τι οποτε?οποτε ξαναπαρω?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δν χρειαζεται να το φτιαξω ρε λουκουμα...φερε μου δουκα με περιφερειακα να τα στησουμε οποτε...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
τι οποτε?οποτε ξαναπαρω?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δν χρειαζεται να το φτιαξω ρε λουκουμα...φερε μου δουκα με περιφερειακα να τα στησουμε οποτε...
![]()
![]()
![]()
ε δεν μπορει...ολο και καποιος γνωστος σου θα χει καποιο που δεν εχει σκορπισει,η μολις εχει βγει απο επισκευη...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι οποτε?οποτε ξαναπαρω?![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
μαλακα μου..εμενα ολοι μου οι γνωστοι φιλοι με μοτο...παλια...πολυ παλια..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ε δεν μπορει...ολο και καποιος γνωστος σου θα χει καποιο που δεν εχει σκορπισει,η μολις εχει βγει απο επισκευη...![]()
![]()
![]()
τωρα ολοι εχουνε απο ενα βεσπακι..ο καλυτερος δε..εχει παρει τδμ-ΟΠΟΤΕ..οπως καταλαβαινεις...
με sh300 ανοιγεις?![]()
![]()
με το fmx αμε...να χει και ενδιαφερον...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
με sh300 ανοιγεις?![]()
![]()
![]()
![]()
ναι...αλλα θα μου επιτρεψεις να φερω το μπουσα μου...κατι ισαξιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
με το τδμ ανοιγεις?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
![]()
![]()
![]()
reinmeister μαζί σου!! Δε ξέρω γιατί αλλά νομίζω xr μακράν καλύτερο
ναι, ειδικα στις αναρτησεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
reinmeister μαζί σου!! Δε ξέρω γιατί αλλά νομίζω xr μακράν καλύτερο
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ακόμα και εκεί πιστεύω..Το ότι δεν έχει up side down δε σημαίνει ότι είναι χειρότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
ναι, ειδικα στις αναρτησεις...
Πιστευε και μη ερευνα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Ακόμα και εκεί πιστεύω..Το ότι δεν έχει up side down δε σημαίνει ότι είναι χειρότερο.
Τέλος πάντων..Έτσι κ αλλιώς υποκειμενικά μιλάω γιατί ο dalaras είναι παλιό αποθυμένο.Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
Πιστευε και μη ερευνα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μια εποχή περνούσα κάθε μέρα έξω απο μια αντιπροσωπεία και το χάζευα. Το ελσι4 ποτέ δε μου έκανε κλικ![]()
![]()
Μια φωτό ρε παιδιά να τις μάθουμε και εμείς οι άλλοι................
gate 7
red or dead
Σωστοοοοοοοοοοοος!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: