Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 164

Θέμα: Δεν γ@μιεται ,ας σβηστει κ αυτο.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Δεν γ@μιεται ,ας σβηστει κ αυτο.

Παιδακια αποφασιστε τι σκατα θα κανετε με της πολιτικες συζητησεις,με την προσωπικες επιθεσεις,με το τι πρεπει και τι δεν πρεπει,με την ελευθερια του λογου .

Οριστε κανονες και νομους και απλα τηρηστε τους.

Παντα φιλικα αλλα το εχετε γ@μησει το θεμα τελειως,

Παλαιό μέλος
    περιεργως +1

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    περιεργως +1
    περιεργως συμφωνω και εγω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Συγνώμη παιδιά αλλά εγώ δεν είδα κακό χειρισμό εκ μέρους των mods... έκλεισε το θέμα όταν άρχισε το βρισίδι και καλά έκαναν.

Απο εκεί και πέρα , μια χαρά πήγε το θέμα. Γνώμη μου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Συγνώμη παιδιά αλλά εγώ δεν είδα κακό χειρισμό εκ μέρους των mods... έκλεισε το θέμα όταν άρχισε το βρισίδι και καλά έκαναν.

Gandalf
    +599

Γιατι περιεργως ρε menelaos46 και EVI??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf
    Το βρισιδι αρχισε απο πολυ νωρις εναντιον του Panopticon7, αλλα βλεπεις η μαζα ξεχυνεται και οποιον παρει ο δι@ολος,μολις (μετα απο αρκετες σελιδες) αφου ακουσε τα μπινελικια του και απαντησε (που αλοιμονο αν καταλαβε κανεις τη εννοουσε εκτος απο τον samoure) ,τον πουλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το βρισιδι αρχισε απο πολυ νωρις εναντιον του Panopticon7, αλλα βλεπεις η μαζα ξεχυνεται και οποιον παρει ο δι@ολος,μολις (μετα απο αρκετες σελιδες) αφου ακουσε τα μπινελικια του και απαντησε (που αλοιμονο αν καταλαβε κανεις τη εννοουσε εκτος απο τον samoure) ,τον πουλο.
    Η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου στο θέμα με τους 3 νεκρούς, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ με όσους βγήκαν στα Δεκεμβριανά και είπαν "τι δουλειά είχε στα Εξάρχεια ο Αλέξης"

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Φιλε μου δεν χρειαζομαι υπερασπιση, καποιοι εδω γενικευουν τα παντα και ως γνωστον η γενικευση ειναι η αρχη του φασισμου.

Ειπα απο την αρχη οτι λυπαμαι για τους 3, και εξεφρασα καποια αποψη που αλοιμονο αν ειμαι ο μονος που την εχει, σαν αυτο εξελαβα βρισιες και μονο προσωπικους χαρακτηρισμους.

Δεν επρεπε να απαντησω ουτε αργοτερα, απλα ξυπνησα στραβα απο μεσημεριατικο υπνο και "την ειδα αλλιως" μολις ειδα το μυνημα καποιου που ουτε καν με ξερει, τι σπουδασα κλπ κλπ.

Δεν εχω παραπονο ομως, ειναι η λογικη τον πολλων να εχουν εναν στην μεση και να νομιζουν οτι εχουν τον δολοφονο που σκοτωσε 3 αθωους,
    Αν αισθανονται καλυτερα, τοτε εμενα δεν με πειραζει καθολου, δινω την ευκαιρια σε καποιους να ξεδωσουν.

Περασμενα ξεχασμενα

Παλαιό μέλος
    Δεν εχω παραπονο ομως, ειναι η λογικη τον πολλων να εχουν εναν στην μεση και να νομιζουν οτι εχουν τον δολοφονο που σκοτωσε 3 αθωους, Αν αισθανονται καλυτερα, τοτε εμενα δεν με πειραζει καθολου, δινω την ευκαιρια σε καποιους να ξεδωσουν.

Α εσυ πρεπει να γινεις αστυνομικος.

Γενικότερα πρέπει να υπάρχουν κανόνες ακόμα και στο ύφος της επικοινωνίας και ανάλογες παρατηρήσεις απο τους διαχειριστές .

Ειρωνίες , υπονοούμενα ....κτλ έχουν σαν αποτέλεσμα να χαλάει μια κουβέντα και επίσης άνθρωποι που τη παρακολουθούν να μην γράφουν για να απόφυγουν καυγάδες.

+ και από μένα

Δυστυχώς αντι να συζητάμε σήμερα για τη πορεία 100.000 ανθρωπων εργαζομενων και συνταξιουχων ίσως απο τις μεγαλύτερες των τελευταιων δεκαετιών... μιλάμε για 3 παιδιά που πήγαν τσάμπα....

Ο κόσμος εχει οργή μέσα του και αυτό φάνηκε στη σημερινή πορεία απο τα συνθήματα αλλα και απο τις συγκρούσεις που ακολούθησαν με την αστυνομία...

Τώρα το ξαναλέω.. η αστυνομια προκάλεσε αρκετές φορές οπως κάνει και κάθε φορά... με συνέπεια να έχουμε 3 ανθρωπους νεκρούς.

Ναι σίγουρα δε πέταξε ο αστυνομικός τη μολοτοφ στη τράπεζα ... αλλα ουτε οι 100.000 που διαδηλώναν ειρηνικά.

Υπήρξαν προκλήσεις και συγκρούσεις απο την αστυνομία σε τοσα πολλά σημεία που δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπάρξει πάλι το γνωστό μπάχαλο ... (με τους γνωστους ακραίους )

Αυτό ομως που μου έκανε εντύπωση ηταν να βλέπω ανθρωπους στην ηλικια του το πατέρα μου γυναικες αντρες μέχρι και ηλικιωμένους να πετάνε καφέδες φαγητα μπουκαλια να φτυνουν τους αστυνομικους...

Στα στενά παράλληλα με την Ερμου πλήθος παραλίγο να λιντσάρει μια ομαδα με μηχανακια ΔΙΑΣ ... αυτοί ηταν μεγάλοι ανθρωποι εργαζομενοι που πνιγηκαν απο δακρυγονα και ειχαν αγανακτησει... και κυκλωσαν 10 μηχανακια ..

Ενα ΣΥΝΘΗΜΑ ακουγοταν στο συνταγμα οταν ειχε γεμισει... (να καει η βουλη)..

Αυτά είδα... σημερα..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Το θέμα το κλείδωσα εγώ γιατί ξέφυγε πάρα πολύ και πέφταν μπινελίκια ... απλά και τέλος ...

Αν θεωρείτε ότι κάνω κατάχραση των δικαιωμάτων μου, εδώ είναι το βήμα να το πείτε ... χωρίς μπινελίκια (εκτός και αν είναι για μένα προσωπικά που δεν τραβάω ζόρι ) ... αν δεν σας κάνω σαν Άκης το λέτε ... αν δεν σας κάνω σαν moderator το λέτε ....

αλλά αυτό που μου επιβάλλει το δικό μου σύστημα ηθικής είναι να κλειδώσω το θέμα γιατί είναι αμαρτία και κρίμα για τις ζωές που χάθηκαν και όλους αυτούς που παλεύουν και στο δρόμο και για να βγάλουν το μεροκάματο και τους ανήμπορους που περιμένουν την σύνταξη ...

ένα θα πω... σήμερα στην δουλειά τους πέθαναν τέσσερις άνθρωποι (Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών και Επαμεινώνδα Τσακάλη, 36 ετών και μια ψυχούλα που δεν πρόλαβε να δεί το φως της μέρας ) .... και αντι να σκύψουμε το κεφάλι μας και να αναρωτηθούμε αυτοί οι άνθρωποι σε πιανού το βωμό θυσιάστηκαν και σε τι οδηγεί αυτή η κατάσταση καθίσαμε να σφαχτούμε ...

πρέπει να καθίσουμε όλοι να σκεφτούμε τι ζητάμε ο καθένας μας , τα πρέπει μας , τα θέλω μας και τα μπορώ μας .... και αν αυτά μπορούν να παράγουν καρπούς που θα μείνουν για τις επόμενες γενιές ....

πρέπει όμως να μπορούμε να το κάνουμε με πολιτισμένο λόγο και με ουσιαστικά επιχειρήματα ... το μπινελίκι και το καφριλίκι εξυπηρετούν όλους τους άλλους εκτός από εμάς ...

προσωπικά δεν έχω να πω κάτι άλλο μόνο θλίψη μου έμεινε ...

ενα ερώτημα με απασχολούσε πάντα..... αυτοι που καλούνται να κάνουν το καθηκον τους και να τηρήσουν την τάξη, δεν έχουν νιώσει ακόμα ότι την ίδια ώρα βιάζονται και τα δικά τους δικαιώματα?
    δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι καλουνται στην ουσία να προστατέψουν αυτούς που μας έφτασαν εδώ?
    είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι η αστυνομία αναλώνει τις δυνάμεις της για να προστατέψει τους έχοντες απο τους μη έχοντες?
    δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω απο που αντλούν τόσο μίσος και πάθος εναντίον ανθρώπων που ούτε καν γνωρίζουν, που είναι οι γείτονες τους, οι δάσκαλοι των παιδιών τους, οι συμφοιτητές των παιδιών τους....
    Δε μπορούν επιτέλους να χωνέψουν, ότι δεν έχουν κάτι να χωρίσουν με τον κόσμο που διαδηλώνει, αλλά μόνο με αυτούς που τους έχουν κάνει στρατιωτάκια στο παιχνίδι τους?

κι όμως, είμαι σίγουρος ότι πολλοί το γνωρίζουν, ίσως να μη θέλουν να το παραδεχτούν, ίσως να φοβούνται να το παραδεχτούν -και δε μπορώ να τους κατηγορήσω γι΄αυτό-, αλλά την έχουν μυριστεί τη δουλειά....
    είμαι περίεργος να δω τι γίνει τη μέρα που θα τολμήσουν να συνταχθούν με το πλήθος και να στραφούν εναντίον όσων ασελγούν πάνω σ΄αυτή τη χώρα, εναντίον όσων κατάφεραν και μας κοίμησαν και κάνανε την ελλάδα και το μέλλον μας χωράφι τους, και το ξεπουλάνε όσο όσο ...

ελπίζω αυτή η μέρα να έρθει η σύντομα, γιατί αυτή η μέρα θα είναι και η τελευταία σας, αχόρταγα ζώα, που σας παραδώσαμε μια χώρα να κυβερνήσετε και σεις νομίζετε ότι παίζετε MONOPOLY ...

να δω που θα κρυφτείτε και πως θα ικετεύετε, όταν δε θα υπάρχει κανείς να σας προστατέψει...

για να μην παρεξηγηθώ, δεν καταφέρνομαι εναντίον των αστυνομικών, ούτε θεωρώ πως δεν έχουν έργο να προσφέρουν, ελπίζω να γίνει αντιληπτός ο προβληματισμός μου.
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί! τι είναι;
    από michalispap στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 09:27
  3. δεν είναι νέο πια αλλά ας το γράψω
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου