Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: MotoGP Jerez 2010

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Εγω να σας πω την αληθεια περιμενα να πεσουν αυτοι και οι δυο. Ο ενας απο το αγχος για το αν θα τον φτασουν κι ο αλλος απο το αγχος αν θα τον φτασει!!!!
    και ο ροσσι αλλα δεν ειναι ολοι στονερ δυστυχως
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    φιλε αν εστω εχεις οδηγησει supersprort μηχανη θα καταλαβεις οτι μονο δυναμη δεν θελει στην αλλαγη πλευρας.
    ποσο μαλλον αυτες οι μηχανες που ειναι και 60 κιλα ελαφρυτερες
    ε απο τα 230 στα 90-120 που παιρνουν αυτοι τις στροφες νομιζω καποια αντοχη χρειαζεται οσο να ναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos21
    ε απο τα 230 στα 90-120 που παιρνουν αυτοι τις στροφες νομιζω καποια αντοχη χρειαζεται οσο να ναι...
    στα φρενα οχι στο πλαγιασμα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    το οτι εβαλες και τον hayden ειναι αστειο ομως

οσο για την ωριμοτητα αν σκεφτεις οτι δυο φορες κουτουλισε πανω στον πεντροσα δεν ωριμασε και τοσο
    ε, ειναι προοδος! αν σκεφτεις οτι πριν δυο χρομνια ετρωγε τα high siding λιγο μετα απο την εκκινηση...

JORGE RULES ΛΕΜΕ!!!

και τι φρενα...α ρε brembo...

παντως ο χορχε μονο κλοτσια δε του ριξε του ντανι εκει που τον περασε...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Δεν ξέρω πόσες φορές το΄χω πει.
    Ο Πεφτόζα απλά δεν...
    Νομίζω είχε μια ευκαιρία η Honda πέρσι να τον διώξει ,μαζί με τον Puig.Δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά.

Ακόμη και αν καταφέρει η Χοντα να φτιάξει μια μηχανή να κερδίζει πρωταθλήματα (πολύ πιθανο να το έχει καταφέρει ήδη φέτος ) ο νούμερο 1 οδηγός της θα είναι λίγος .

Όσο για τον Hayden ελπίζω να συνεχίσει έτσι και ακόμη καλύτερα για να την μπαίνει στον κοντό ,που τον έδιωξε άδικα απο την ομάδα.

Ο Hayden είναι ο τελευταίος πρωταθλητής του HRC (καλώς ή κακώς),σε μια χρονιά που ακόμη και ο κοντός προσπαθούσε να τον κάνει να χάσει τον τίτλο.
    Δεν ξέρω αν άξιζε τον τίτλο αλλά απο τον χέστη είναι καλύτερος.

Τώρα βέβαια, ο ένας είναι βλάχος και ο άλλος... αριστοκράτης master του τουιστ οφ δε ριστ και χεστήκαμε και η βάρκα έγειρε

Καλούτσικα πάντως τα motoGP, προσπαθούν σκληρά να φτάσουν το θέαμα των Superbikes
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos21

παντως ο χορχε μονο κλοτσια δε του ριξε του ντανι εκει που τον περασε...
    Μακάρι. Ο DeAngelis ( νομίζω ήταν πέρσι στο Κατάρ ) τα είχε καταφέρει καλύτερα .

Ο επόμενος θα τον περάσει απο πάνω
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Δεν κατάφερα να δω τον αγωνα live και το κατέβασα. Πριν απο λιγο το είδα.... πέρα απο τα αγωνιστικά τα οποία είμαι σίγουρος οτι τα έχετε πεί διεξοδικά ....εγω ένα έχω να πω.

Σιγά τους φοβερους τους εκφωνητές του BBC Sports ναπουμε.... σιγά. Όλες τις προσπεράσεις τις έχασαν. Και του Doviciosso στην αρχή που πήρε 3 αναβάτες και του hayden που πέρασε τον stoner (λες και συμβαίνει συχνά αυτό) και του Lorenzo στον Stoner, ενω μιλούσαν είτε για τον ώμο του rossi είτε για τον λάστιχο του Pedrossa. Άσε που όταν έχει onboard camera o ΔΔ σκάει να ακούσουμε και λίγο το μοτερ ενω οι Άγγλοι δεν βγάζαν τον σκασμό με τίποτα λέμε

Όλο γκρινια είμαστε και όλο ο ΔΔ μας φταει για όλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    Δεν κατάφερα να δω τον αγωνα live και το κατέβασα. Πριν απο λιγο το είδα.... πέρα απο τα αγωνιστικά τα οποία είμαι σίγουρος οτι τα έχετε πεί διεξοδικά ....εγω ένα έχω να πω.

Σιγά τους φοβερους τους εκφωνητές του BBC Sports ναπουμε.... σιγά. Όλες τις προσπεράσεις τις έχασαν. Και του Doviciosso στην αρχή που πήρε 3 αναβάτες και του hayden που πέρασε τον stoner (λες και συμβαίνει συχνά αυτό) και του Lorenzo στον Stoner, ενω μιλούσαν είτε για τον ώμο του rossi είτε για τον λάστιχο του Pedrossa. Άσε που όταν έχει onboard camera o ΔΔ σκάει να ακούσουμε και λίγο το μοτερ ενω οι Άγγλοι δεν βγάζαν τον σκασμό με τίποτα λέμε

Στο Eurosport UK έχει σωστούς εκφωνητές!

εσενα δεν σου φταιει δηλαδη
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Στο Eurosport UK έχει σωστούς εκφωνητές!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Κι εγώ ξενέρωσα που έχασαν μερικές προσπεράσεις... Επειδή όμως τους παρακολουθώ δυο χρόνια τώρα (Cox & Parrish) έχω να πω ότι δεν είναι έτσι συνήθως και μου έκανε εντύπωση που ήταν λίγο εκτός στον χθεσινό αγώνα. Γνώμη μου είναι ότι η διαφορά με ΔΔ είναι τόσο χαοτική που προτιμώ να μην δω τον αγώνα live και να τον δω μετά σε μετάδοση του BBC... Πραγματικά το απολαμβάνω, βλέπω αγώνα και περνάω καλά. Σε ΣΚΑΙ κτλ έχω να δω αγώνα 1,5 χρόνο και βρήκα την ψυχική ηρεμία μου

Όσο για τον αγώνα; Πέραν του Capirossi που είμαι fan δεν θα υποστηρίξω κανέναν φέτος. Θέλω να δω ΑΓΩΝΑ. Όποιος έχει μηχανάκι και μπορεί ας το πάει... Let the RACE begin!
    Give me fuel, Give me fire

ασχετο,superbike δειχνουν καθολου οπως περυσι η μπαααα......

πολυ θα ηθελα να δω το haga και τον bayliss στο moto gp,ειδικα για τον πρωτο πιστευω με το στυλ που εχει θα προσφερε πολυ θεαμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
    Μακάρι. Ο DeAngelis ( νομίζω ήταν πέρσι στο Κατάρ ) τα είχε καταφέρει καλύτερα .

Ο επόμενος θα τον περάσει απο πάνω
    o deAngelis δεν ειχε παει στα superbike περυσι?????θα τρελαθω,θα πηδηχτω απ το παραθυρο

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP Qatar 2010
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2010, 15:31
  2. MotoGP Jerez
    από pan_ski στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2009, 12:09
  3. Motogp Test Jerez
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα