Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος μου ζητάω να γίνει απο τους μοτοσυκλετιστές.Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
Μπραβο ρε φιλαράκο.....![]()
Να μην υποκινείται απο λαμογια- κομματα-εργατοπατέρες ψευδοσυνδικαλιστές (κατα το ψευδοεντούρο):a04:
Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος μου ζητάω να γίνει απο τους μοτοσυκλετιστές.Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
Μπραβο ρε φιλαράκο.....![]()
Να μην υποκινείται απο λαμογια- κομματα-εργατοπατέρες ψευδοσυνδικαλιστές (κατα το ψευδοεντούρο):a04:
"You Make, You Buy, You Die!"
Jοe Strummer (21 August 1952 – 22 December 2002)
\Αρχικά δημιουργήθηκε από McZab
Ας μαζευτούμε αύριο 1 Μάη καμμιά 200.000 άνθρωποι στο δρόμο και τα επόμενα βήματα τα αποφασίζουμε επί τόπου...
Και για όσους δεν γουστάρουν το "καπέλο" των εργατοπατέρων που θα παίζουν μουσικούλα στην Πλ. Κλαυθμώνος, οι ανένταχτοι-αυτόνομοι και λοιπές δυνάμεις θα συγκεντρωθούμε στην πύλη του Πολυτεχνείου στην Πατησίων.
Οι υπόλοιποι κρατήστε σφιχτά τον καναπέ μη σας τον πάρει το ΔΝΤ και κάντε υπομονή...
+1000
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Υπάρχουν και βουλευτές μοτοσυκλετιστές. Θα τους φέρετε σε δύσκολη θέση βρε παιδιά!Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος μου ζητάω να γίνει απο τους μοτοσυκλετιστές
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Υπάρχουν και βουλευτές μοτοσυκλετιστές. Θα τους φέρετε σε δύσκολη θέση βρε παιδιά!
![]()
![]()
![]()
Ε, ρε γλέντια.....![]()
![]()
![]()
Για φανταστείτε τη σκηνή.....
Μιλάμε για το απόλυτο λιντσάρισμα.....
Βαράτε βιολιντζίδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα υπαρχει αυριο κοσμος στους δρόμους?τι λετε?
μια φορα γαμησαμε την ευρωπη..2004..και βγηκαμε ολοι εξω ...
τωρα που μας τον εχουνε βαλει μεχρι το παχυ εντερο.. θα κανουμε τιποτα?μη νομιζουν οτι μας αρεσει κιολας...![]()
Kαι βάλε! Του άλλου έπιασε ημιθωράκιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τωρα που μας τον εχουνε βαλει μεχρι το παχυ εντερο..
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ama einai kati organomeno egw eimai mesa
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Φιλαράκο κάτι τέτοιο σκέφτηκα αρχικά αλλά δεν προλαβαίνουμε να μαζευτούμε αύριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τωρα που μας τον εχουνε βαλει μεχρι το παχυ εντερο.. θα κανουμε τιποτα?μη νομιζουν οτι μας αρεσει κιολας...![]()
Στις συγκεντρώσεις ΓΣΕΕ δεν πάω γιατί υπονομεύονατι από κομματόσκυλα.
Γι' αυτό πρότεινα τηνμεθεπόμενη Παρασκευή για να προλάβουμε να το οργανώσουμε.
Τώρα γι' α'υριο σκέφτεσαι κάτι?????
Αν ναι εγώείμαι μέσα
Αν με την παρούσα κατάσταση δεν υπάρχει κόσμος στο δρόμο... τι να πω... είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Φασιστοειδή Καρατζαφυρερικά καθίκια στα Χανιά.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Kαι βάλε! Του άλλου έπιασε ημιθωράκιο!![]()
Μάγκες ας το ξεκινήσουμε αύριο εμείς οι λίγοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Αν με την παρούσα κατάσταση δεν υπάρχει κόσμος στο δρόμο... τι να πω... είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Θα μαζευτούμε σιγά σιγα.
Ωραία.
Έστω ότι κατεβαίνουμε 2 εκατομ άνθρωποι στο σύνταγμα και πολιορκούμε τη Βαστίλλη.
Και κάποια στιγμή, κουνώντας μια λευκή σωβρακοφανέλα, ένα λαμόγιο προβάλλει από την πόρτα της βουλής ψελίζοντας " Εντάξει, άκυρα όλα τα μέτρα. Θα κάνουμε ότι πείτε. Τι μας λέτε να κάνουμε από αύριο;"
H Απάντηση υπάρχει;
Υπάρχει ρε παιδιά;
Καλή η αντίδραση και εγώ μέσα και πρώτος. Αλλά αντιπρόταση έχουμε;
Εφαρμόσιμη λύση, έχουμε;
E;
![]()
Ασφαλώς και υπάρχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ωραία.
Έστω ότι κατεβαίνουμε 2 εκατομ άνθρωποι στο σύνταγμα και πολιορκούμε τη Βαστίλλη.
Και κάποια στιγμή, κουνώντας μια λευκή σωβρακοφανέλα, ένα λαμόγιο προβάλλει από την πόρτα της βουλής ψελίζοντας " Εντάξει, άκυρα όλα τα μέτρα. Θα κάνουμε ότι πείτε. Τι μας λέτε να κάνουμε από αύριο;"
H Απάντηση υπάρχει;
Υπάρχει ρε παιδιά;
Εφαρμόσιμη λύση, έχουμε;
E;
![]()
Και αυτή είναι να ξεκινήσει η ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΜΕΡΚΕΛ κλπ συνομοταξία να εκπονήσουν πρόγραμμα ανάπτυξης για τη χώρα και όχι ΜΟΝΟ πειορισμό των δαπανων που αυτό συνεπάγεται με μείωση εισοδημάτων των μισθωτών- συνταξιούχων. Πείνα δηλαδή
Αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί από κοντα και όχι σε φόρουμ.
Χάνουμε τίποτα να το παλέψουμε? οχι έτσι όμως ...:a017:
![]()
![]()
![]()
δε θα λεγα οτι ψαχνουμε λυση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ωραία.
H Απάντηση υπάρχει;
Υπάρχει ρε παιδιά;
Εφαρμόσιμη λύση, έχουμε;
E;
![]()
μας ζητας να κατσουμε να μας γαμησεις γιατι καποιοι κανανε τη χωρα τσιφλικι τους και κονομησαν αυτοι κ οι επιχειρηματιες που συνεργαστηκαν μαζι τους.εκαναν εμας να δανειστουμε μια ζωη ολοκληρη..μας εκαναν τεμπεληδες..αλκοολικους και καλοπερασακηδες..
οκ?ε βγες πες ποιος και πόσα και κλεισε κ οσους μπορεις φυλακη..και θα μας εχεις διπλα σου..
Αυτούς περιμένεις να σου προωθήσουν την ανάπτυξη φίλε μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
Ασφαλώς και υπάρχει.
Και αυτή είναι να ξεκινήσει η ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΜΕΡΚΕΛ κλπ συνομοταξία να εκπονήσουν πρόγραμμα ανάπτυξης
Συγνώμη, πόσο χρόνων είσαι; Γιατί εγώ που σαρανταρίζω, και τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου από τότεσές που θυμούμαι, θα εμπιστευόμουνα καλιά τον πισινό μου (και ας με έχει κάνει πολλάκις ρεζίλι) για κάτι τέτοιο παρά τα λαμόγια που αναφέρεις.
Αλλού είναι το κλειδί, αλλού...
![]()