Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 102 από 102

Θέμα: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    αξιζει και πρεπει να κατεβουμε.ερχονται δυσκολες μερες και πιστευω οτι ο κοσμος πρεπει να βγει απο το σπιτι,να απομακρυνθει απο την τρομοκρατια των ΜΜΕ,και να ερθει πιο κοντα.να ερθουμε πιο κοντα και να κανουμε συζητησεις σαν κιαυτες ζωντανα.αν δεν κατεβουμε και τωρα στους δρομους ποτε περιμενουμε;;και στο κατω κατω ας μη πετυχουμε και τιποτα..τοσα χρονια στον καναπε δειτε που μας οδηγησαν..
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ανοίξατε μεγάλη κουβέντα.... Τι να πω, από τα λίγα οικονομικά που καταλαβαίνω, νομίζω ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι προδιαγεγραμμένη αλλά δεν τους βολεύει τώρα (τους ξένους ετέρους μας) θα χάσουν πολλά, και η αύξηση του ΦΠΑ είναι υποχρεωτική για να γίνουν και πάλι ανταγωνιστικοί στις τιμές τους οι Γερμανοί. Το ΔΝΤ ενδιαφέρεται για να πάρει πίσω τα λεφτά του μόνο και όχι για το αν υποβαθμίζεται το βιοτικό επίπεδο μιας χώρας. Οπότε κρατήστε τους Έλληνες ζωντανούς για λίγο μέχρι να πάρουμε πίσω το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων μας, που μαζί με τους τόκους τόσων ετών τελικά ήταν καλό deal και μετά (ας πούμε το 2011) τους στέλνετε στο διάολο.

Τώρα για σκεφτείτε και το άλλο, φτηνά εργατικά χέρια δεν υπάρχουν πουθενά στην ΕΕ οπότε να η ευκαιρία. Κι επειδή είμαι επαγγελματίας κι απασχολώ προσωπικό,συμφωνώ ότι η υπάρχουσα νομοθεσία είναι ασφυκτική απέναντι στον εργοδότη αλλά μη φτάσουμε και στο επίπεδο της Κίνας. Οπότε συνοψίζοντας έχουμε ένα κράτος που γερνάει, νοσηρή πολιτική ζωή και πολιτικούς, ατιμωρησία, δεν παράγουμε παρά μόνο λαμόγια κι αμπελοφιλοσοφίες, αστυφιλία, μπόλικα καφενεία, τράπεζες που νοικιάζουν ακριβά τα όνειρά μας, και πολλά άλλα. Η ανατροπή θα έρθει αλλά όχι από τον καναπέ και μόνον όταν αφήσουμε τον ωχαδερφισμό στην άκρη. Τι πάει να πει είμαι 20 , 40 , 60 , μας κοροϊδεύουν όλους και το καταπίνουμε, μας γέμισαν με πρέπει και λοιπές παπάτζες.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ.
    Για μένα είναι ή μόνη λύση, έξοδος από το ευρώ, κήρυξη πτώχευσης , υποτίμηση της δραχμής, αστάθεια για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά με μια ικανή ηγεσία στο τιμόνι πιάνουμε τον ανήφορο, λαχανιάζουμε, ιδρώνουμε αλλά δεν μας πνίγουν οι θηλιές.

Νομίζω...
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Τώρα για σκεφτείτε και το άλλο, φτηνά εργατικά χέρια δεν υπάρχουν πουθενά στην ΕΕ οπότε να η ευκαιρία.
    Βουλγαρία, Ρουμανία
    +Λετονία,Λιθουανία,Εσθονία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Βουλγαρία, Ρουμανία
    +Λετονία,Λιθουανία,Εσθονία.
    Νεούδια, που μαζί με την Ελλαδίτσα μας μπορούν να φέρουν πίσω τα εργοστάσια που έφυγαν από την Ευρώπη και πήγαν στην Κίνα. λέω εγώ τώρα ... σενάρια. Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν κόπτονται για τους Έλληνες ...

αν δεν παιξει στην tv ραδιοφωνο για να βγει κοσμος στο δρομο ,ξεχνα το......υπαρχει λες τετοια περιπτωση?? ουτε μια

Κάπως έτσι αρχίζουν οι επαναστάσεις φίλε μου, η κοινωνική αδικία, ο άνισα κατανεμημένος πλούτος και η ατιμωρησία θα μας ξεσηκώσουν όλους. Το κακό είναι ότι οι πραγματικά υπεύθυνοι θα την έχουν κάνει προ πολλού με τα λεφτουδάκια μας και θα περνάνε καλά. Πάντα περνούσανε καλά. Έχουν μάθει, φτιάχνουν στρατούς μέσα από τον αθλητισμό, λαδώνουν τα γρανάζια καλά για να μην ακούγονται τριγμοί, αγοράζουν συνειδήσεις και γελάνε με μας τους π@π@ρηδες που θα βγάλουμε πάλι τα κάστανα από την φωτιά.

Τελικά η ερώτηση είναι: Θα περιοριστούμε στη θέση του θεατή ή θα κάνουμε κάτι για τα κοπέλλια μας που λέει και ο Εχετλαίος? Γιατί εμάς μας βλέπω να δουλεύουμε και να πληρώνουμε εωςότου ψοφολογήσουμε.

Βαρεμένος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
    αξιζει και πρεπει να κατεβουμε.ερχονται δυσκολες μερες και πιστευω οτι ο κοσμος πρεπει να βγει απο το σπιτι,να απομακρυνθει απο την τρομοκρατια των ΜΜΕ,και να ερθει πιο κοντα.να ερθουμε πιο κοντα και να κανουμε συζητησεις σαν κιαυτες ζωντανα.αν δεν κατεβουμε και τωρα στους δρομους ποτε περιμενουμε;;και στο κατω κατω ας μη πετυχουμε και τιποτα..τοσα χρονια στον καναπε δειτε που μας οδηγησαν..
    Ποοοοοοολύ σωτος ο giannis21...
    Μαγκες πρέπει να προωθηθεί το σκηνικό για να έχει και άκουσμα.

Αν καθίσουμε σπίτια μας ένα είανι το βέβαιο...

ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ
    "You Make, You Buy, You Die!"
    Jοe Strummer (21 August 1952 – 22 December 2002)

Βαρεμένος
    Κάπως έτσι αρχίζουν οι επαναστάσεις φίλε μου, η κοινωνική αδικία, ο άνισα κατανεμημένος πλούτος και η ατιμωρησία θα μας ξεσηκώσουν όλους. Το κακό είναι ότι οι πραγματικά υπεύθυνοι θα την έχουν κάνει προ πολλού με τα λεφτουδάκια μας και θα περνάνε καλά. Πάντα περνούσανε καλά. Έχουν μάθει, φτιάχνουν στρατούς μέσα από τον αθλητισμό, λαδώνουν τα γρανάζια καλά για να μην ακούγονται τριγμοί, αγοράζουν συνειδήσεις και γελάνε με μας τους π@π@ρηδες που θα βγάλουμε πάλι τα κάστανα από την φωτιά.

Τελικά η ερώτηση είναι: Θα περιοριστούμε στη θέση του θεατή ή θα κάνουμε κάτι για τα κοπέλλια μας που λέει και ο Εχετλαίος? Γιατί εμάς μας βλέπω να δουλεύουμε και να πληρώνουμε εωςότου ψοφολογήσουμε.

Στο δρόμο μάγκες...
    Η ιστορία τουλάχιστον αυτο έχει δείξει

Βαρεμένος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    αν δεν παιξει στην tv ραδιοφωνο για να βγει κοσμος στο δρομο ,ξεχνα το......υπαρχει λες τετοια περιπτωση?? ουτε μια
    Ο μόνος που μπορεί να το προωθήση είναι ο tvxs.gr
    Θα του το στείλω αν μαζέψουμε κόσμο μέχρι τότε

Βαρεμένος
    Καλημέρα παιδιά,

Επιμένω για την συγκέντρωση στις 14 ΜΑίου.
    Θεωρώ οτι αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    ...Τώρα για σκεφτείτε και το άλλο, φτηνά εργατικά χέρια δεν υπάρχουν πουθενά στην ΕΕ ...
    Για ρωτα ποσο ειναι ο μηνιαιος μισθος στη Βουλγαρια και η κατωτατη συνταξη...
    Επισης ρωτα ποσες ελληνικες βιοτεχνιες εχουν μετεγκατασταθει εκει...
    ...cause the place seems still alive...

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
    Καλημέρα παιδιά,

Επιμένω για την συγκέντρωση στις 14 ΜΑίου.
    Θεωρώ οτι αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω...

εγω ειμαι μεσα αμα το κανονισετε.
    θα το προωθησω κιολας σε οποιον μπορεσω
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Ελάτε να καούμε!!
    από castoras στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2010, 10:12
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 06:24
  3. ελατε να πηδηξουμε...
    από GST στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2005, 22:50
  4. Για Ελατε Να Στριψουμε
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 159
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 11:56
  5. Ελάτε να φτιάξουμε τη τέλεια μηχανή...
    από Dirty_Gas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2004, 13:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF