Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Βενζινάδικα- Αποδείξεις

Βενζινάδικα- Αποδείξεις

Απο 1 Μαΐου 2010 η έκδοση αποδείξεων απο βενζινάδικα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Μέχρι 30 Απριλίου στα πρατήρια υγρών καυσίμων η φορολόγηση τους υπολογιζόταν απο τις αγορές που έκαναν, δηλαδή απο τα τιμολόγια που τους έκοβαν τα διυλιστήρια. Με τις τελευταίες αλλαγές η φορολόγηση τους υπολογίζεται απο τις πωλήσεις τους, δηλαδή απο τι αποδείξεις κόβουν. Οπότε ΑΝ δεν σαν κόβουν απόδειξη ταμειακής σημαίνει ότι στα 20 ευρώ που δίνετε ο τύπος βάζει στην τσέπη του περίπου 4 ευρώ. Τα οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να δώσει στο "κράτος" μέσω του ΦΠΑ.

Εννοείτε ότι με την αλλαγή ΔΕΝ επιβαρύνεται η τιμή της βενζίνης με 21% μιας και η αξία του ΦΠΑ υπήρχε ήδη στην τιμή λιανικής - πώλησης.

Γιατί τα λέω όλα αυτά???

Το ΣΚ έκανα 2 βόλτες και έβαλα 3 φορές βενζίνη

1. φορά πρωτομαγιά πρωί, δίπλα στο σπίτι 5 ευρώ σε ένα ακριβό σχετικά, ο υπάλληλος ούτε καν με ρώτησε, ενώ είχε ταμειακή πάνω στην αντλία, του το είπα και μου λέει "θέλεις απόδειξη για 5 ευρώ???" του λέω δεν είναι υποχρέωση σου να δίνεις απόδειξη απο σήμερα? έκανε την πάπια, την πήρα και έφυγα.

2. μετά απο καμιά 40χιλιόμετρα σε ένα αρκετά φτηνό, αλλοδαπός υπάλληλος, βάζω ένα 20ρικο, την πάπια αυτός... Του λεω απόδειξη φίλε, βγάζει απο την τσέπη μια δεσμίδα και μου λέει, να σου δώσω μία με 60 ευρώ? την παίρνω, κοιτάω πάνω, ημερομηνία Απριλίου. Οι τύποι έκοβαν κάργα αποδείξεις πριν ισχύσει ο νόμος, τσάμπα ήταν και τις μοίραζαν τώρα για να γλιτώνουν το ΦΠΑ

3. Κυριακή μεσημέρι, σε επίσης πολύ φτηνό στην επιστροφή απο Επίδαυρο στην Αλμυρή (μόλις φτάσεις δεξιά ΕΚΟ νομίζω) βάζω ένα 10ρικο, ο τύπος ουτέ καν πλησιάζει την ταμειακή, έχω φορτώσει γιατί πάω για 3 στα 3 και στο καπάκι ο δεύτερος υπάλληλος φέρνει την απόδειξη απο την διπλανή αντλία

2 στους 3 έκλεβαν το ΦΠΑ 20% επι των πωλήσεων στην τσέπη τους...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Eγω δεν μπορω να πω οτι εχω καποιο προβλημα με τους βενζιναδες...τους ζηταω και κοβουν κανονικα...
    Τωρα βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα δεν μου 'χει τυχει κανα περιστατικο!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Eγω δεν μπορω να πω οτι εχω καποιο προβλημα με τους βενζιναδες...τους ζηταω και κοβουν κανονικα...
    Τωρα βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα δεν μου 'χει τυχει κανα περιστατικο!
    Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ πρέπει να ζητάς εσύ, αλλά να εκδίδουν αυτοί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ πρέπει να ζητάς εσύ, αλλά να εκδίδουν αυτοί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ...
    Aαα,καλααα.......
    προσέχουμε για να έχουμε!...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Aαα,καλααα.......
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    όπως λέει και η διαφήμιση, γι'αυτο λέγονται βενζιν-άδικα :rotflmao:
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

upobrixio melos...
    egw paratirisa pws apo tote pou mpikan tameiakes oi benzini einai ka8aro nero... akoma kai se pratiria pou palia eixan kali benzini...!!! palikaria kaneneas den dinei an den tou zitiseis...! logistika tous sumferei...! otan afinoume apodei3eis autoi tis pernoun pisw kai ti bazoun ws epistrofes! me liga logia pernoun lefta deixnontas omws oti den ta piran!!! xese mesa...

