Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: Apo to papi se mixani

Apo to papi se mixani

Kalispera paidia...Thelw tin gnwmi kai tin boitheia sas sto thema tis mixanis mou...

Edw kai diomisi xronia exw bgalei diplwma gia ews 25kw kai odigaw ena innova 125cc to opoio omws kairo twra to aisthanomai san na odigaw podilato ..Kairo twra loipon (mias pou to diplwma mou exei ginei kai aperioriston kibikwn) skeftomai na parw mia mixani..Otan loipon arxisa na psaxnw kai na rwtaw oi perissoteroi mou proteinane i kapoio transalp 600cc i to v-strom to 650cc me kurio epeixirima to oti einai polu emporika kai dokimasmena kai den exoun diksei oti bgazoun problimta(kati to opoio thelw na mou epibebaiwsetai kai eseis an alitheuei..)
    apo tin alli omws skeftomai oti den mou aresei kai toso to on-off style ,oso xristiko kai an einai , alla kati pio streetfighter kai "alutiko" opws to [FONT=arial]Z 750[/FONT] to opoio pisteuw pws "tairiazei kai kalutera stin ilikia mou"...
    Kai twra loipon exw meinai kai skeftomai katarxas an prepei kai einai swsto na kanw mia toso megali allagi {apo ta 125cc sta 750cc xwris mia stasei se kati endiameso} kai an kai kata poso parapanw aksizei to Z pou den einai kai toso emporiko mixanaki se sxesi me ta alla duo(se sxesei me to mixaniko kommati)...

Εαν εχεις υπομονη καλο θα ηταν να κανεις την "αρχη" με κατι ενδιαμεσο.
    Και οικονομικα, μεταχειρισμενα βρισκεις καλα μηχανακια σημερα.

Αυτο που χρειαζεται ειναι μυαλο και αυτοσυγκρατηση στα πρωτα σου βηματα με μοτοσυκλετα.
    Στην οδηγηση στο δρομο εννοω.

--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1400
    Εαν εχεις υπομονη καλο θα ηταν να κανεις την "αρχη" με κατι ενδιαμεσο.
    Και οικονομικα, μεταχειρισμενα βρισκεις καλα μηχανακια σημερα.

Αυτο που χρειαζεται ειναι μυαλο και αυτοσυγκρατηση στα πρωτα σου βηματα με μοτοσυκλετα.
    Στην οδηγηση στο δρομο εννοω.
    ok..to katalavainw auto alla se endiameso epipedo ti uparxei....??? to 250cc p.x. ninja den nomizw oti aksizei ta lefta tou gia na kaneis tin allagi apo papi se mixani kathws pisteuw pws den tha exei kai megali diafora se epidoseis ap'to papi... apo tin alli an eksaireseis to ninja kai kapoia enduro den nomizw oti uparxei kati endiameso... an mporeis proteine mou kati...

http://img718.imageshack.us/img718/4...bshpim2673.jpg

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: Apo to papi se mixani

Αρχικά δημιουργήθηκε από SkylosMavros
    Kalispera paidia...Thelw tin gnwmi kai tin boitheia sas sto thema tis mixanis mou...

Edw kai diomisi xronia exw bgalei diplwma gia ews 25kw kai odigaw ena innova 125cc to opoio omws kairo twra to aisthanomai san na odigaw podilato ..Kairo twra loipon (mias pou to diplwma mou exei ginei kai aperioriston kibikwn) skeftomai na parw mia mixani..Otan loipon arxisa na psaxnw kai na rwtaw oi perissoteroi mou proteinane i kapoio transalp 600cc i to v-strom to 650cc me kurio epeixirima to oti einai polu emporika kai dokimasmena kai den exoun diksei oti bgazoun problimta(kati to opoio thelw na mou epibebaiwsetai kai eseis an alitheuei..)
    apo tin alli omws skeftomai oti den mou aresei kai toso to on-off style ,oso xristiko kai an einai , alla kati pio streetfighter kai "alutiko" opws to [FONT=arial]Z 750[/FONT] to opoio pisteuw pws "tairiazei kai kalutera stin ilikia mou"...
    Kai twra loipon exw meinai kai skeftomai katarxas an prepei kai einai swsto na kanw mia toso megali allagi {apo ta 125cc sta 750cc xwris mia stasei se kati endiameso} kai an kai kata poso parapanw aksizei to Z pou den einai kai toso emporiko mixanaki se sxesi me ta alla duo(se sxesei me to mixaniko kommati)...
    το TA και το STROM ειναι οντως αξιοπιστες μοτοσυκλετες.Τωρα δεν θα με βρεις συμφωνη στη προταση <<ταιριαζει καλυτερα στην ηλικία μου>> δεν ηξερα οτι εχει ηλικια η μοτοσυκλετα. Εγω λεω να σου αρεσει που την εχεις γιατι ειναι η διασκεδαση σου, το χομπυ σου κλπ (και μαλιστα ακριβη διασκεδαση). Ενδοιαμεσα υπαρχουν παμπολλες μοτοσυκλετες για να παρεις και παλαιότερες και ποιο καινουργιες και σε ολα τα ειδη μοτοσυκλετων.

πχ : freewind , KLE , ER-6 (N η F) , XT , XR Κλπ.

επειδη αντιλαμβανωμε οτι βλεπεις το Ζ σαν πολυ ''αλητεια'' σκεψου ομως οτι δεν ειναι μοτοσυκλετα για αρχαριο οπως αρκετοι λενε (κακως) απο την αλλη ομως οπως εχω ξαναπει και εδω μεσα ο καθενας μας μπορει για τον εαυτο του να θεσει ορια..το κακο ειναι οτι δεν ξερουμε εξαρχης τα ορια μας οπωτε η λογικη ειναι να πηγαινουμε εκ του ασφαλους η αλλιως ρισκαρουμε.

Το Ζ ειναι εμπορικη μοτοσυκλετα και πρωτη σε πωλησεις στη κατηγορια της σε πολλες χωρες απο τοτε που βγηκε.Και στην Ελλαδα -στην κατηγορια αυτη- πουληθηκαν περισσοτερα Ζ απο αλλα μοντελα.Αλλα το θεμα σου δεν ειναι αυτο. Δε σε νοιαζει τι εχει πουληθει περισσοτερο αλλα τι αρεσει σε σενα και τι μπορει να αντεξει η τσεπη σου και η γνωση σου.

Τωρα στην ερωτηση αν αξιζει το Ζ παραπανω απο τα αλλα 2 δεν υπαρχει σαφη απαντηση. Δεν μπορουμε φυσικα να συγκρινουμε On -off με street. Ουτε στην αυτονομια , ουτε στον κινητηρα ,ουτε στη θεση οδηγησης και οδηγου και συνεπιβατη ,ουτε στο στησιμο , ουτε στα περιφερειακα, ουτε στα φακιν ηλεκτρικα δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε

Με λιγο ''φοβο'' το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι το Ζ ειναι ποιο γρηγορο απο τα αλλα 2.Και λεω φοβο γιατι δε θελω να εχεις γνωμονα τι ειναι ποιο γρηγορο στην αγορα σου. Και φυσικα αντιλαμβανεσε οτι το τρανσαλπ και το στρομα ειναι διαστημοπλοια μπροστα στο παπι σου

οπως και να εχει εγω θα σου προτεινα να κανεις μια γυρα στα μαγαζια να δεις για μεσαιου κυβισμου μοτοσυκλετες με μικρη ιπποδυναμη και ελαφριες (αναλογος και που θες να φτασεις με αυτην και με ποιο τροπο) να τα δεις απο κοντα να ρωτησεις τιμες και οταν καταληξεις σε καποιες απο αυτες και θελεις ακομα
    την γνωμη εδω των συνφορουμιτων να πεις αυτο αυτο και αυτο.Και να βγαλεις μετα μια ακρη απο μονος σου.

Και επισεις ΕΑΝ δεν εχεις καλο εξοπλισμο πρεπει να το υπολογισεις στον μπατζετ που θα διαθεσεις.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Re: Re: Apo to papi se mixani

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    το TA και το STROM ειναι οντως αξιοπιστες μοτοσυκλετες.Τωρα δεν θα με βρεις συμφωνη στη προταση <<ταιριαζει καλυτερα στην ηλικία μου>> δεν ηξερα οτι εχει ηλικια η μοτοσυκλετα. Εγω λεω να σου αρεσει που την εχεις γιατι ειναι η διασκεδαση σου, το χομπυ σου κλπ (και μαλιστα ακριβη διασκεδαση). Ενδοιαμεσα υπαρχουν παμπολλες μοτοσυκλετες για να παρεις και παλαιότερες και ποιο καινουργιες και σε ολα τα ειδη μοτοσυκλετων.

πχ : freewind , KLE , ER-6 (N η F) , XT , XR Κλπ.

επειδη αντιλαμβανωμε οτι βλεπεις το Ζ σαν πολυ ''αλητεια'' σκεψου ομως οτι δεν ειναι μοτοσυκλετα για αρχαριο οπως αρκετοι λενε (κακως) απο την αλλη ομως οπως εχω ξαναπει και εδω μεσα ο καθενας μας μπορει για τον εαυτο του να θεσει ορια..το κακο ειναι οτι δεν ξερουμε εξαρχης τα ορια μας οπωτε η λογικη ειναι να πηγαινουμε εκ του ασφαλους η αλλιως ρισκαρουμε.

Το Ζ ειναι εμπορικη μοτοσυκλετα και πρωτη σε πωλησεις στη κατηγορια της σε πολλες χωρες απο τοτε που βγηκε.Και στην Ελλαδα -στην κατηγορια αυτη- πουληθηκαν περισσοτερα Ζ απο αλλα μοντελα.Αλλα το θεμα σου δεν ειναι αυτο. Δε σε νοιαζει τι εχει πουληθει περισσοτερο αλλα τι αρεσει σε σενα και τι μπορει να αντεξει η τσεπη σου και η γνωση σου.

Τωρα στην ερωτηση αν αξιζει το Ζ παραπανω απο τα αλλα 2 δεν υπαρχει σαφη απαντηση. Δεν μπορουμε φυσικα να συγκρινουμε On -off με street. Ουτε στην αυτονομια , ουτε στον κινητηρα ,ουτε στη θεση οδηγησης και οδηγου και συνεπιβατη ,ουτε στο στησιμο , ουτε στα περιφερειακα, ουτε στα φακιν ηλεκτρικα δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε

Με λιγο ''φοβο'' το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι το Ζ ειναι ποιο γρηγορο απο τα αλλα 2.Και λεω φοβο γιατι δε θελω να εχεις γνωμονα τι ειναι ποιο γρηγορο στην αγορα σου. Και φυσικα αντιλαμβανεσε οτι το τρανσαλπ και το στρομα ειναι διαστημοπλοια μπροστα στο παπι σου

οπως και να εχει εγω θα σου προτεινα να κανεις μια γυρα στα μαγαζια να δεις για μεσαιου κυβισμου μοτοσυκλετες με μικρη ιπποδυναμη και ελαφριες (αναλογος και που θες να φτασεις με αυτην και με ποιο τροπο) να τα δεις απο κοντα να ρωτησεις τιμες και οταν καταληξεις σε καποιες απο αυτες και θελεις ακομα
    την γνωμη εδω των συνφορουμιτων να πεις αυτο αυτο και αυτο.Και να βγαλεις μετα μια ακρη απο μονος σου.

Και επισεις ΕΑΝ δεν εχεις καλο εξοπλισμο πρεπει να το υπολογισεις στον μπατζετ που θα διαθεσεις.

Eksoplismo exw apo tin prwti stigmi pou kabalisa to papi kai malista arketa kalo tha elega kathws pisteuw pws to kefali mou (kranos) kai to upoloipo swma mou (rouxismos) aksizei polu perissotero apo otidipote allo... twra se sxesi me tin endiamesi katastasi kibismou pou swsta mou proteinete kai tin skeftomai kai egw exw mpei se ena dilima :
    aksizei na dwsw gyrw sta 5000 gia na agorasw mia mixani mesaiou kubismou i opoia den tha mou poluaresei (se sxesi me to Z pou to exw erwteutei) mono kai mono gia na sunithisw tin odigisi tis mixanis (pragma to opoio einai polu simantiko)...???
    skeftomai omws kai apo tin alli pws tha mporousa na sinithisw tin mixani pairnontas to Z kai gia tous prwtous mines prosarmogis na eimai poooollllluuuuuuu psosektikos me to gazi to opoio einai panta polu ethistiko...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	38566_j_b.jpg 
Προβολές:	843 
Μέγεθος:	72,9 KB 
ID:	196955

Φιλε καλοσωρισες Οσο για την ερωτηση σου παρε οποια μηχανη σου αρεσει (χωρις υπερβολες ομως), ολες μαθαινονται

Επίσης θα μπορούσες να ξεκινησεις με ενα ss 600.Αυτα με τα ενδιάμεσα στάδια κλπ τα ακουω βερεσε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 200hpwheel
    Επίσης θα μπορούσες να ξεκινησεις με ενα ss 600.Αυτα με τα ενδιάμεσα στάδια κλπ τα ακουω βερεσε...
    σωστος δε του δινεις το μπουσα σου για ενα τεστ ραιντ????? τι 600 μωρε θα το βαρεθει

:wacko:
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    σωστος δε του δινεις το μπουσα σου για ενα τεστ ραιντ????? τι 600 μωρε θα το βαρεθει
    Και γω πάπακι είχα μεχρι χθες.Μεγάλο αλμα θα μου πεις αλλα....δεν εχω χρόνο για χάσιμο κι ας είμαι πολυ μικρος σε ηλικια!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από 200hpwheel
    Και γω πάπακι είχα μεχρι χθες.Μεγάλο αλμα θα μου πεις αλλα....δεν εχω χρόνο για χάσιμο κι ας είμαι πολυ μικρος σε ηλικια!!!

μπραβο σου

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Θα σε βοηθήσουν περισσότεροι αν γράφεις με Ελληνικους χαρακτήρες.
    Και θα σε βοηθήσουν καλύτερα αν πεις για τι χρήση θέλεις την μηχανή, πόσα διαθέτεις και αν θέλεις να είναι καινούρια.. Ταξιδάκια για παράδειγμα είναι μέσα στο πρόγραμμα?
    Αυτή την στιγμή είσαι ανάμεσα σε μηχανές που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Θα σε βοηθήσουν περισσότεροι αν γράφεις με Ελληνικους χαρακτήρες.
    Και θα σε βοηθήσουν καλύτερα αν πεις για τι χρήση θέλεις την μηχανή, πόσα διαθέτεις και αν θέλεις να είναι καινούρια.. Ταξιδάκια για παράδειγμα είναι μέσα στο πρόγραμμα?
    Αυτή την στιγμή είσαι ανάμεσα σε μηχανές που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.
    Την μηχανή την χρησιμοποιω καθημερινά για να κατέβω στην δουλειά μου (η οποία ειναι στο Κερατσίνι και μενω στο Νεο Ηράκλειο) αλλα και για ολες τις υπολοιπες μετακινησεις μου.....
    Έχω μαζεψει γυρω στα 8.500 γιατι την θελω του κουτιου και σκοπευω να την κρατησω για αρκετα χρονια (η τουλαχιστον ετσι λεω) πραγμα το οποιο με κανει να θελω να ειμαι ακομη πιο προσεκτικος με την επιλογη που θα κανω...
    Τα ταξιδακια δεν ειναι και τοσο μες το προγραμμα παρα μονο κανα δυο φορες το διμηνο ( και αν) καμια Λαμια για καφε η διημερο το maximum...

αφου εχεις κολλησει με το Ζ να πας να το παρεις,
    μαζι με ενα καλο κρανος, μπουφαν γαντια μποτακια, το μυαλο μεσα στο κεφαλι κ αστους να λενε

οτι δηποτε αλλο θα παρεις δε προκειτε να το κρατησεις πανω απο 1 χρονο αφου αλλο θες,
    σκεψου να παρεις το ΤΑ κ να βολταρεις χαλαρα -δε γινετε κ διαφορετικα- κ να σκασει διπλα στο φαναρι κανα Ζ......
    θα τα αντεξεις?

:wacko:
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

κατα τη γνωμη μου,αν δεν μπαινεις σε πιστα δεν κανεις εντουρο κλπ ειδικες χρησεις,δεν αξιζει να δωσεις πολλα λεφτα για μοτοσυκλετα και να παρεις καποια γρηγορη κλπ.
    οι δρομοι,η οδικη παιδεια,η ελλιπης σημανση και αλλα δε βοηθουν για γρηγορες μοτο.
    νομιζω οτι θα πρεπει να στραφεις σε 600/650 κυβικα on/off μοτο και ισως και για παντα.
    v strom ακομα καλυτερα versys λογω ευχρηστιας στην πολη ειναι καλες μοτοσυκλετες.μην πολυψαχνεσαι.αργοτερα αυτο που μενει ειναι ποσο σε βολευει η μοτοσυκλετα σαν καθημερινη μετακινηση και βεβαια να την ευχαριστιεσαι σαν τετοια.
    μετα σε πιο χαμηλες παιζουνε και οι hornet,suzuki sv,kawasaki er/n,honda cbf 650(καιει σαν παπι περιπου)dukati monster.
    αυτες τις δυσκολα οικονομικες μερες κοιτα κατι αξιοπιστο,οικονομικο,πολυχρηστικο και πολυ σημαντικο να σου αρεσει και εξωτερικα.
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. to z750s ine pio xekourasto apo to fazer se aeara ?
    από dras. στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 07:14
  2. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22
  3. pws agorazw me asfaleia kati apo to internet??
    από sonic22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2005, 10:12
  4. Alagi solinaki paraflou apo to psigeio
    από xaris_sm στο forum KTM
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2005, 12:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας