Ρε παιδιά να σας χαλάσω λίγο την κουβέντα περί καταναλώσεων ?
Επειδή ετοιμάζομαι για την αγορά πείτε μου, γιατί να πάρω το ληστή ? Μη μου πείτε αν σου αρέσει πάρ'το, πείτε μου μόνο γιατί να τον πάρω.
Επειδή ετοιμάζομαι για την αγορά πείτε μου, γιατί να πάρω το ληστή ? Μη μου πείτε αν σου αρέσει πάρ'το, πείτε μου μόνο γιατί να τον πάρω.
γέμισε το 2-3 φορές φουλ,άλλαξε βενζινάδικο,πήγαινε και μαλακά και βλέπεις αν αλλάξει κάτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
Μακαρι φιλε μου να ηταν ετσι θα ημουν happy, αλλα δυστυχως αναβοσβηνη και η μπαρα.
Αν δεν αλλάξει μάλλον έχει πρόβλημα
Το δικό μου έχει κάψει μαχ 7,5λτ/100,αλλά αν πας τέρμα για όλο το ντεπόζιτο μπορεί να σου καίει και 10λτ/100.
εσύ ξέρεις..
Γιατι τι αλλο μπορεις να παρεις με αυτα τα λεφτα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Επειδή ετοιμάζομαι για την αγορά πείτε μου, γιατί να πάρω το ληστή ? Μη μου πείτε αν σου αρέσει πάρ'το, πείτε μου μόνο γιατί να τον πάρω.![]()
OK.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Σωστό κι αυτό αλλά άσ'το έξω.
Αξιοπιστια (απεδεδειγμενη πανω απο 20 χρονια τωρα)
Εμφανιση (υποκειμενικο)
Τα κανει (πανω - κατω) ολα.
Απλη συντηρηση.
Αυτα , ας συμπληρωσυν και οι αλλοι
![]()
Γιατί είναι ένα φθηνό, αξιόπιστο κ τίμιο all rounder το οποίο εύκολα θα σε πάει οπουδήποτε με αξιοπρέπεια κ άνεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Το μεγάλο του μείον είναι το βάρος του (και ίσως κ ο Σφακ-αττάκ), αλλά αυτό το βάρος είναι που το καθιστά ακλόνητο σε περιβαλλοντολογικούς παράγοντες (Στρατηγός Άνεμος, ντε!). Μόλις δε ξεκινήσεις, απλά δεν το αισθάνεσαι.
Με άνεση φιλοξενεί 2 άτομα, τα πάει παντού, 'καίει' μπενζίνα σε λογικά πλαίσια (για 4κ), και αν είσαι και 'αρρωστάκι' πας κ πίστα (δες amyroukai, δεν είχε χάσει TD).
Προσωπικά κατέληξα στον ληστή, γιατί ο ανταγωνισμός 'δεν με χωρούσε' (1.93 βλεπς), μα πάνω απ'όλα με δελέασε η τιμή και η αξιοπιστία του (νομίζω ότι τώρα που είναι και υΔρόψυκτα όσο το συντηρείς σωστά, τόσο αυτό θα σε πηγαίνει ανεξαρτήτως χλμ - το κάνουν τα αεροελαιόψυκτα χρόοονια τώρα).
Αισθητικά δεν είναι Η κ@υλα (ίσως να μην είναι καν κ@υλα), αλλά δεν είναι και ΕΤΖ251! Εγώ το γουστάρω και όταν τα οικονομικά το επιτρέψουν θα του χώσω λίγα φράγκα για εξάτμα και 'κάτω ουρά' (undertail), πιστεύοντας ότι θα δείξει πολύ πιο όμορφο!
Inochi, ρε!
Για οσο.
Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!Μόνο χώμα δ πάει..Βέβαια θα πρέπει να αναρωτηθείς για το πως θα το χρησιμοποιήσεις..Έγω που κάνω περίπου μικτή χρήση, ίσως λίγο παραπάνω σε ταξιδάκια, είμαι απολυτα ικανοποιημένος...
Και επίσης γιατί μετά από 31.000χλμ. δ έχει χρειαστεί τίποτα παρα μόνο λάδια και τα αναλωσιμά του (τακάκια,λάστιχα κ.τ.λ.)
Τι χρήση θα τις κάνεις???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Επειδή ετοιμάζομαι για την αγορά πείτε μου, γιατί να πάρω το ληστή ? Μη μου πείτε αν σου αρέσει πάρ'το, πείτε μου μόνο γιατί να τον πάρω.![]()
Η ερωτηση σου ειναι καπως ....
Κανενας δεν ειπε οτι ειναι το καλυτερο, ειναι ομως φθηνο, σιγουρα κανεις καποιες παραχωρησεις. Εσυ τι ακριβως θελεις να κανεις με την μηχανη και τι μπικικινι διαθετεις ?
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Καθημερινά πόλη και εκδρομούλες μέχρι Ορχομενό-Λιβαδιά (είτε από τη νέα είτε από την παλιά εθνική).
Το'χω βάλει και χώμα 18και κάτι κμ από τα Θέρμα για Τριχωνίδα!Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!Μόνο χώμα δ πάει..Βέβαια θα πρέπει να αναρωτηθείς για το πως θα το χρησιμοποιήσεις..Έγω που κάνω περίπου μικτή χρήση, ίσως λίγο παραπάνω σε ταξιδάκια, είμαι απολυτα ικανοποιημένος...
Και επίσης γιατί μετά από 31.000χλμ. δ έχει χρειαστεί τίποτα παρα μόνο λάδια και τα αναλωσιμά του (τακάκια,λάστιχα κ.τ.λ.)
Τι χρήση θα τις κάνεις???
Βέβαια οι υπόλοιποι με τα τρανσαλπ με περιμέναν πολύ ώρα μετά (πήγαινα πολύ πολύ αργά), αλλά μετά τους περίμενα και εγώ στην άσφαλτο!
2α στο κιβώτιο στις κατηφόρες και ρύθμιση με το πίσω φρένο. χα! αμέ...και εντουράδες!
http://boomboomaround.blogspot.com/
Εμ... Όπως είπε και ο DrEvil, αν θέλεις οικονομία, αλλάζεις όχι πάνω από 5000-5500 στροφές, προγραμματίζεις όσο μπορείς το άνοιγμα του γκαζιού βλέποντας μακριά (πχ αν μπροστά σου έχει μποτιλιάρισμα-κόκκινο κλπ δεν ανοίγεις το γκάζι, φρενάρεις χαλαρά από απόσταση με τις ταχύτητες και όχι τελευταία στιγμή με το φρένο αν γίνεται). Δουλεύεις πολύ το κιβώτιο έτσι για να είσαι μόνιμα με χαμηλές στροφές, αλλά ανταμείβεσαι στο βενζινάδικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
Φιλε μου καλε πως γινετε και του πινω το αιμα δηλδη ? Αυτα τα χλμ ειναι μεσα σε επαρχιακη πολη και χαλαρα δεν ειναι σε δρομο πατημενο 200 . Λες οτι δεν κανω κατι σωστα ? Αν ναι πες μου ποιο ειναι αυτο να το διορθωσω και να γλιτωσω. Με το αυτοκινητο που ειναι και 1800 καιω σχεδον τα ιδια.
Επίσης σου ξαναλέω ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ. Εγώ ΚΑΘΕ φορά που γεμίζω, προσπαθώ να ξεχειλίζω, μηδενίζω και το μερικό και βλέπω από την αντλία πόσα λίτρα έβαλα. Στην αρχή που το είχα πάρει και το οδηγούσα ήρεμα και μετρημένα γιατί... δεν ήξερα τι μου γίνεται έκαιγε 5-5.5 λ/100χλμ. Τώρα που κάνω ΕΟ/ΑΟ κυρίως, καίει 8άρες. Αλλά καίει τόσο γιατί πάω με 8000-9000 στροφές συνέχεια.
Αν πχ και εσύ μέσα στην κίνηση γουστάρεις να το ακούς και αλλάζεις πρώτη-δευτέρα στις 9000 και μετά δεν έχεις χώρο και βάζεις τρίτη στα καπάκια, καις και πας αργά μαζί.
Γιατί κάνει ΟΤΙ κάνει κάθε μεσαίο 600άρι με μεγαλύτερη άνεση, ίδια κατανάλωση, αποδεδειγμένα δεν σπάει-δεν χαλάει, έχει φτηνά σέρβις (ανάλογα το συνεργείο μάλλον) και όταν πας ταμείο έχεις δώσει κάπου 2000-2500 λιγότερα από τους ανταγωνιστές. Για τη χρήση στα είπαν και τα άλλα παιδιά, τα ίδια έχω κάνει και εγώ... Για τη χρήση που το θέλεις, είναι ότι πρέπει. Και αν χρειαστείς το κάτι παραπάνω, με 700-800 ευρώ βάζεις WP ή ohlins και έχεις πάλι φτηνότερο και καλύτερο μηχανάκι από τους άλλους...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
πείτε μου μόνο γιατί να τον πάρω.![]()
Προλαβαίνω ? Τι ώρα κλείνουν τα μαγαζιά ?![]()
Είχα και το strom στη λίστα μου και το versys και το cbf και το diversion αλλά αυτό το μηχανάκι, ο ληστής, κάτι μου κάνει ρε παιδιά, με τραβάει.
Και επειδή θέλω το πρωΐ να κατεβαίνω και να χαμογελάω όταν το βλέπω και όχι απλά να το καβαλάω για να πάω στη δουλειά, ελπίζω το συντομότερο δυνατό να το κλείσω.
Το Vstrom για κάποιον που είναι Εθνική συνέχεια, ίσως να είναι προτιμότερο λόγω καλύτερης κάλυψης από τον αέρα και μεγαλύτερης σέλας. Κατά τα άλλα, δεν στρίβει, δεν επιταχύνει, δεν φρενάρει όπως το Bandit. Το ίδιο ισχύει και για το Versys. Το Diversion με ABS είναι αδικαιολόγητα ακριβό και δεν υπερέχει σε κάτι σε σχέση με το Bandit, μόνο ότι είναι ελαφρύ, αλλά δεν λέει κάτι αυτό από μόνο του. Το CBF... Κοστίζει όσο το 1250 και είναι απλά για όσους θέλουν να έχουν Honda. Καλή μοτοσικλέτα, εξίσου καλή με το Bandit, απαράδεκτο value for money.
Εννοείται ότι αν βάλεις στην εξίσωση αυτό ακριβώς που είπες, να το βλέπεις και να χαμογελάς, ότι και να πάρεις, όταν σε φτιάχνει, καλό είναι... Η λογική δεν έχει σχέση.