PANTA N ZITATE APODEI3EIS!!!!

gt sumferei kai esas an telika apofasisoun na baloun tin foroapallagi....

oso gia tin apodei3i se benzinadika... den exoun akoma oloi...!!!
    the most imporant piece of equipment in a dive is your head, make sure that it is in good working order when you dive...

Η ταμειακή σε βενζινάδικο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, το ξέρουν μήνες πριν και αν δεν έχουν ταμειακή είναι υποχρεωμένοι να κόψουν χειρόγραφη

και αν σας πει καμιά μαλακιά, πείτε του ότι θα ρωτήσετε τον ξάδερφό σας στο ΣΔΟΕ :rotflmao: :rotflmao:

Aαα,καλααα.......
    Έπεσα σε βενζινά που μου έδωσε την απόδειξη πριν του τη ζητήσω πάντως, μέχρι να σηκωθώ απ'τη σέλα για να βάλω τα ρέστα στην κωλότσεπη την είχε ήδη κόψει!

Και με ανάγκασε να ξανασηκωθώ ο κ@ργιόλης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Απο 1/1/2010 δεν εχω βαλει ΟΥΤΕ μια φορα βενζινη χωρις να παρω αποδειξη.
    Πλεον στην κοβουν ολοι απο μονοι τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Έπεσα σε βενζινά που μου έδωσε την απόδειξη πριν του τη ζητήσω πάντως, μέχρι να σηκωθώ απ'τη σέλα για να βάλω τα ρέστα στην κωλότσεπη την είχε ήδη κόψει!

Και με ανάγκασε να ξανασηκωθώ ο κ@ργιόλης

Το ίδιο ακριβώς μου έτυχε χθες. Χωρίς καν να του τη ζητήσω.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από st.John
    egw paratirisa pws apo tote pou mpikan tameiakes oi benzini einai ka8aro nero... akoma kai se pratiria pou palia eixan kali benzini...!!! palikaria kaneneas den dinei an den tou zitiseis...! logistika tous sumferei...! otan afinoume apodei3eis autoi tis pernoun pisw kai ti bazoun ws epistrofes! me liga logia pernoun lefta deixnontas omws oti den ta piran!!! xese mesa...

PANTA N ZITATE APODEI3EIS!!!!

gt sumferei kai esas an telika apofasisoun na baloun tin foroapallagi....

oso gia tin apodei3i se benzinadika... den exoun akoma oloi...!!!

πως δικαιολογητε επιστροφη βενζινης για να την ακυρωσουν?

παω βαζω 30 ? κ τελικα μετανιωνω παω πισω κ του λεω, μαστορα τελικα βρηκα αλλη βενζινη επιστροφες δεχεσαι?:hypnotize :hypnotize :hypnotize
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    πως δικαιολογητε επιστροφη βενζινης για να την ακυρωσουν?

παω βαζω 30 ? κ τελικα μετανιωνω παω πισω κ του λεω, μαστορα τελικα βρηκα αλλη βενζινη επιστροφες δεχεσαι?:hypnotize :hypnotize :hypnotize
    ότι έκοψε λάθος απόδειξη ή απλά την δίνει στον επόμενο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Το ίδιο ακριβώς μου έτυχε χθες. Χωρίς καν να του τη ζητήσω.
    Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό θα αρχίσει να εφαρμόζεται σε όλα τα βενζινάδικα σιγά σιγά..

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    ειστε σιγουροι οτι η φορολογηση δεν θα γινεται συμφωνα με τα λιτρα απο τα διυλιστηρια γιατι μου ακουγεται πολυ μαλακια σαν μετρο.

απλα βαλανε και τις ταμειακες για να περνανε οι αποδειξεις στις φορολογικες. και για να κοβει κανενα προστιμο η σδοε.

αλλωστε τα τιμολογια παντα υπηρχαν στα βενζιναδικα οπως και οι χειρογραφες αποδειξεις
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βενζιναδικα...
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 07:45
  2. ΝΕΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ
    από m1ke στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2005, 12:18
  3. βενζιναδικα.. sos!