Τι ζήτησα ο άμοιρος.
μια φωτό του ΧΤ.
50 Ευρώ πρόστιμο.
Τι ζήτησα ο άμοιρος.
μια φωτό του ΧΤ.
50 Ευρώ πρόστιμο.
gate 7
red or dead
Όχι άλλα πρόστιμα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
Τι ζήτησα ο άμοιρος.
μια φωτό του ΧΤ.
50 Ευρώ πρόστιμο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ρε πστ μου τι πίνεις ρε........Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
![]()
![]()
χα χα χα![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Είχα πέσει στη χύτρα όταν ήμουν μικρός...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε πστ μου τι πίνεις ρε........
χα χα χα![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Θελω κ εγω να τα παω με XR650 , μαμα ομως ................ λογικα ενα μαμα XR δε θαχει πεσει η αποδοση του μετα απο τοσο καιρο...........
love will save the planet,hate is a good start.
http://www.wheelsworld.org/images/ph...0motard_t2.jpg Αυτό ειναι το εργαλείοΑρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
Τι ζήτησα ο άμοιρος.
μια φωτό του ΧΤ.
50 Ευρώ πρόστιμο.
Μαλακες αηδια καταντησατε...![]()
![]()
![]()
Αντε μην παω και καβαντζωσω κανενα motard απο το παγκοσμιο,κοψω και μια λευκη επιταγη στον rein και δειτε για ποτε θα κρυφτειτε ολοι σας...![]()
Πως λεγαν κατι γκαζια ψιλο αναξιοπιστα ........ που ηταν καποτε μοδα ........... Vore μου φενεται ...........![]()
love will save the planet,hate is a good start.
vor λέγονται http://www.vorclub.com/Enduro/ENhome.htmΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Πως λεγαν κατι γκαζια ψιλο αναξιοπιστα ........ που ηταν καποτε μοδα ........... Vore μου φενεται ...........![]()
τι εχουμε εδω;
κανονιζουμε χωρις τον ντεβιλακο;![]()
τι κριμα να ειμαι μακρυα ρπμ. . .![]()
Βάλε μια φοτο απο το μηχανάκι σου για να κλείνει το thread!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τι εχουμε εδω;
κανονιζουμε χωρις τον ντεβιλακο;![]()
τι κριμα να ειμαι μακρυα ρπμ. . .![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Βάλε μια φοτο απο το μηχανάκι σου για να κλείνει το thread!:rotflmao: :rotflmao:
Ποιο καλε,αυτο με τις φραουλες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ποιο καλε,αυτο με τις φραουλες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μην λες πολλα, η Πατρα ειναι κονταααα...:a13:
να πω οτι πελατωσα κ εγω χρ με το σιμπι γουαν η θα με πειτε ψευτη?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Εγω οταν ειχα το δουκα..ενα γνωστο χρ για τα κυβικα του κ τα φτιαξιματα του..το χα κανει δυο φορεσ πελατη..τη πρωτη δωρεαν..τη δευτερη πληρωσε κιολας..