Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα!

.
    Πολλες οι εκδοχες που κυκλοφορουν και ολες εχουν σχεση με τον κλιματισμο - οντως ακουσα οτι μονο μια φορα εχει ξανασυμβει το ιδιο σε Αμερικη με μικρο ιδιωτικο αεροπλανο που πετουσε 4 (!!) ωρες ακυβερνητο μεχρι να μεινει απο καυσιμα.

Τα συλλυπηρητια μου......

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Και τα δικά μου συλληπητήρια.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Banned
    Έχουνε γαμ$%^&* στα κανάλια, το τραβάνε από τα μαλλιά και τ'αρχ$#^@ να είναι αεροπειρατεία...
    ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    Έχουνε γαμ$%^&* στα κανάλια, το τραβάνε από τα μαλλιά και τ'αρχ$#^@ να είναι αεροπειρατεία...
    ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!
    Na poulhsoun theloun aytoi re tsire ti nomizeis endiaferontai gia thn swsth sou enhmerwsh...Xereis pws poulaei shmera h tromokratia? No1 thema anebazei ta mhxanakia katakoryfa.Telos panton megalh kouventa kai oxi katallhlh wra. Krima omws re gamoto skwtothikan adika polla atoma kai kyriws polla mikra paidia.
    To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

παιδια καλησπερα ειμουνα εκει στα 150 μετρα απο την χαραδρα κατα τυχη και πηγενα για μπανιο στο σεσι

σταματαω 12.00 ακριβος και κανω τηλεφονο στον αδερφομου που ακολουθη με αυτοκινητο δεν μπορο να μιλησω γιατι περνανε 2 φ16 οπο πανω μου σχετικα χαμηλα αλλα δεν με τρομαζουν γιατι τα πηρα χαμπαρι απο μακρια

το κλεινο και ξανα περνο 12.02 μιλαω και βαζω κρανος για να σηνεχισω δεν κανο 100 μετρα και ξαναπερνα απο πανο μου ενα φ 16 ΧΑΜΗΛΑ

μεχρι να συνελθο απο τον κραδασμο που δημιουργισε το φ 16ι εχασα τιμονια και μου εφυγε ο τακος να σγγκρατησο την μηχανη και ενα συνεφο σκονης απο αριστερα μου να αιοριται απο εφιμεριδες περιοδικα και αλουμινοφυλα και καποια αλλα υλικα απροσδιοριστα

σταματαω αμεσως δεξια και ρωταω εναν τυπο με αυτοκινητο τι εγινε και μου λεει οτι επεσε αεροπλανο εκεινη την ωρα και μου το δειχνη το βλεπω μου κανη περιεργια που δεν ακουσα τον ηχο τις προσκρουσης καθολου .

δεν μπορο να καταλαβω πως επεκταθηκε η φωτια αφου ολοι οι αρμοδιοι ειδοποιηθηκαν επιτοπου, για τους επιβατες δεν υπηρχε καμια ελπιδα αυτο φανηκα αμεσως απο την εκταση των συντριμιων που φενοταν σκορπια

ερωτηση δεν θα επρεπε να ακουστη ο ηχος της προσκρουσης

Τα συλλυπηρητια μου μεγαλη πικρα
    η σημερηνη μερα
    ΗΙ ΝΤΙΤ

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrolykos

ερωτηση δεν θα επρεπε να ακουστη ο ηχος της προσκρουσης

Yponoeis oti to kateripsan?

δεν νομιζω αλλα αυτο και να εγινε δεν θα το μαθουμε ποτε .
    ΗΙ ΝΤΙΤ

Banned
    δεν υπονοεί τίποτα ο αφρόλυκος.

Αλλά έστω ότι το ρίχνανε... Τότε, δηλαδή, δε θα γινόταν πρόσκρουση;

Όσο για τον ήχο, @@ σε ανοιχτές περιοχές με τρελή απόσβεση (χόρτα, χώμα, αέριδες κτλ) ούτε έκρηξη δεν ακούγεται καλά καλά... άσε άμα φοράς και το κράνος.

τζαστ μάι του σεντς.

Όσο για τον ήχο, @@ σε ανοιχτές περιοχές με τρελή απόσβεση (χόρτα, χώμα, αέριδες κτλ) ούτε έκρηξη δεν ακούγεται καλά καλά... άσε άμα φοράς και το κράνος.

E den nomizw re c file aeroplano epese. Ti na pw den xerw. Perierga mou fenontai ola ayta.

Banned
    Ας το σκεφτούμε λιγάκι.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι: "αεροπλάνο που πέφτει κάτω, κάνει πολύ θόρυβο" ;

Έχεις από πρώτο χέρι εμπειρία ενός τέτοιου γεγονότος; Δε λέω να έχεις πέσει εσύ με το αεροπλάνο, αλλά να το δεις να πέφτει κάπου κοντά σου. Θυμάσαι να έχεις δει ένα τέτοιο γεγονός έστω στην τηλεόραση σε κάποιο ντοκιμαντέρ που να ξέρεις ότι δεν έχει υποστεί επεξεργασία/ενίσχυση ο ήχος; Μάλλον όχι. Ίσως να έχει μέινει σε όλους η εικόνα κάποιου αεροπάνου που συγκρούεται με το έδαφος και εκρύγνειται, αλλά από κάποια ταινία. Διόλου έγκυρη πηγή.

Εγώ όπως το σκέφτομαι, το αεροπλάνο όταν θα πέσει κάτω, επειδή η οριζόντια συνιστώσα της ταχύτητάς του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μεγαλύτερη της κατακόρυφης, το αεροπλάνο δε θα πέσει με τη μύτη: Θα συρθεί μέχρι κάποιο σημείο οπότε και ή θα πιάσει φωτιά ή θα κάτσει εκεί. Βέβαια, λαμβάνοντας υπ'όψη τις εικόνες από την τηλεόραση και τις αναφορές από τα πρακτορεία ότι το αεροπλάνο είναι διασκορπισμένο, είναι πιθανό το αεροπλάνο να έσκασε με τη μύτη κάπως, να γύρισε ολόκληρο να κομματιάστηκε λόγω μηχανικών τάσεων και να φύγαν τα κομμάτια προς κάθε κατεύθυνση. Αλλά κάνω τρελές σκέψεις τις οποίες θα μπορέσει να κοντρολάρει μόνο ο theod που να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες και θα μας δανείσει τη γνώση του.

Ας το σκεφτούμε λιγάκι.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι: "αεροπλάνο που πέφτει κάτω, κάνει πολύ θόρυβο" ;

Έχεις από πρώτο χέρι εμπειρία ενός τέτοιου γεγονότος; Δε λέω να έχεις πέσει εσύ με το αεροπλάνο, αλλά να το δεις να πέφτει κάπου κοντά σου. Θυμάσαι να έχεις δει ένα τέτοιο γεγονός έστω στην τηλεόραση σε κάποιο ντοκιμαντέρ που να ξέρεις ότι δεν έχει υποστεί επεξεργασία/ενίσχυση ο ήχος; Μάλλον όχι. Ίσως να έχει μέινει σε όλους η εικόνα κάποιου αεροπάνου που συγκρούεται με το έδαφος και εκρύγνειται, αλλά από κάποια ταινία. Διόλου έγκυρη πηγή.

Εγώ όπως το σκέφτομαι, το αεροπλάνο όταν θα πέσει κάτω, επειδή η οριζόντια συνιστώσα της ταχύτητάς του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μεγαλύτερη της κατακόρυφης, το αεροπλάνο δε θα πέσει με τη μύτη: Θα συρθεί μέχρι κάποιο σημείο οπότε και ή θα πιάσει φωτιά ή θα κάτσει εκεί. Βέβαια, λαμβάνοντας υπ'όψη τις εικόνες από την τηλεόραση και τις αναφορές από τα πρακτορεία ότι το αεροπλάνο είναι διασκορπισμένο, είναι πιθανό το αεροπλάνο να έσκασε με τη μύτη κάπως, να γύρισε ολόκληρο να κομματιάστηκε λόγω μηχανικών τάσεων και να φύγαν τα κομμάτια προς κάθε κατεύθυνση. Αλλά κάνω τρελές σκέψεις τις οποίες θα μπορέσει να κοντρολάρει μόνο ο theod που να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες και θα μας δανείσει τη γνώση του.

Den nomizw re c file aeroplano peftei kai mono me thn taxythta me thn opoia peftei kai ta kaysima ta opoia exei prepei na ginete kapoia ekrhxh. Edw proxtes mhxanakh trakare me amaxi kai to akousa mesa sto spiti htan kai se apostash 50 metra makria ti na pw? Anyway den einai ayto to thema mas exallou.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sunderlanos
    E den nomizw re c file aeroplano epese. Ti na pw den xerw. Perierga mou fenontai ola ayta.
    Από όλο αυτό το ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ, ΦΟΒΕΡΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ στα παγκόσμια χρονικά δυστύχημα, με απίθανες συγκυρίες βλαβών-συνεπειών, το πρόβλημά σου και η απορία σου είναι ότι ΕΣΥ δεν άκουσες κατά την πρόσκρουση τον ήχο που περίμενες να ακούσεις ???

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    pedes to 8ema ine poli sovaro
    ligi isixia den 8a ekane kako
    skoto8ikane tosi an8ropoi
    to exoun kseftilisi ta kanalia mexri tora to 8ema
    min to kseftilisoume ke edo

tosi an8ropoi skoto8ikan...
    afiste toulaxiston na perasi ligos keros ke meta leme ta diafora
    tora den kani

akoma i psixes tous ine edo mazi mas

ti silipitiria na pis ke se pion?
    xonevete afto?

kante ligo isixia
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Από όλο αυτό το ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ, ΦΟΒΕΡΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ στα παγκόσμια χρονικά δυστύχημα, με απίθανες συγκυρίες βλαβών-συνεπειών, το πρόβλημά σου και η απορία σου είναι ότι ΕΣΥ δεν άκουσες κατά την πρόσκρουση τον ήχο που περίμενες να ακούσεις ???
    Den perimena na akousw tipota file exallou eimai xiliades xiliometra makrya...Aplos to gegonos oti eimai Agglia odhgei sto na mhn exw thn enhmerwsh pou tha hthela na exw san anthrwpos kai mono, kai oxi san empeirognomonas h kati analogo pou mallon upetheses oti paw na to pexw. Isws na exeis kai dikio merikes fores koitontas to dentro xaneis to dasos. Sizithsoula kanoume den pame na bgaloume porisma distiximatos exallou afto einai douleia to ypeythoinwn kai oxi dikia mas...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πάντως άσχετα από όλα τα άλλα, την στιγμή που τα Φ16 ακολουθούσαν επί μισάωρο το αεροσκάφος μέχρι και την στιγμή της πρόσκρουσης, και με την προυπόθεση ότι τα μαχητικά κουβαλούσαν τον συνηθισμένο εξοπλισμό (κάμερες και φωτογραφικές) που φέρνουν κατά την διάρκεια των αναχαιτήσεων (που μάλλον θα τον έφερναν γιατί επρόκειτο για αεροσκάφη σε διαδικασία scrumble δηλ. ετοιμότητα ενός λεπτού για αναχαίτηση...), τότε τα φωτογραφικά και βίντεο ντοκουμέντα που έχουν καταγραφεί είναι τεράστιας αξίας μιας και πρόκειται για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά που μια πραγματική συντριβή αεροσκάφους θα έχει καταγραφεί από τέτοια μέσα...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δυστυχημα
    από ...city στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2006, 11:45
  2. Δυστύχημα 14/10 ....
    από gediak στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2005, 15:17
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 18:45