και ο ροσσι αλλα δεν ειναι ολοι στονερ δυστυχωςΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγω να σας πω την αληθεια περιμενα να πεσουν αυτοι και οι δυο. Ο ενας απο το αγχος για το αν θα τον φτασουν κι ο αλλος απο το αγχος αν θα τον φτασει!!!!
και ο ροσσι αλλα δεν ειναι ολοι στονερ δυστυχωςΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγω να σας πω την αληθεια περιμενα να πεσουν αυτοι και οι δυο. Ο ενας απο το αγχος για το αν θα τον φτασουν κι ο αλλος απο το αγχος αν θα τον φτασει!!!!
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
ε απο τα 230 στα 90-120 που παιρνουν αυτοι τις στροφες νομιζω καποια αντοχη χρειαζεται οσο να ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
φιλε αν εστω εχεις οδηγησει supersprort μηχανη θα καταλαβεις οτι μονο δυναμη δεν θελει στην αλλαγη πλευρας.
ποσο μαλλον αυτες οι μηχανες που ειναι και 60 κιλα ελαφρυτερες
στα φρενα οχι στο πλαγιασμαΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos21
ε απο τα 230 στα 90-120 που παιρνουν αυτοι τις στροφες νομιζω καποια αντοχη χρειαζεται οσο να ναι...
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
ε, ειναι προοδος! αν σκεφτεις οτι πριν δυο χρομνια ετρωγε τα high siding λιγο μετα απο την εκκινηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
το οτι εβαλες και τον hayden ειναι αστειο ομως![]()
οσο για την ωριμοτητα αν σκεφτεις οτι δυο φορες κουτουλισε πανω στον πεντροσα δεν ωριμασε και τοσο
JORGE RULES ΛΕΜΕ!!!
και τι φρενα...α ρε brembo...
παντως ο χορχε μονο κλοτσια δε του ριξε του ντανι εκει που τον περασε...
Δεν ξέρω πόσες φορές το΄χω πει.
Ο Πεφτόζα απλά δεν...
Νομίζω είχε μια ευκαιρία η Honda πέρσι να τον διώξει ,μαζί με τον Puig.Δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά.
Ακόμη και αν καταφέρει η Χοντα να φτιάξει μια μηχανή να κερδίζει πρωταθλήματα (πολύ πιθανο να το έχει καταφέρει ήδη φέτος ) ο νούμερο 1 οδηγός της θα είναι λίγος .
Όσο για τον Hayden ελπίζω να συνεχίσει έτσι και ακόμη καλύτερα για να την μπαίνει στον κοντό ,που τον έδιωξε άδικα απο την ομάδα.
Ο Hayden είναι ο τελευταίος πρωταθλητής του HRC (καλώς ή κακώς),σε μια χρονιά που ακόμη και ο κοντός προσπαθούσε να τον κάνει να χάσει τον τίτλο.
Δεν ξέρω αν άξιζε τον τίτλο αλλά απο τον χέστη είναι καλύτερος.
Τώρα βέβαια, ο ένας είναι βλάχος και ο άλλος... αριστοκράτης master του τουιστ οφ δε ριστ και χεστήκαμε και η βάρκα έγειρε![]()
Καλούτσικα πάντως τα motoGP, προσπαθούν σκληρά να φτάσουν το θέαμα των Superbikes
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Μακάρι. Ο DeAngelis ( νομίζω ήταν πέρσι στο Κατάρ ) τα είχε καταφέρει καλύτερα .Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos21
παντως ο χορχε μονο κλοτσια δε του ριξε του ντανι εκει που τον περασε...
Ο επόμενος θα τον περάσει απο πάνω
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Δεν κατάφερα να δω τον αγωνα live και το κατέβασα. Πριν απο λιγο το είδα.... πέρα απο τα αγωνιστικά τα οποία είμαι σίγουρος οτι τα έχετε πεί διεξοδικά ....εγω ένα έχω να πω.
Σιγά τους φοβερους τους εκφωνητές του BBC Sports ναπουμε.... σιγά. Όλες τις προσπεράσεις τις έχασαν. Και του Doviciosso στην αρχή που πήρε 3 αναβάτες και του hayden που πέρασε τον stoner (λες και συμβαίνει συχνά αυτό) και του Lorenzo στον Stoner, ενω μιλούσαν είτε για τον ώμο του rossi είτε για τον λάστιχο του Pedrossa. Άσε που όταν έχει onboard camera o ΔΔ σκάει να ακούσουμε και λίγο το μοτερ ενω οι Άγγλοι δεν βγάζαν τον σκασμό με τίποτα λέμε
Όλο γκρινια είμαστε και όλο ο ΔΔ μας φταει για όλα
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Δεν κατάφερα να δω τον αγωνα live και το κατέβασα. Πριν απο λιγο το είδα.... πέρα απο τα αγωνιστικά τα οποία είμαι σίγουρος οτι τα έχετε πεί διεξοδικά ....εγω ένα έχω να πω.
Σιγά τους φοβερους τους εκφωνητές του BBC Sports ναπουμε.... σιγά. Όλες τις προσπεράσεις τις έχασαν. Και του Doviciosso στην αρχή που πήρε 3 αναβάτες και του hayden που πέρασε τον stoner (λες και συμβαίνει συχνά αυτό) και του Lorenzo στον Stoner, ενω μιλούσαν είτε για τον ώμο του rossi είτε για τον λάστιχο του Pedrossa. Άσε που όταν έχει onboard camera o ΔΔ σκάει να ακούσουμε και λίγο το μοτερ ενω οι Άγγλοι δεν βγάζαν τον σκασμό με τίποτα λέμε
![]()
Στο Eurosport UK έχει σωστούς εκφωνητές!![]()
εσενα δεν σου φταιει δηλαδηΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Στο Eurosport UK έχει σωστούς εκφωνητές!![]()
![]()
Κι εγώ ξενέρωσα που έχασαν μερικές προσπεράσεις... Επειδή όμως τους παρακολουθώ δυο χρόνια τώρα (Cox & Parrish) έχω να πω ότι δεν είναι έτσι συνήθως και μου έκανε εντύπωση που ήταν λίγο εκτός στον χθεσινό αγώνα. Γνώμη μου είναι ότι η διαφορά με ΔΔ είναι τόσο χαοτική που προτιμώ να μην δω τον αγώνα live και να τον δω μετά σε μετάδοση του BBC... Πραγματικά το απολαμβάνω, βλέπω αγώνα και περνάω καλά. Σε ΣΚΑΙ κτλ έχω να δω αγώνα 1,5 χρόνο και βρήκα την ψυχική ηρεμία μουΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
![]()
Όσο για τον αγώνα; Πέραν του Capirossi που είμαι fan δεν θα υποστηρίξω κανέναν φέτος. Θέλω να δω ΑΓΩΝΑ. Όποιος έχει μηχανάκι και μπορεί ας το πάει... Let the RACE begin!![]()
Give me fuel, Give me fire
ασχετο,superbike δειχνουν καθολου οπως περυσι η μπαααα......
πολυ θα ηθελα να δω το haga και τον bayliss στο moto gp,ειδικα για τον πρωτο πιστευω με το στυλ που εχει θα προσφερε πολυ θεαμα...
o deAngelis δεν ειχε παει στα superbike περυσι?????θα τρελαθω,θα πηδηχτω απ το παραθυροΑρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Μακάρι. Ο DeAngelis ( νομίζω ήταν πέρσι στο Κατάρ ) τα είχε καταφέρει καλύτερα .
Ο επόμενος θα τον περάσει απο πάνω![]()