ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ.....
(ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΝ)
(ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΝ)
Το χρέος τους το επιτέλεσαν. Ψήφισαν!Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
Eδά ας κάτσουν αναπαυτικά να το απολαύσουν.
Viva la (green) Revolution!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ΔΕΚΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το χρέος τους το επιτέλεσαν. Ψήφισαν!
Eδά ας κάτσουν αναπαυτικά να το απολαύσουν.
Viva la (green) Revolution!
ΕΙΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ....
ΔΟΞΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ.....
Ρε να το κανουμε, αλλα δεν γουσταρω καθολου που θα το παρουν μυρωδια οι URAL, οι IZH, οι Dnerp και θα ερθουν απροσκλητες για να δωσουν "στιγμα". "χρωμα" και "χαρακτηρα"...
οι Βρετανοι διαδηλωναν και διαδηλωνουν καθε Τεταρτη, γιατι το δημοτικο συμβουλιο αποφασισε να βαλει "φεσι" στις θεσεις σταθμευσης των μοτοσικλετων στο κεντρο του Λονδινου...(αυτοι εχουν και θεσεις σταθμευσης βλεπεις...)
για να αποφυγουν παντως αυτους τις πρσκολλησεως, κανονιζουν την ακριβη ωρα και το τοπο συναντησης με sms και mail λιγες ωρες πριν το γεγονος...κατι ξερουν...
Το προτέρημα της (Ελληνικώς εννοούμενης) Δημοκρατίας, αγαπητέ μου, να κυβερνά το 20% το υπόλοιπο 80...Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
ΔΕΚΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.
ΕΙΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ....
ΕΒίβα!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΝ ΘΕΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ Π.Μ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε να το κανουμε, αλλα δεν γουσταρω καθολου που θα το παρουν μυρωδια οι URAL, οι IZH, οι Dnerp και θα ερθουν απροσκλητες για να δωσουν "στιγμα". "χρωμα" και "χαρακτηρα"...
οι Βρετανοι διαδηλωναν και διαδηλωνουν καθε Τεταρτη, γιατι το δημοτικο συμβουλιο αποφασισε να βαλει "φεσι" στις θεσεις σταθμευσης των μοτοσικλετων στο κεντρο του Λονδινου...(αυτοι εχουν και θεσεις σταθμευσης βλεπεις...)
για να αποφυγουν παντως αυτους τις πρσκολλησεως, κανονιζουν την ακριβη ωρα και το τοπο συναντησης με sms και mail λιγες ωρες πριν το γεγονος...κατι ξερουν...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΑΣ.
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΗΣΥΧΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Γι αυτό μην είσαι σίγουροςΑρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
(και αν μπορείς γράφε με μικρά, μου έβγαλες τα μάθια)
![]()
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. ΑΠΛΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ- ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το προτέρημα της (Ελληνικώς εννοούμενης) Δημοκρατίας, αγαπητέ μου, να κυβερνά το 20% το υπόλοιπο 80...
ΕΒίβα!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΦΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
YOU MAKE, YOU BUY, YOU DIE....
THAT'S THE AMERCAN MOTTO
Joe Strummer
Μια πρώτη σκέψη θα ήταν να σταματήσεις να γράφεις κεφαλαία γιατί μας έχεις βγάλει τα μάτια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΝ ΘΕΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ Π.Μ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΑΣ.
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΗΣΥΧΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.![]()
![]()
Έχετε δίκο παιδιάΑρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Μια πρώτη σκέψη θα ήταν να σταματήσεις να γράφεις κεφαλαία γιατί μας έχεις βγάλει τα μάτια.....![]()
![]()
Sorry![]()
Mε αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΦΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=102374
![]()
,Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ Π.Μ.
θα μαζευτειτε καμια 10αρια ατομα κι αν!
δυστυχως για μενα δεν υπαρχει αποδοτικος τροπος διαδηλωσης....
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Aν κουβαλάνε όλοι από καμιά δεκαριά rpg;Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
δυστυχως για μενα δεν υπαρχει αποδοτικος τροπος διαδηλωσης....
Έεεεετσι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Aν κουβαλάνε όλοι από καμιά δεκαριά rpg;
Τότε νομίζω πως θα ακουσούμε λίιιιγο:hypnotize :hypnotize