Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Πλαισιο, καλυμπρας..

Πλαισιο, καλυμπρας..

Χαιρετω το moto.gr Το οκτωμβριο που μας περασε ειχα ενα ατυχημα με την μηχανη, για να μην σας λεω ολη την ιστορια γιατι ειναι και μεγαλη θα πω οτι ημουν με 130(μεσα στην πολη ) εγω δεν επαθα σχεδον τπτ η μηχανη πολλα.Τεσπα το θεμα ειναι οτι εχει παρει ο λαιμος του πλαισιου και επειδη ειμαι απο Αλεξανδρουπολη και δεν εχουμε εδω τετοια καλυμπρα, πρεπει να παω Θεσσαλονικη.Απλος θελω κανενα τηλεφωνο αν ξερει κανεις για να ρωτησω ποσο ποτε κτλ..
    Everything starts with choice, and everything ends with change...

Re: Πλαισιο, καλυμπρας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από whiteshadow
    θα πω οτι ημουν με 130(μεσα στην πολη

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    mono o λαιμος πηρε?

η μηχανη δεν εγινε σωβρακο?

Ε, απο το πλαισιο πηρε ο λαιμος...χαχαχαχ η μηχανη κοιτα, ολη η μουρη και το κοντερ εκτος απο το φως το οποιο δεν εχει γρατζουνια.Βασικα ημουν σε μια στροφη και νομιζα οτι θα πεσω ασχετα που δεν επεφτα.Ε και λεω για να μην πεσω να ανεβω πεζοδρομιο ε σηκωθηκα στα πατακια για να μην χτυπησω και ανεβηκα το πεζοδρομιο.Δεν επεσα αλλα εσπασαν τα μαρσιπιε....ετσι εχασα την ισορροποια μου και λογικα το αριστερο ποδι, που ψηλοχτυπησα, πρεπει να το πηρε απο κατω η μηχανη για αυτο επεσα απο την μηχανη και αυτη με την σειρα της σε καδο σκουπιδιων.Απο τους ατσαλινους ξερεται(ναι αγορασα καδο σκουπιδιων:rotflmao: ) Ετσι πηρε η μουρη, ελαφρως οι μπουκαλες(ελαχιστα), καθρεφτες, μαρσιπιε, το αριστερο κλιπ ον στραβωσε, τα κουμπια πανω στα κλιπ ον εσπασαν και απο αριστερα η μηχανη γρατζουνιες.Απο δεξια τπτ.Τα αλλα οκ τα κανονισα 1200 ευρω ολα.Το πλαισιο εμεινε..

Μανιβελάτο μέλος

Re: Re: Πλαισιο, καλυμπρας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktman710
    +125
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

μέτρηση πλαισίου, καλύμπρα

Εγώ πήγα πρόσφατα για προληπτικό έλεγχο το ΚΤΜ μου (640 adventure) στο motocontrol στη Θεσσαλονίκη και έπαθα πλάκα. Ο τύπος (Θωμάς) έχει ένα ρομπότ στην κυριολεξία που μετράει τη μηχανή απο την κορυφή ως τα νύχια και αν υπάρχει πρόβλημα το βάζει στην καλύμπρα και στο φτιάχνει κουκλί δίνοντας σου μάλιστα και πιστοποιητικό καλής γεωμετρίας. Από ότι μου είπε μάλιστα όση ώρα φτιάχνει στην καλύμπρα μετράει σε πραγματικό χρόνο τις παραμορφώσεις.
    Το τηλέφωνο του Θωμά είναι 2310-866456, Γαμβέττα 35, Θεσσαλονίκη

Re: Re: Πλαισιο, καλυμπρας..

+1349
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Re: μέτρηση πλαισίου, καλύμπρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mastorakos
    Εγώ πήγα πρόσφατα για προληπτικό έλεγχο το ΚΤΜ μου (640 adventure) στο motocontrol στη Θεσσαλονίκη και έπαθα πλάκα. Ο τύπος (Θωμάς) έχει ένα ρομπότ στην κυριολεξία που μετράει τη μηχανή απο την κορυφή ως τα νύχια και αν υπάρχει πρόβλημα το βάζει στην καλύμπρα και στο φτιάχνει κουκλί δίνοντας σου μάλιστα και πιστοποιητικό καλής γεωμετρίας. Από ότι μου είπε μάλιστα όση ώρα φτιάχνει στην καλύμπρα μετράει σε πραγματικό χρόνο τις παραμορφώσεις.
    Το τηλέφωνο του Θωμά είναι 2310-866456, Γαμβέττα 35, Θεσσαλονίκη
    Ευχαριστω φιλε.Θα παρω ενα τηλ αυριο.
    Ναι ξερω μ****ια μου......Αλλα αφου ειμαι καλα τα αλλα δεν με ενδιαφερουν.Δεν εσπασα τπτ δεν ειχα κανενα καταγμα.Φυσικα το κρανος το ειχα στο κεφαλι μου, παντα το εχω δεν το βγαζω ποτε, εκανε την δουλεια του(ARAI).Οσο για την μηχανη οκ μια ninja 250r ειναι...Δεν ειχα και καμια ducati για να την κλαιω

Μανιβελάτο μέλος

Re: Re: μέτρηση πλαισίου, καλύμπρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από whiteshadow
    Ευχαριστω φιλε.Θα παρω ενα τηλ αυριο.

Ναι ξερω μ****ια μου......Αλλα αφου ειμαι καλα τα αλλα δεν με ενδιαφερουν.Δεν εσπασα τπτ δεν ειχα κανενα καταγμα.Φυσικα το κρανος το ειχα στο κεφαλι μου, παντα το εχω δεν το βγαζω ποτε, εκανε την δουλεια του(ARAI).Οσο για την μηχανη οκ μια ninja 250r ειναι...Δεν ειχα και καμια ducati για να την κλαιω
    eytyxws poy den klaime kai kanena paidaki poy tha mporouses na pareis sto laimo sou...
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Re: Re: Re: μέτρηση πλαισίου, καλύμπρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    eytyxws poy den klaime kai kanena paidaki poy tha mporouses na pareis sto laimo sou...
    Ωπα, δεν ετρεχα μερα μεσημερι...2 την νυχτα ηταν και σε μη κατοικιμενο χωρο.Συγκεκριμενα ηταν ο δρομος για να μπεις στην εγνατια..Και φυσικα ημουν μονος και πανω στην μηχανη αλλά και στον δρομο..

Παρόμοια θέματα

1. Στραβό Πλαίσιο σε καινουργιο Vstrom
    από Azazyl στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2009, 10:29
  2. Αγορες στο Πλαισιο.
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 207
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2006, 13:03
  3. Σπασμένο πλαίσιο κ5 στην ελλάδα
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20