Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Ανταλλακτικα Cb1-400

Ανταλλακτικα Cb1-400

Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχοντας βρει αντικαταστατη της αγαπης μου ( ενα ιδιο 400 )
    μετα το ραγισμα του πλαισιου,σκεφτομαι να πουλησω μερικα απο τα ανταλλακτικα της εδω,για να μην πανε σε καμια μαντρα για ενα κομματι ψωμι επειδη εχουμε αναγκη τωρα... Αν καποιος χρειαζεται κατι, ας μου πει εδω και αν το εχω σε καλη κατασταση θα το συζητησουμε. Ευχαριστω!

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    εχεις πμ φιλε
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."

Ξεκινησε το πανηγυρι. Αντε να δουμε τι θα βγει στην πορεια,ηδη χαλασε το σωληνακι που τροφοδοτει την τετραδα..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Φωτογραφία0113.jpg 
Προβολές:	461 
Μέγεθος:	85,2 KB 
ID:	196925

πες ενα νουμερα για τα εξης...

καπακια μοτερ,αριστερο δεξι,τεποζιτο,τρομπα βενζινης,ανορθωτης...και μια τιμη αν πουλας ολοκληρο το μοτερ...

βασικο να ειναι αψογα τα καπακια και το τεποζιτο χωρις βουλιαγματα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Χρειάζομαι το καπάκι του κάρτερ σίγουρα. και μία τιμή δώσε μου για το κοντέρ.
    6940570777 Πέτρος.

Ευχαριστώ !

Θα τη λειτουργησω 2-3 μερες οταν τη βγαλω και θα σας ενημερωσω. Κοντερ εχω μονο ενα,το τεποζιτο εχει καποια βουλιαγματα και μαλλον θα χρειαστει μερεμετια,τον ανορθωτη δεν το δινω γιατι ολοι ξερουμε οτι αυτα τα μηχανακια βγαζουν προβλημα εκει οποτε σιγουρα θα χρειαστει,η μια τρομπα χαλασμενη,τωρα δεν εχω αποφασισει αν θα δωσω το μοτερ,γιατι θα ειναι αστειο να το δωσω κ μετα να παθει κατι το δικο μου.. Πειτε εσεις τι μπορει να χρειαστειτε,υπαρχει ακομα ενα CB ενος γνωστου,μπορει να σας βρω απο εκει τποτ πραματακια..
    Απο τιμες δεν ξερω ποσο μπορει να πηγαινουν,μιας και δεν βρισκονται ευκολα,οποτε δωστε κ καμια τιμη σε πμ για να μην σας κακοκαρδισω.

KONTEP

Kαλησπέρα φιλε μου θα ηθελα να μου πεις αν υπαρχουν ακόμα τα οργανα της μηχανής. Σέυχαριστώ πολύ Δημήτρης. 6938955514

έχω αργήσει λίγο, αλλά ήθελα να σε ρωτήσω μήπως σου έχει μείνει τίποτα:

ψάχνω μανέτα αριστερή(συμπλέκτη) και
    το πλαστικό αριστερό που περιέχει τα διακοπτάκια για φλας κλπ

ενδιαφέρομαι σοβαρά γιατί τα βιάζομαι κάπως..

Χρειαζομαι την τρομπα βενζίνης , Είναι διαθέσιμη ? ξέρει κανείς που αλλού μπορώ να βρώ ?

Μπορώ να σου δώσω 80 ευρώ την βρήκα καινούργια 180.

ευχαριστώ !

σου εχω κανει πμ,δεν ξερω αν το πηρες η αν απαντησες κιολας,τελευταια δε μου δουλευει καλα το μποξ.

πετραν σου εστειλα παλι μηνυμα,δεν ξερω αν το εχεις παρει.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF