Αφου εχει πολυσυζητηθει ως θεμα ας κανουμε μια αντιπαραθεση αφιερωμενη στην κοντρα των δυο αυτων μονοκυλινδρων που εχουν τοσους φανατικους θαυμαστες....
Αφου εχει πολυσυζητηθει ως θεμα ας κανουμε μια αντιπαραθεση αφιερωμενη στην κοντρα των δυο αυτων μονοκυλινδρων που εχουν τοσους φανατικους θαυμαστες....
Κάργα Νταλλάρα και τα μυαλά στα κάγκελα, κι ας τον βρίζει κι ο Πανούσης.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
LC4 μακραν μπροστα....To μονο που υπερτερει σε ενα βαθμο το Honda ειναι η αξιοπιστια αλλα οχι στο βαθμο που ακουγεται διαρκως (η γνωστη καραμελα )Προσωπικα πιστευω οτι γενικα σε θεμα Street υπερτερουν οι ιαπωνες αλλα σε θεμα motard,enduro και γενικα εκτος δρομου οι ευρωπαιοι ειναι πολυυυυυ μπροστα...(KTM,Husky,Husaberg)![]()
:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
LC4 μακραν μπροστα....![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Εγω οταν ειχα το δουκα..ενα γνωστο χρ για τα κυβικα του κ τα φτιαξιματα του..το χα κανει δυο φορεσ πελατη..τη πρωτη δωρεαν..τη δευτερη πληρωσε κιολας..
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Εγω οταν ειχα το δουκα..ενα γνωστο χρ για τα κυβικα του κ τα φτιαξιματα του..το χα κανει δυο φορεσ πελατη..τη πρωτη δωρεαν..τη δευτερη πληρωσε κιολας..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:
![]()
![]()
![]()
:a44:
![]()
Μονο ειρωνια χωρις αιτιολογηση ή εστω αποτελεσματα δεν λεει κατι....![]()
![]()
τωρα για μαμα μηχανακια στα ιδια ειναι απο αλογα και επιδοσεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Εγω οταν ειχα το δουκα..ενα γνωστο χρ για τα κυβικα του κ τα φτιαξιματα του..το χα κανει δυο φορεσ πελατη..τη πρωτη δωρεαν..τη δευτερη πληρωσε κιολας..
Να πληρωσει ρε!!! Εβγαλε και η μυγα κ..ο ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα χω πει ρε φιλαρακι 1000 φορες...και τα χω αποδειξει αλλες 2000...και στην τελικη,αντιπαραθεσεις ειμαστε οποτε στ @@ μου κιολας... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
Μονο ειρωνια χωρις αιτιολογηση ή εστω αποτελεσματα δεν λεει κατι....![]()
![]()
![]()
![]()
Πως το εχεις αποδειξει δηλαδη...; Mε θεωριες....;![]()
![]()
![]()
τα παπαρια μου λεω εγω εχετε αποδειξει κυριε..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τα χω πει ρε φιλαρακι 1000 φορες...και τα χω αποδειξει αλλες 2000...και στην τελικη,αντιπαραθεσεις ειμαστε οποτε στ @@ μου κιολας... :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
αντε φτιαξε του ντεβιλς τσαμπε ολε...να μας πεισεις οτι ειναι δυναμη το χρ..γιατι απο τις δικες μου εμπειριες..
πελατης τα χρ.
δν χρειαζεται να το φτιαξω ρε λουκουμα...φερε μου δουκα με περιφερειακα να τα στησουμε οποτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τα παπαρια μου λεω εγω εχετε αποδειξει κυριε..
αντε φτιαξε του ντεβιλς τσαμπε ολε...να μας πεισεις οτι ειναι δυναμη το χρ..γιατι απο τις δικες μου εμπειριες..
πελατης τα χρ.
![]()
![]()