα σε κατι που να γουσταρω πολυ. Πηρα το CB400 sf VersionR me adeia 2000 και, να μην το ματιασω δουλευει ρολόι. Φιλος μου ο μηχανικος που το συντηρει, μετα την αποκτηση οπου πηγε κατευθειαν για σερβις, αφου διαπιστωσαμε κατι αρπακολιές απο τον προηγουμενο που τις μαζεψαμε, τον ρωτησα για τη γενικη κατασταση κ ειπε πως ειναι άψογο. Κ τον πιστευω. Ειναι φορα που αγορασα κατι που μου αρεσε παντα κ οχι ενα εργαλειο μονο για δουλεια. Αλλιως αγοραζα μια πενσα. Με αυτα θελω να πω οτι κ τα παλαιοτερα εχου κ ψυχη κ ψωμι, φτανει να τα συντηρησεις σωστα. Το ΧΤ550 που ειχα πιτσιρικας τωρα το μοσχοπουλανε για αντικα κ ποτε δεν επαψε να ειναι μηχαναρα ας πουμε...
    Εξαλλου 10.000 χλμ ή μια κακια στιγμη φτανουν για να γινει ενα μηχανακι σκατα, κ κατοπιν να φιγουραρει ολογυάλιστο σε καμμια εκθεση με την ταμπελα "Ευκαιρια-5.800 - ατρακαριστο".
    Το cbδάκι παντως περα απο ομορφια, εαν πετυχεις καλη κατασταση δεν θα το ξεχασεις ποτε. Επισης το Hornet to 600. Το 500 ειναι λιγο γκουμούτσα ρε γμτ(γνωμη μου, ετσι.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis22260
    Καλησπερα κι απο μενα. Επειδη αλλαξα 3-4 τα τελευταια μου μηχανακια για να κανω μονο κ μονο τη δουλεια μου αδιαφορώντας για την ομορφια κ την δικη μου ορεξη να τα καβαλαω, κατεληξα συμφωνα με το μπατζετ μου σε μηχανακι πολης κ κυβισμο πολης αλλα σε κατι που να γουσταρω πολυ. Πηρα το CB400 sf VersionR me adeia 2000 και, να μην το ματιασω δουλευει ρολόι. Φιλος μου ο μηχανικος που το συντηρει, μετα την αποκτηση οπου πηγε κατευθειαν για σερβις, αφου διαπιστωσαμε κατι αρπακολιές απο τον προηγουμενο που τις μαζεψαμε, τον ρωτησα για τη γενικη κατασταση κ ειπε πως ειναι άψογο. Κ τον πιστευω. Ειναι φορα που αγορασα κατι που μου αρεσε παντα κ οχι ενα εργαλειο μονο για δουλεια. Αλλιως αγοραζα μια πενσα. Με αυτα θελω να πω οτι κ τα παλαιοτερα εχου κ ψυχη κ ψωμι, φτανει να τα συντηρησεις σωστα. Το ΧΤ550 που ειχα πιτσιρικας τωρα το μοσχοπουλανε για αντικα κ ποτε δεν επαψε να ειναι μηχαναρα ας πουμε...
    Εξαλλου 10.000 χλμ ή μια κακια στιγμη φτανουν για να γινει ενα μηχανακι σκατα, κ κατοπιν να φιγουραρει ολογυάλιστο σε καμμια εκθεση με την ταμπελα "Ευκαιρια-5.800 - ατρακαριστο".
    Το cbδάκι παντως περα απο ομορφια, εαν πετυχεις καλη κατασταση δεν θα το ξεχασεις ποτε. Επισης το Hornet to 600. Το 500 ειναι λιγο γκουμούτσα ρε γμτ(γνωμη μου, ετσι.
    καλα χιλιομετρα φιλαρακι!και οχι πολλα πολλα με το 500

Re: Re: Re: !

\\

ειπες ολους τους λογους που απο cb400 πήγα στο 500
    Μια από τα ίδια κι εγώ. Το 400άρι έχει πιο προσεγμένες αναρτήσεις και φρένα, σε όλα τα υπόλοιπα όμως (ηλικία, κόστος συντήρησης, απόδοση κινητήρα) το 500άρι υπερτερεί.

Πουλάω το δικό μου τώρα, αλλά με βαριά καρδιά.

Χεράς ή Βροντάς; Το avatar του/της Dumah

Re: ΖΗΤΕΙΤΑΙ Cb400 Super Four

ο γαμπρος μου αποφασισε να αλλαξει επιτελους μηχανη,και ειναι μεταξυ ενος cbf250,και ενος αψογου cb400sf...αν υπαρχει φυσικα. Δυσκολο να βρεθει καθαρο cb400 οπως το φανταζεται αν και οχι απιθανο. Αν καποιος το εχει και σκεφτεται να το αλλαξει ας στειλει φωτο ή πμ.

Πουλιέται μία Bros σε πολύ καλή κατάσταση αν σε ενδιαφέρει;

δες εδώ:

Δεν τη συγκρίνω με SF αλλά με CBF 250 ναι!
    Έχει τέλεια γεωμετρία και έιναι πολύ καλό για την πόλη!
    Honda CB 400 Super Four
    Honda CBR 400 RR
    Honda CB 250 Classic
    Yamaha Super Tennere
    Kawasaki ZZR 600
    Yamaha TDM 850
    Honda Bros 400
    Honda Transalp 650
    Yamaha TDM 850

...and So Must Go On...

Πάντως εμένα το 500άρι δε μου ερέσει καθόλου...
    Σκέτη πλαστικούρα...
    Ένα καλοσυντηριμένο SF είναι όλα τα λεφτά!
    Και η μηχανή του ξυρίζει...
    Honda CB 400 Super Four
    Honda CBR 400 RR
    Honda CB 250 Classic
    Yamaha Super Tennere
    Kawasaki ZZR 600
    Yamaha TDM 850
    Honda Bros 400
    Honda Transalp 650
    Yamaha TDM 850

...and So Must Go On...