Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 59

Θέμα: Αφαιρέσει καταλύτη.

Question Αφαιρέσει καταλύτη.

Καλησπέρα.
    Θέλω να ρωτήσω το έξεις.
    Κάπου είχα διαβάσει ίσως και εδώ αλλά δεν το ξανά βρίσκω ότι αν βγάλεις τον καταλύτη τότε η μηχανή δουλεύει καλυτέρα γιατί αναπνέει καλυτέρα.
    Επίσης το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι δεν ανεβάζει τόσο πολύ θερμοκρασία και μιας και φτάνει το καλοκαίρι και ήδη έχω ξεκινήσει και έχω ψηθεί κάνα 2 φορές που έμπλεξα στην κίνηση στην Αθήνα σκάφτομαι πολύ σοβαρά να την κάνω την κίνηση.
    Μετά από συζητήσεις όμως δεν ξέρω τι γίνετε με τον δείκτη λάμδα τι επιπτώσεις θα έχει κάτι Τατόι στην μηχανή από μηχανικής – ηλεκτρολογικής λειτουργιάς της μηχανής.
    Και επειδή είναι λιγάκι ιδιότροπο μηχανάκι το R6 και η εξάτμιση μας είναι και αυτή μια περίπτωση από μονή της θέλω να ρωτήσω αν το έκανε κάνεις και τι είδε?

Παλαιό μέλος
    Εγω δε θα τον πειραζα.

Re: Αφαιρέσει καταλύτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από klepstrat
    Καλησπέρα.
    Θέλω να ρωτήσω το έξεις.
    Κάπου είχα διαβάσει ίσως και εδώ αλλά δεν το ξανά βρίσκω ότι αν βγάλεις τον καταλύτη τότε η μηχανή δουλεύει καλυτέρα γιατί αναπνέει καλυτέρα.
    Επίσης το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι δεν ανεβάζει τόσο πολύ θερμοκρασία και μιας και φτάνει το καλοκαίρι και ήδη έχω ξεκινήσει και έχω ψηθεί κάνα 2 φορές που έμπλεξα στην κίνηση στην Αθήνα σκάφτομαι πολύ σοβαρά να την κάνω την κίνηση.
    Μετά από συζητήσεις όμως δεν ξέρω τι γίνετε με τον δείκτη λάμδα τι επιπτώσεις θα έχει κάτι Τατόι στην μηχανή από μηχανικής – ηλεκτρολογικής λειτουργιάς της μηχανής.
    Και επειδή είναι λιγάκι ιδιότροπο μηχανάκι το R6 και η εξάτμιση μας είναι και αυτή μια περίπτωση από μονή της θέλω να ρωτήσω αν το έκανε κάνεις και τι είδε?
    Μηχανολογικά εχει μικροεπιπτώσεις...

Επίσης σκορπάει καρκινο σε όλους τους γυρω σου και σ' εσενα, αλλα αυτά ειναι λεπτομέρειες

(να δω τί αλλη μαλακια θα γραφτει σ' αυτο το φόρουμ...)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    καλύτερα μην βγάλεις τον καταλύτη φίλε, θα γλιτώσεις μερικά κιλά και θα κερδίσεις κάτι ψιλά αλλά θα αναπνέεις επικίνδυνα για την υγεία σου καυσαέρια.
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
    αλλά θα αναπνέεις επικίνδυνα για την υγεία σου καυσαέρια.
    Kαι εμείς. Α, ναι, και οι δικοί σου φίλοι, συγγενείς κτλ κτλ
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Re: Αφαιρέσει καταλύτη.

Καλησπέρα.
    Θέλω να ρωτήσω το έξεις.
    Περα απο τους ρυπους (, πτολαιμαιδα-μεγαλουπολη-δυλιστηρια αεροπλανα,βαπορια,το μηχανακι μας εφταιξε) στο μηχανακι ειναι πολυ θα το βοηθησει ειδικα με την υψηλη θερμοκρασια (αν εχεις R1 θα φανει αισθητα διοτι εκει που εχει τον καταλυτη ειναι διπλα στην γαμπα) και το μηχανακι θα πηγαινει ελαφρως καλητερα διοτι θα ελευθερωσει(ΛΙΓΑ πραγματα)
    Με το λαβδα δεν θα εχεις κανενα ΑΠΟΛΥΤΩΣ προβλημα και καμια απολυτως ενδειξη τσεκ.Ολα θα ειναι οπως πριν.

Επομενως στην ΠΡΑΞΗ ειναι μια καλη κηνηση αν εξερεσεις τους "καρκινογονους ρυπους" που θα εχει το αεροπλανο σου .....συγνωμη ηθελα μα πω το μηχανακι σου.
    Η επιλογη ειναι δικια σου και ο πλανητης ειναι στα χερια σου.
    ...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
    ...δεν πληρωνω διοδια

Re: Re: Αφαιρέσει καταλύτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
    Περα απο τους ρυπους (, πτολαιμαιδα-μεγαλουπολη-δυλιστηρια αεροπλανα,βαπορια,το μηχανακι μας εφταιξε)
    E, ναι! Αφού οι λοιποί τα έκαμαν πουτάνα, ας τα (από)κάμουμε και εμείς. Λογικό ακούγεται!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Επομενως στην ΠΡΑΞΗ ειναι μια καλη κηνηση αν εξερεσεις τους "καρκινογονους ρυπους" που θα εχει το αεροπλανο σου .....συγνωμη ηθελα μα πω το μηχανακι σου.
    Η επιλογη ειναι δικια σου και ο πλανητης ειναι στα χερια σου.
    Βγάλε τα εισαγωγικά

Παίρνετε μηχανάκια, δεν ξέρετε να τα πάτε και σας φταινει οι καταλύτες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Αφαιρέσει καταλύτη...

...κόψει χέρι.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

..Με το λαβδα..
    Κοίτα να δείς που για δεύτερη φορά σήμερα βάζω φωτό με καραμέλλες....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1239198635-b-04004-milk-toffee-500.jpg 
Προβολές:	400 
Μέγεθος:	40,2 KB 
ID:	196918

αφου κ η αμολυβδη, εχει μουβδο οσο η lrp

τσεκ ενα παλιο ποστ για βενζινες με τα datasheet απο revoil

edit: ετσι κ αλλιως ολοι απο καρκινο θα παμε
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παιδιά δεν θα το έκανα ούτε για να πάρω κάτι από δύναμη ούτε τίποτα.
    Θα το έκανα μόνο για την ζεστή που είναι ανυπόφορη ώρες ώρες.
    Αν σου κάτσει η στραβή και πήξεις μέρα που δεν το περίμενες να πάρεις το μηχανάκι τότε την έκατσες εσύ και μαζί και η μηχανή γιατί βασανίζεται να είναι συνάχια με τα βεντιλατερ ανάμενα.
    Επίσης λόγο του είδους της μηχανής δεν είναι κάτι που το κυκλοφορώ κάθε μέρα και κάνει λίγα χλμ.
    Άρα αντικειμενικά σε σχέση με όλους αυτούς που περνούν την αμαξάρα τους για να κατέβουν κέντρο εγώ με το παπί μου και την μηχανή μου για εκτός Αθήνα συνολικά νομίζω ότι ρυπαίνω πολύ λιγότερο.
    Δεν είναι λέω ότι είμαι τέλειος.
    Αλλά έλεος τόσοι με 3000 κυβικά + αμάξια κατεβαίνουν στην Αθήνα κάθε μέρα πραγματικά νομίζετε ότι εγώ και τελείως να την καταργήσω την εξάτμιση θα μολύνω παραπάνω?

Αλλά έλεος τόσοι με 3000 κυβικά + αμάξια κατεβαίνουν στην Αθήνα κάθε μέρα πραγματικά νομίζετε ότι εγώ και τελείως να την καταργήσω την εξάτμιση θα μολύνω παραπάνω?
    ΝΑΙ !

Και δε μολύνεις απλώς, βγαζεις ΚΑΡΚΙΝΟ !
    (ξέρεις πόσο ζεστά ειναι τα δωμάτια στον Αγ. Σαββα; )

Ελεος, σκεφτείτε λιγο τη γενικότερη εικονα και σταματήστε να βλέπετε το μικρόκοσμό σας. Ο καθενας απο τα 3000 αμαξια το ίδιο λέει "τοσοι κατεβαινουν, εγω ρυπαινω;"

ΝΑΙ, ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !

Τελος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

με αυτα που βλεπω δεν μπορω αλλο
    ...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
    ...δεν πληρωνω διοδια

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αφαιρέσει καταλύτη?

Οχι αφαιρέσει καταλύτη.

Φίλε μου εκτός οτι θα βγάζει επικίνδυνους ρύπους, δεν πρόκειται να πέσει η θερμοκρασία του κινητήρα μεσα στην πόλη. Παλι με το βεντιλατέρ θα είσαι όπως και πριν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αφαίρεση καταλύτη σε μαμά Υ!!
    από TokTok στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2010, 17:49
  2. To XT του 2003 έχει καταλύτη;
    από SF στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2006, 11:14
  3. ερώτηση για βγαλσιμο καταλύτη
    από free rider στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 20:05
  4. χωρις καταλυτη
    από xifias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2004, 12:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •