Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Προταση σχετικα με αγγελιες...

Προταση σχετικα με αγγελιες...

Λοιπον η προταση μου ειναι οι εξης!Απο και στο εξης να μπορουν να βαλουν αγγελιες μονο ατομα τα οποια εχουν συμπληρωσει πρωτα καποιο αριθμο ποστ!Το ποσα θα ειναι αυτα εσεις αποφασιζετε!Εχω βαρεθει να βλεπω κοσμο να κανει sign in μονο για να ποσταρει αγγελια η οποια δεν τηρει επισης ουτε ενα κανονα!Αν εχει ξαναπροταθει κατι τετοιο διαγραψτε το!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Προταση σχετικα με αγγελιες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
    Αν εχει ξαναπροταθει κατι τετοιο διαγραψτε το!
    Πλειστάκις
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δηλαδη....να.....τωρα.......αυτη η προταση θα παει στα αζητητα......?Μηπως οι προηγουμενοι δεν ειχαν αρκετη πειθω?Μαλλον αυτο ειναι οποτε απαιτω η δικη μου να γινει sticky

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ουφ
    Ελα......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Re: Προταση σχετικα με αγγελιες...

Λοιπον η προταση μου ειναι οι εξης!Απο και στο εξης να μπορουν να βαλουν αγγελιες μονο ατομα τα οποια εχουν συμπληρωσει πρωτα καποιο αριθμο ποστ!Το ποσα θα ειναι αυτα εσεις αποφασιζετε!Εχω βαρεθει να βλεπω κοσμο να κανει sign in μονο για να ποσταρει αγγελια η οποια δεν τηρει επισης ουτε ενα κανονα!Αν εχει ξαναπροταθει κατι τετοιο διαγραψτε το!

Σωστό. Όπως επίσης σωστό θα ήταν να διαγραφούν και όσοι έχουν 0.55 posts per day εδώ και 3 χρόνια.
    :smilea:
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

γιατι ρε ψηλε διαφωνεις?επισης αυτο με τα μην τι ητσν εξυπναδα?εχω λειψει συνολικα 2 χρονια απο Ελλαδα σε σπουδες(σχεδον συνεχομενα) στις οποιες δε σηκωσα κεφαλη!Αλλα αν δε πεταχτει η π@παρια δεν γινεται κατι παθαινεις ε?

Επισης σου δινω ορκο τιμης οτι απο δω και περα θα αυξησω τα ποστ μου κ θα σε κανω περηφανο!

Re: Re: Προταση σχετικα με αγγελιες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Σωστό. Όπως επίσης σωστό θα ήταν να διαγραφούν και όσοι έχουν 0.55 posts per day εδώ και 3 χρόνια.
    :smilea:
    Μπράβο! Και να μείνουν μόνο όσοι πετάνε από 2-3 ποστ-παπαριές σε κάθε ευκαιρία, μόνο και μόνο επειδή τους τρώνε τα δάκτυλα.:rotflmao:

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    δε συμφωνώ.

μην πολεμάτε τις αγγελίες συνέχεια. Το οτι έχουμε πολλές δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα. Δέστε το σαν "διαφήμιση" υπέρ του moto.gr. Αφήστε που είναι και ξεκάθαρο δείγμα οτι έχουμε και το πιο πολυπληθές moto forum στην Ελλάδα.

γιατι ρε ψηλε διαφωνεις?επισης αυτο με τα μην τι ητσν εξυπναδα?εχω λειψει συνολικα 2 χρονια απο Ελλαδα σε σπουδες(σχεδον συνεχομενα) στις οποιες δε σηκωσα κεφαλη!Αλλα αν δε πεταχτει η π@παρια δεν γινεται κατι παθαινεις ε?

H επιλογή του 0,55 ήταν παράδειγμα για να σου δώσω να καταλάβεις πως το φόρουμ έχει 33.500 μέλη, από τα οποία γράφει μόνο το...5% να πω ? Κάπου εκεί νομίζω πως είναι το ποσοστό.
    Άρα με τη δική σου λογική, πρέπει να διαγραφεί το 95% των μελών γιατί ''μπήκαν''/''ποστάρισαν'' μία φορά, και μετά πάπαλα.
    Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, ούτε και με κανέναν από ΄δω μέσα. Απλά έχω μάθει, στις π@π@ριές να απαντάω με π@π@ριές.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Re: Re: Re: Προταση σχετικα με αγγελιες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    Μπράβο! Και να μείνουν μόνο όσοι πετάνε από 2-3 ποστ-παπαριές σε κάθε ευκαιρία, μόνο και μόνο επειδή τους τρώνε τα δάκτυλα.:rotflmao:

Το ίδιο μπορεί να ισχύει και με 0.24 posts per day στα 6 χρόνια.

Άντε γεια... Blog

Παρόμοια θέματα

1. Ερώτηση σχετικα με τα Km μηχανών στις Αγγελίες
    από jp79 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2009, 20:17
  2. Προταση σχετικα με το σβησιμο thread/post
    από p@nos στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 11:34
  3. Ερώτηση προς mods, admins σχετικά με αγγελίες
    από Nik0s στο forum Προτάσεις & σχόλια