Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Ανθρωπιά 0

Ανθρωπιά 0

Ξεπαρκάρω σήμερα το πρωί και κάνω 7000 μπρος-πίσω μιας και οι γείτονές μου επιμένουν να αφήνουν τα αμάξια στο δρόμο και όχι μέσα στο γκαράζ τους (που να βάζεις-βγάζεις καημένε...)
    Έχω τελειώσει με τις μανούβρες και κάθιδρος βλέπω απέναντι τη γριούλα χήρα να προσπαθεί να κατέβει το τελευταίο σκαλί πριν το πεζοδρόμιο. Κατεβάζω το τζάμι και την ρωτώ αν θέλει βοήθεια. Με ρώτησε αν κατέβαινα κέντρο και με μεγάλη χαρά την προσκάλεσα να μπει στο αυτοκίνητο. Επειδή είναι μεγάλη σε ηλικία γυναίκα κατέβηκα και εγώ να δώσω λίγη βοήθεια...

Τη στιγμή εκείνη φτάνει από πίσω αμάξι με μπαμπά και παιδί μέσα και αρχίζει να κορνάρει.
    Του κάνω σήμα με τα δάκτυλα "μισό λεπτό" και του δείχνω τη γιαγιά. Ξανακορνάρει.
    Μισό λεπτό φίλε του λέω να μπει η γιαγιά στο αμάξι.
    Ξανακορνάρει εμπλοκή αυτή τη φορά και ακούω "άντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, τελείωνε με τη σκατόγρια!"

Γενικά δεν αρπάζομαι εύκολα. Βάζω τη κα Ευανθία στο κάθισμα του συνοδηγού, της βάζω τη ζώνη και πάω προς τον τρόμπα. Αυτός ανεβάζει τζάμι και πατάει την κλειδαριά. Το παιδάκι από δίπλα να κοιτά μια αυτόν, μια εμένα που πήγαινα πάνω τους.

Εκεί επικράτησε η λογική και σταμάτησα. Απλά τον κοίταξα ήρεμα μέσα στα μάτια από πολύ κοντά. Και αυτός σταμάτησε το κορνάρισμα...

Και συνεχίσαμε το δρόμο μας όλοι, η κα Ευανθία με εμένα προς το κέντρο της πόλης και αυτός δίδοντας στο κοπέλι του μαθήματα ανθρωπιάς και φιλότιμου...

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Banned Το avatar του/της WebD
    Νομίζω πως έκανες ότι καλύτερο μπορούσες να κάνεις σε αυτή την περίπτωση.

Ελπίζω η κα Ευανθία να μη μιλούσε πολύ στην διαδρομή

μπραβο στον "μπαμπα" μολις εκανε το πρωτο μαθημα στον γιο του πως να συμπεριφέρεται αυριο στους δρομους κ κατεπεκταση στην ζωη του!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ευτυχώς, όπως λες, επικράτησε η λογική.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Κλασικος Ελληνας μαλακας πατερας,το ειδος αυτο το βρισκουμε διασπαρτο παντου σε ολη την περιφερια ,τεινη να υπαρχει και σε αγελες μερικες φορες ,η συμπεριφορα του χαρακτηριζετε
    απο απυθμενο εγω,μαγκια-κλανια, ελλειψη τροπων και κοινωνικης συμπεριφαρας και φυσικα
    το καμαρι του τον ακολουθει κατα βημας .
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Μακάρι το παιδί να πήρε μάθημα απ'τη δική σου συμπεριφορά και όχι απ΄του πατέρα του...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Εύγε και για την πράξη σου με τη γιαγιά αλλά και την ψυχραιμία σου, άλλωστε κάπως έτσι ξεχωρίζουν οι άνθρωποι από τα ζώα.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Στη γειτονιά μας μένει μια κοπελιά (γνωστό κουλάδι) αλλά κατά τ' άλλα πολύ καλό παιδί, που αναλώνει σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο της βοηθώντας μια γιαγιά που ζει μόνη της. Λοιπόν ένα απόγευμα η γιαγιά δεν ένοιωθε καλά και η κοπελιά την πήγε στο νοσοκομείο όπου τελικά την κράτησαν μέσα για προληπτικούς λόγους. Η πιτσιρίκα γύρισε από το νοσοκομείο κατά τις 2:30 τα ξημερώματα και πάλευε αρκετή ώρα να παρκάρει. Ο δρόμος που μένουμε είναι πολύ στενός και όταν ένα αυτοκίνητο κάνει μανούβρες παρκαρίσματος, δεν χωράει άλλο να περάσει. Λοιπόν έχουμε γείτονα κι ένα φυντάνι τσάμπα μάγκα που θέλει να παρκάρει το αυτοκίνητό του ακριβώς κάτω από το σπίτι του, έτσι όταν φεύγει βάζει πάντα έτσι το μηχανάκι του ώστε να μη χωράει άλλος να παρκάρει. Εκείνη την ώρα ήθελε ώρα φύγει, να πάει δεν ξέρω που και αφού δεν χωρούσε πλακώθηκε στις κόρνες και στα καντήλια. Πεταχτήκαμε όλοι από τα κρεβάτια μας κι εγώ πρώτος απ' όλους διότι όλο το σκηνικό γινόταν ακριβώς κάτω από το παράθυρό μου. Με τα πολλά κατέβηκα να παρκάρω εγώ το αυτοκίνητο της κοπέλας. Σε όλο αυτό το διάστημα ο τύπος έβριζε Θεούς και δαίμονες. Ξέχασα να σας πω ότι ο παπάρας έχει πάθος με το αυτοκίνητό του σε τέτοιο βαθμό που τα παίρνει με τους σκύλους που του κατουράνε τις ρόδες.

