Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Innova Injection Ή Crypton X???

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    :rotflmao:
    Δίκιο έχεις, μ@λακία είπα γιατί παίζω εντός έδρας. Δική σου και η διαδρομή..! :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Δίκιο έχεις, μ@λακία είπα γιατί παίζω εντός έδρας. Δική σου και η διαδρομή..! :rotflmao:
    εγω δεν διαλεγω διαδρομες ρε παλικαρι..ειπαμε να μη κλεβω εκκλησιες..

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Το παλίό, το καρμπυρατέρ δλδ, έχει γενικά κακή ποιότητα κατασκευής για honda.
    Πλαστικά τρίζουν, και τα τοιάυτα..
    Το μονο που πρέπει να προσέξεις, είναι τα λάδια.
    Παρότι τετράχρονο δουλευει δίχρονα και πίνει τα μισά αραβικά εμιράτα σε λάδι.
    Αν συμπληρώνεις λάδια και δεν το αφήσεις στεγνό , no problem.
    Έχω 50.000 χλμ και δεν έχει κάνει κιχ.

Αλλά εμφανισιακά προτιμώ το crypton.

Και σας έχω όλους με μπαγκαζιέρα και καθρέφτες πάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    εγω δεν διαλεγω διαδρομες ρε παλικαρι..ειπαμε να μη κλεβω εκκλησιες..
    Πέρα απ'την πλάκα του δίνω και καταλαβαίνει πάντως, απλώς το Innova δεν μου ξύπνησε ποτέ κάποιο άγριο ένστικτο 16χρονου κάγκουρα..

Επαναλαμβάνω λοιπόν:
    Χοντρά χοντρά, για πολιτισμένους και ήρεμους αναβάτες Innova, για πιο ανήσυχα νιάτα Crypton X.
    Τώρα προσθέτω και το ZX-130 όμως που προσωπικά για μένα είναι ότι πιο ολοκληρωμένο καβάλησα σε παπί, αν και δεν του έκανα ποτέ την τόσο συχνή χρήση που έκανα στα προηγούμενα παπιά που πέρασαν από την κατοχή μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Και σας έχω όλους με μπαγκαζιέρα και καθρέφτες πάνω
    Μια Σούγια σ'έχω και σένα μωρέ κι έλα και με το Busa άμα θες...

Μια Σούγια σ'έχω και σένα μωρέ κι έλα και με το Busa άμε θες...

Πάμε και χώμα κύριος, ανάβαση Ομαλό άμα λάχει να ουμ.....

Νέο μέλος
    Φέρε μωρή κότα ότι μηχανάκι θες να σε πάω μια Σούγια να με δεις με το παπί..

(αν φέρεις πάνω από 250 κυβικά να με περιμένεις στις ανηφόρες, ναι; )

Καλες οι κοντρες ανεβαινει κ η αδρεναλινη αλλα πιστεψτε με ειναι πολυ καλυτερα να εισαι αραχτος στην παραλιακη να πινεις το φραπε σ με γεματη την τσεπη κ οχι ξεπαραδιασμενος για να κανεις το παπι σ πυραυλο(συνεργεια/φαναρτζιδικα).Σαν συντηρηση το χρονο με 6000 χλμ (ισως να λεω πολλα) με ασφαλειεσ και σηματα (χωρισ να υπολογισουμε βενζινες που σε λιγο θα φτασει 3ευρω το λιτρο)κ με νορμαλ χρηση(οχι καθε τρεισ κ λιγο στα κοκκινα σαν το φιλο παραπανω)ποσο σας στοιχιζει???Τελος αξιζει το μεταχειρα ή καλυτερα καινουργιο (με τα λεφτα του innova καινουργιο βρισκω το crypton ψιλομεταχ..)??

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAMOS
    τοση μεγαλη διαφορα εχει το χοντα κ σαν ποιτητα κ σαν αξιοπιστια ανεξαρτητα απο το ποιο ειναι πιο δυνατο σε τελικες που ειναι προτιμοτερο ενα ζχ130??? οσοι εχετε ή ειχατε το innova ας μας πειτε τι σας παρουσιασε που να το εκανε αναξιοπιστο στα ματια σας.
    Το δικό μου Innova το είχα για τη δουλειά μου και έκανα 150 χλμ κάθε μέρα σπασμένο.
    Το κράτησα κοντά 25χιλ χλμ και δεν έκανε κιχ! Δεν χάλασε, δεν έσπασε, δεν ζήτησε τίποτε. Του άλλαζα λάδια κάθε 1000χλμ επειδή του έκανα βάρβαρη χρήση. Πέραν τούτου ουδέν!
    Όλοι μου λένε ότι σπάνε και χαλάνε...εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο.

(αλλά τώρα θα έπαιρνα Yamaha, πιο όμορφο)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAMOS
    Καλες οι κοντρες ανεβαινει κ η αδρεναλινη αλλα πιστεψτε με ειναι πολυ καλυτερα να εισαι αραχτος στην παραλιακη να πινεις το φραπε σ με γεματη την τσεπη κ οχι ξεπαραδιασμενος για να κανεις το παπι σ πυραυλο(συνεργεια/φαναρτζιδικα)
    Οι κόντρες που αναφέρθηκαν ήταν για πλάκα, μην τις παίρνεις στα σοβαρά (σιγά μη μας κουνηθεί κι ο Σπύρος δηλαδή.. ) απλώς ήθελα να σου δώσω την εικόνα ενός μεσήλικα και σοβαρού κατά τ'άλλα αναβάτη (για μένα λέω ) που ανεβαίνοντας σε ένα παπί όπως το Crypton Χ ή το ΖΧ-130 αρχίζει να αισθάνεται πάλι όπως ένα παιδί γεμάτο ενέργεια και ανησυχίες σε αντίθεση με το Innova που αισθάνεσαι πάνω του σαν αυτό που περιέγραψες παραπάνω, χαλαράαααα...:o

Τεράστιες διαφορές στην κατανάλωση δεν θα δεις, στα μεγάλα σέρβις όμως το Innova μάλλον θα είναι λίγο πιο οικονομικό λόγω της υδρόψυξης του Crypton X.

Οι κόντρες που αναφέρθηκαν ήταν για πλάκα, μην τις παίρνεις στα σοβαρά (σιγά μη μας κουνηθεί κι ο Σπύρος δηλαδή.. ) απλώς ήθελα να σου δώσω την εικόνα ενός μεσήλικα και σοβαρού κατά τ'άλλα αναβάτη (για μένα λέω ) που ανεβαίνοντας σε ένα παπί όπως το Crypton Χ ή το ΖΧ-130 αρχίζει να αισθάνεται πάλι όπως ένα παιδί γεμάτο ενέργεια και ανησυχίες σε αντίθεση με το Innova που αισθάνεσαι πάνω του σαν αυτό που περιέγραψες παραπάνω, χαλαράαααα...:o

Τεράστιες διαφορές στην κατανάλωση δεν θα δεις, στα μεγάλα σέρβις όμως το Innova μάλλον θα είναι λίγο πιο οικονομικό λόγω της υδρόψυξης του Crypton X.

Eχεις δει innova ρε σκατόγερε, να μπαίνει με ανάποδα ?
    Και με μπαγκαζιέρα πάνω ναι...
    Εχω ξαναγίνει παιδί με την μαλακία το παπί....
    Και είναι και στοκ ακόμα....
    Έχω παραγγείλει κάτι μπιέλες και κάτι εκεντροφόρους μούρλια, να γίνει 30 κάτω....
    Και πάμε όποτε θες να κάνουμε ανάβαση Ηράκλειο-Αρκαλοχώρι, να δείς πως πάει το wrc παπί μου

(Νταξ, με έχει βαρέσει η ζέστη στην δουλειά)

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Eχεις δει innova ρε σκατόγερε, να μπαίνει με ανάποδα ?
    Κατ'αρχήν θα έπρεπε σήμερα να απεργούμε κι εγώ κι εσύ...

Κατά δεύτερον έχεις δει σοβαρότατο αναβάτη να καβαλάει ZX-130 καρακαμπιέ με αυτοκόλλητα που το μετατρέπουν σε Monster Energy replica και με το ασορτί γαντάκι εντελώς ασυνδίαστο με το υπόλοιπο κουστούμι, να παρκάρει έξω από την εκκλησία ντάλα καλοκαίρι για το γάμο της τρίτης του εξαδέλφης; Δεν έχεις δει..!

Κατ'αρχήν θα έπρεπε σήμερα να απεργούμε κι εγώ κι εσύ...

Κατά δεύτερον έχεις δει σοβαρότατο αναβάτη να καβαλάει ZX-130 καρακαμπιέ με αυτοκόλλητα που το μετατρέπουν σε Monster Energy replica και με το ασορτί γαντάκι εντελώς ασυνδίαστο με το υπόλοιπο κουστούμι, να παρκάρει έξω από την εκκλησία ντάλα καλοκαίρι για το γάμο της τρίτης του εξαδέλφης; Δεν έχεις δει..!

Βγάλε καμμιά φωτογραφία ρε, δεν πρέπει να τα χάνουμε αυτά....

Γιατι να απεργούμε???

Ψηνεσαι να πάμε χώμα να δείξουμε στους εντουράδες τι εστί βερύκοκο?

Νέο μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    [B]Κατ'αρχήν θα έπρεπε σήμερα να απεργούμε κι εγώ κι εσύ...

:lol

Μαγκες κ εγω δουλεια αλλα και να απεργουσαμε σε καμια καφετερια ή στο κρεββατι θα ειμασταν οπως κ εκεινοι που απεργουν...lol

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Honda Innova I-yamaha Crypton X
    από JV15 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2010, 02:25
  2. help....problem sto innova injection
    από sak14 στο forum Honda
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2008, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •