Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Suzuki Bandit ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ

Νέο μέλος

Suzuki Bandit ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ

Καλησπερα και καλως σας βρηκα σε αυτη την θαυμασια διαδικτυακη προσπαθεια.
    Αυτη η πρωτη μου επικοινωνια μπορει ουσιαστικα να ειναι και η τελευταια καθως λογοι ανωτεροι της θελησης μου με αναγκαζουν να πουλησω το suzuki bandit μου.
    Εαν και αυτο που θα σας ζητησω μου θυμιζει λιγο το προβατο που παει στην φωλια του λυκου ..(αστειευομαι) εν τουτοις θα εκτιμουσα πολυ εαν μου προτεινεται μια λογικη τιμη πωλησης για την μηχανη μου,η οποια εχει τα εξης θετικα και αρνητικα.
    ΘΕΤΙΚΑ:ΜΟΝΤΕΛΟ GSF 650.ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ:11/04/2007.ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 12.800.ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :ΑΡΙΣΤΗ.ΧΡΩΜΑ ΜΠΛΕ.
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ:ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ 12.000 ΧΛΜ,
    ΑΠΟ ΜΑΛ ....ΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΑ.ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ...ΚΟΠΩΣΗΣ
    ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 12.000 ΧΛΜ ΣΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500-600 ΕΥΡΩ
    Σας ευχαριστω πολυ και αναμενω τις εκτιμησεις σας....

Εγώ θα σου πρότεινα αν όντως αυτά που απαιτούνται για σέρβις και τις επισκευές είναι 500-600 και αν δεν έχεις πρόβλημα και μπορείς να τα δώσεις να το φτιάξεις το μηχανάκι. Έτσι θα σου είναι πιο εύκολο να το πουλήσεις και σίγουρα θα μπορείς να ζητήσεις περισσότερα χρήματα. by the way καλώς ήρθες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    η λακουβα στο ρεζερβουαρ γινετε πολυ ευκολα με ενα φουσκωμα του ρεζερβουαρ και βαψιμο. το πλαστικο δε ξερω ποσο εχει αλλα μπορεις να ρωτησεις στο σφακιανακη. εν ολιγης μου φαινονται πολλα αυτα που σου ειπε. δοκιμασε και σε καποιον αλλο μαστορα. κριμα ειναι να χαραμισεις το μηχανακι. δεδομενου οτι τα bandit δε εχουν και τοσο μεγαλη αγορα ακομη και χωρις "ελατωματα"

Νέο μέλος
    Ευχαριστω για τις τοποθετησεις σας.Ομως μηπως μπορειτε να μου πειτε μια ενδεικτικη τιμη πωλησης με βαση τις πιο πανω προδιαγραφες;

λογικα γυρω στα 4κ +200 -200

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    μεταφερθηκαμε απο τις αγγελιες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    νομιζω οτι με το ζορι θα πιασει τα 3500 ετσι οπως ειναι τωρα

Νέο μέλος
    Κοιταξτε λογω ενος οικογενειακου προβληματος υγειας δεν εχω το μυαλο να παω για σερβις και γενικο συμαζεμα.Δηλαδη με μια τιμη απο 3.000-3200 euro (εαν βεβαια υπαρχει ενδιαφερον απο καποιον φιλο εδω μεσα )θα την πουλησω την μηχανη...

Νέο μέλος
    και ξεχασα να γραψω οτι στην τιμη αυτη συμπεριλαμβανεται:
    -κρανος suzuki large
    -λουκετα δισκοφρενου και ροδας
    -καλυμμα
    -και η μηχανη εχει συναγερμο...

Νέο μέλος
    Συγγνωμη να ρωτησω γιατι δεν ξερω καλα τις λειτουργιες του forum.Πρεπει να μεταφερθει στις αγγελιες;Πρεπει να την ξαναγραψω;Πειτε μου please...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVAG
    Συγγνωμη να ρωτησω γιατι δεν ξερω καλα τις λειτουργιες του forum.Πρεπει να μεταφερθει στις αγγελιες;Πρεπει να την ξαναγραψω;Πειτε μου please...
    Ναι, γραψε την στις αγγελιες ακολουθοντας τους κανονες του φορουμ.

Μην ξεχασεις να βαλεις φωτο.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    αν και διαβασα το θρεντ σου και καταλαβαινω τον προβληματισμο σου, λυπαμαι μα δεν ειναι δικαιο για τους υπολοιπους χρηστες!
    Η αγγελια σου θα "κατεβει" και ανοιξε την παλι μολις θα εχεις φωτο!
    κρατησε αν θελεις ενα backup οσων εχεις γραψει για να τα εχεις ετοιμα...

Εισαι νεος εδω, γι αυτο και στο εξηγω!

Τα πλαστικά της ουράς, επειδή το είδαμε για το δικό μου, είναι στα 240 ευρώ περίπου. Το σέρβις δεν είναι τίποτα για το υδρόψυκτο, κανένα 60άρι μάξιμουμ, λάδια και φίλτρο. Το ρεζερβουάρ... Καμιά 150αριά. Άλλα 240-260 για λάστιχα και είναι πέρφεκτ. Το ότι δεν είναι φθαρμένα μετά από 12000 χιλιόμετρα σημαίνει πως είτε δεν το πιέζεις, είτε είναι "πέτρες" και δεν λειτουργούν πια.

Από τιμές, στο επίσημο δίκτυο, τα Κ8 πάνε 4300-4800 ανάλογα τα έξτρα. Υπολόγισε κάτι λιγότερο το δικό σου μιά που είναι Κ7, αφαίρεσε και τις επισκευές και έχεις μιά ιδέα.

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki - Bandit 400
    από CMOS στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2014, 23:36
  2. Suzuki Bandit 400
    από Ghostman στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2009, 00:39
  3. Suzuki Bandit 400 Razorback(αξιζει να τι δειτε)
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