Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 82

Θέμα: Κουλάδια ενωμένα ...

Κουλάδια ενωμένα ...

Οδηγώ μοτοσυκλέτα περίπου 7 χρόνια , έχω αλλάξει 3 μηχανάκια και έχω καβαλήσει έστω για μία βόλτα άλλα τόσα .

Δεν το κυνηγάω και δε τη ψάχνω γενικά όταν είμαι πάνω στις δύο ρόδες , προσπαθώ να είμαι αρκετά συντηρητικός στην οδήγηση μου και δεν ρισκάρω.

Ωστόσσο κάποιες φορές μου μπαίνει και μένα ο διάολος να ανοίξω το μηχανάκι για να δω πόσο πάει και τα σχετικά .( κυρίως με το super tenere παλαιότερα και τώρα με το capo , όχι με το xt ....αυτό ήξερα πόσο πάει 130 και τέλος .... )

Έτσι λοιπόν και σήμερα πήγα μία βόλτα κοντινή και στο γυρισμό είπα να μπω σε ένα κομμάτι της Ιονίας οδού ( ευθεία ) να δω τη ψάρια πιάνει το capo .

1η.... 2α..... 3η.... 4η.... 5η.... 6η , μία απέραντη ευθεία και ο δρόμος άδειος ,

αρχίζω και μαζεύω χιλιόμετρα , 100........110....120....140....150....160....και εκεί ρε παιδιά κλειδώνει ο εγκέφαλος μου δίνει εντολή ( τι κάνεις ρε μλκ) και το χέρι αφήνει το γκάζι.

Είχε ακόμα αρκετά να δώσει αλλά εγώ δε μπορώ , και διαπιστώνω πως ποτέ δεν έχω πάει πάνω απο 160 με moto όλα αυτά τα χρόνια γιατί για κάποιο λόγο κάτι δε μου το επιτρέπει μέσα μου .

Μετά γυρνάω σπίτι και αρχίζω να το σκέφτομαι και να φιλοσοφώ , προσπαθούσα να εξηγήσω ,

πως είναι δυνατόν άλλοι μοτοσυκλετιστές να αναπτύσουν τόσο μεγάλες ταχύτητες και να μη διστάζουν ,

πως δείχνουν τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη σε 250 κιλά σίδερα ,

Anyway ... .....μάλλον αδυναμία δική μου είναι και όχι δική τους ,

μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα και όχι αυτοί ,

σίγουρα εγώ είμαι το κουλάδι και όχι αυτοί ,

αλλά για κάποιο περίεργο λόγο χαίρομαι που είμαι εγώ !!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    τι έκανα ??

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    φιλε καποιο προβλημα εχεις...να πας να το κοιταξεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    φιλε καποιο προβλημα εχεις...να πας να το κοιταξεις

το ξέρω

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    τι έκανα ??
    τιποτα δεν εκανες. Απλα ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ τι σκοπο εχει το θρεντ. Εννοω γιατι το εγραψες....

και γιατι λες ....χαιρομε που δεν ειμαι αυτοι.... αυτοι οι κακοι και μοχθηροι που πανε πανω απο 170χαω?

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

απο τι μια καλα κανεις, αφου σε κανεναν δρομο δεν επιτρεπεται να κανεις κατι τετοιο...

κατα δευτερον μαλλον φταινε τα μηχανακια που παιρνεις....απο τη μια δε φτανουν 160+
    απο την αλλη αν θελουν 3 μερες να ανοιξουν ειναι πραμα δυσκολο

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Με ενα ss ομως αυτο το "κλειδωμα του εγκεφαλου" σου θα ερχεται μετα τα 200.

trust me

Έχει να κάνει με την εμπειρία, το χρόνο που έχεις αφιερώσει στο να μάθεις να οδηγάς τη μοτοσυκλέτα σου, μοτοσυκλέτα που καβαλάς την εκάστοτε στιγμή.. πολλά.

Μην το κάνεις αλλά παρ'το σας παράδειγμα για τη φάση που βρίσκεσαι τώρα. Φαντάσου... καβαλάς ένα Hayabusa κοιτώντας τον δρόμο και τη στιγμή που αρχίζεις να φοβάσαι κοιτάς για λίγο το κοντέρ..!

τιποτα δεν εκανες. Απλα ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ τι σκοπο εχει το θρεντ. Εννοω γιατι το εγραψες....
    ααααα....οκ !!!

...δεν έχω κάποιο σκοπό ιδιαίτερο , απλά έγραψα κάτι που σκεφτόμουν σήμερα και γύρναγε μέσα στο μυαλό μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

κατα δευτερον μαλλον φταινε τα μηχανακια που παιρνεις....απο τη μια δε φτανουν 160+
    απο την αλλη αν θελουν 3 μερες να ανοιξουν ειναι πραμα δυσκολο

όχι ρε το caponord ανοίγει ωραία και σε λέω είχε και άλλο να δώσει εγώ δε μπορούσα να το πάρω

και γιατι λες ....χαιρομε που δεν ειμαι αυτοι.... αυτοι οι κακοι και μοχθηροι που πανε πανω απο 170χαω?

ναι έχεις δίκιο ...ακούγεται κάπως .

το άλλαξα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Έχει να κάνει με την εμπειρία, το χρόνο που έχεις αφιερώσει στο να μάθεις να οδηγάς τη μοτοσυκλέτα σου, μοτοσυκλέτα που καβαλάς την εκάστοτε στιγμή.. πολλά.

Μην το κάνεις αλλά παρ'το σας παράδειγμα για τη φάση που βρίσκεσαι τώρα. Φαντάσου... καβαλάς ένα Hayabusa κοιτώντας τον δρόμο και τη στιγμή που αρχίζεις να φοβάσαι κοιτάς για λίγο το κοντέρ..!

Εγώ νομίζω πως πάλι στα 160 θα φοβηθεί, κι αυτό γιατί εκεί κλειδώνει ο εγκέφαλός του, και φυσικά εκεί (περίπου) θα αρχίσει να κοιτάει το κοντέρ. Όλα από το μυαλό ξεκινάνε.
    Ξέρω παιδιά με πολύ γρήγορα μοτό στην κατοχή τους εδώ και 5-6 χρόνια, που σπάνια έχουν δει τα 200 χλμ/ώρα.
    Τενεράκια δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεις περισσότερα από αυτά που μπορείς. ΚΑΝΕΝΑΣ.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Φαντάσου... καβαλάς ένα Hayabusa κοιτώντας τον δρόμο και τη στιγμή που αρχίζεις να φοβάσαι κοιτάς για λίγο το κοντέρ..!
    ..κι εκεί που νομίζεις ότι πάς με καμμιά 150ριά,αυτό γράφει 180φεύγα και σού κόβονται τα τσίσα.

Άει στο διάλο το παλιομπουρδέλο
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2008, 23:18
  2. τα ενωμενα ?!!!!!!!! και ?!!!!!!!!2
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2006, 10:03
  3. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 20:14
  4. 1η πανελλήνια συνάντηση Vfr στον Βόλο(2 ενωμενα threads)
    από gregorgeous89 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 252
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2006, 13:59
  5. 1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων (ενωμένα ποστ)
    από africanos31 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 206
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 16:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF