Ευχαριστώ Marine. Χάηκες τελείως...Που βρίσκεσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Χρονια Πολλά ιπτάμενε
![]()
![]()
Ευχαριστώ Marine. Χάηκες τελείως...Που βρίσκεσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Χρονια Πολλά ιπτάμενε
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από andrian
Ευχαριστώ ρε Σταύρο. Μου είπε η εταιρία ότι θα μου το φτιάξει για τα γεννέθλιά μου...![]()
![]()
![]()
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΚΑΜΠΑΝΟ DUCATI ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:rotflmao:
Να 'σαι καλά ρε φίλε. Κάλές βόλτες. Το 999 R θα μου το κάνει δώρο η νονά μου το απόγευμα....Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Χρονια πολλα και με ενα 999 RRR!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα που έβαλα εξάτμιση, οι μισοί παππούδες με κηνυγάνε με τις μαγκούρες και οι άλλοι μισοί παθαίνουν έμφραγμα και συγκοπή από το θόρυβο...Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
![]()
![]()
![]()
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΚΑΜΠΑΝΟ DUCATI ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:rotflmao:
Χρόνια πολλά.
Να τα εκατοστήσεις.![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Γεια σου ρε Adam!Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Πολύχρονος κουλέ οδηγέ!![]()
Πάντα καλά και πάντα όρθιος με πολλά στριφτερά χιλιόμετρα.
:
ο κεράσεις τι ώρα θα ανοίξει;![]()
Κεράσεις την επόμενη φορά που θα βρεθούμε!!
ΕυχαριστώΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
χρονια καλα![]()
![]()
![]()
:a34:
![]()
:a51:
:rotflmao:
Γιώργο
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
THANKS
Να ζησεις ρε γκλιν-γκλαν ντουκατακια, και ειθε να ακολουθησουμε ολοι μας τις γραμμες που εσυ πρωτος χαραξες, γιατι αλλιως τις κοβουμε ευθεια, και δεν καλο.![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
me oti epithimeis![]()
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
Μπλέξαμε με τη δουλειά φίλε και δεν έχουμε χρόνο για τίποτα. Καλοκαιριάτικα τους πιάσανε οι κάψες να τα τελειώσουμε όλα...τεσ πα.Αρχικά δημιουργήθηκε από andrian
Ευχαριστώ Marine. Χάηκες τελείως...Που βρίσκεσαι?
Ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Καλά να περνάς.
χρονια πολλα παρικαρι
αντε με την dukatοκουδουνιστρα σου...
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σταυρο που να δεις πως κανει τωρα που εβαλε και εξατμηση!!!!:a015:Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
![]()
![]()
![]()
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΚΑΜΠΑΝΟ DUCATI ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εκανε γκλινγκ γλανγκ τωρα κανει και παφ πουφ....στριβει φρεναρει... ετσι οπως πρεπει να κανει καθε μηχαναΤΣι...
Αν ηταν κιιτριναΤΣι.... θα το έκλεβα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()