Και τώρα ακούστε το μαγικό. Την μεθεπόμενη μέρα ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ με αιχμηρό αντικείμενο είχε χαράξει στο καπό του αυτοκινήτου του π@π@ρα : ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΗΣ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΑΤΙΝΑΞΩ

:rotflmao: :rotflmao:
    Πολύ μου άρεσε...
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Δεν συμφωνώ...

Το παιδάκι κατάλαβε οτι μπορεί να το παίζει καμπόσος όσο νομίζει οτι τον παίρνει η στιγμή, και εαν έκανε και μαλακία, εντάξει μωρέ, ένα αγριοκοίταγμα και τελείωσε....και θα το ξανακάνει...

Η Ατιμωρησία δεν είναι και δεν πρέπει να είανι στάση ζωής...

και τους 300 τους αφήναμε χρόνια ατιμώρητους, και είδατε που μας κατέντησαν..
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Η καλύτερη κατάληξη που θα μπορούσε να έχει μία τέτοια περιπέτεια.Και είμαι σίγουρος πως θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά σου.

Που τους πετυχαίνεις όλους ρε φίλε!!!!!!!
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Που τους πετυχαίνεις όλους ρε φίλε!!!!!!!
    Στο ξαναείπα, ήμουν εξ' απο ανέκαθεν "trompas magnet"
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
    Εύγε και για την πράξη σου με τη γιαγιά αλλά και την ψυχραιμία σου, άλλωστε κάπως έτσι ξεχωρίζουν οι άνθρωποι από τα ζώα.
    Αυτό το λένε και για το Ηρακλειο με τα Χανιά (με το Ρεθυμνο στη μεση ) :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    1. Αυτός ο μαγνήτης πρέπει να είναι τεράστιος λέμε....:rotflmao: :rotflmao:

2. Προσωπικά θεωρώ οτι το αγριοκοίταγμα θα του μείνει πολύ πιο έντονο απο το όποιο χτύπημα θα του έκανες. Μερικές φορές η απειλή και μόνο οτι μπορεί κάποιος να σε ισοπεδώσει, δρά πολύ καλύτερα απο το ίδιο το χτύπημα.

3. Η μαλακία αυτή είναι γνωστή παντού. Είναι γνώρισμα νεο-ελληναρΑΔΩΝ (και έχω λόγο που το γράφω έτσι.)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΜΠΑΜΠΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ......
    η γνωστη μαγκια-κλανια του νεοελληνα οταν εχει και αλλουs μεσα στο τουτου.......αν κανειs ομωs πωs κατεβαινειs απο τη moto παιρνουν φωτια οι κλειδαριεs.......... :rotflmao:
    ..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αμαν ρε παιδι μου...δε ξερετε να αντιμετωπιζετε τετοιες καταστασεις...πιασε τη κυραευανθια και πετα την στο παρμπριζ του μαλακα και αταραχος πηγαινε στο αμαξι μπες μεσα και ξεκινα

υ.γ.εννοειται οτι αστειευομαι ε!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2010, 13:49
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2007, 09:26
  3. Ανθρωπιά;;;;;
    από Alx 84 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2007, 20:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα