Οδηγώ μοτοσυκλέτα περίπου 7 χρόνια , έχω αλλάξει 3 μηχανάκια και έχω καβαλήσει έστω για μία βόλτα άλλα τόσα .
Δεν το κυνηγάω και δε τη ψάχνω γενικά όταν είμαι πάνω στις δύο ρόδες , προσπαθώ να είμαι αρκετά συντηρητικός στην οδήγηση μου και δεν ρισκάρω.
Ωστόσσο κάποιες φορές μου μπαίνει και μένα ο διάολος να ανοίξω το μηχανάκι για να δω πόσο πάει και τα σχετικά .( κυρίως με το super tenere παλαιότερα και τώρα με το capo , όχι με το xt ....αυτό ήξερα πόσο πάει 130 και τέλος ....![]()
)
Έτσι λοιπόν και σήμερα πήγα μία βόλτα κοντινή και στο γυρισμό είπα να μπω σε ένα κομμάτι της Ιονίας οδού ( ευθεία ) να δω τη ψάρια πιάνει το capo .
1η.... 2α..... 3η.... 4η.... 5η.... 6η , μία απέραντη ευθεία και ο δρόμος άδειος ,
αρχίζω και μαζεύω χιλιόμετρα , 100........110....120....140....150....160....και εκεί ρε παιδιά κλειδώνει ο εγκέφαλος μου δίνει εντολή ( τι κάνεις ρε μλκ) και το χέρι αφήνει το γκάζι.
Είχε ακόμα αρκετά να δώσει αλλά εγώ δε μπορώ , και διαπιστώνω πως ποτέ δεν έχω πάει πάνω απο 160 με moto όλα αυτά τα χρόνια γιατί για κάποιο λόγο κάτι δε μου το επιτρέπει μέσα μου .
Μετά γυρνάω σπίτι και αρχίζω να το σκέφτομαι και να φιλοσοφώ , προσπαθούσα να εξηγήσω ,
πως είναι δυνατόν άλλοι μοτοσυκλετιστές να αναπτύσουν τόσο μεγάλες ταχύτητες και να μη διστάζουν ,
πως δείχνουν τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη σε 250 κιλά σίδερα ,![]()
Anyway ........μάλλον αδυναμία δική μου είναι και όχι δική τους ,
μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα και όχι αυτοί ,
σίγουρα εγώ είμαι το κουλάδι και όχι αυτοί ,
αλλά για κάποιο περίεργο λόγο χαίρομαι που είμαι εγώ !!!
![]()
![]()