Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Apo to papi se mixani

Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
    κατα τη γνωμη μου,αν δεν μπαινεις σε πιστα δεν κανεις εντουρο κλπ ειδικες χρησεις,δεν αξιζει να δωσεις πολλα λεφτα για μοτοσυκλετα και να παρεις καποια γρηγορη κλπ.
    κοιτα του εντουρο δεν ειμαι και ουτε μου πολυαρεσει για να πω την αληθεια αλλα αμα "ερθει η καταλληλη μηχανη" γιατι οχι να μην μπω καποια στιγμη σε μια πιστα και να μην κανω και καποιες πιο ειδικες χρησεις οι οποιες τωρα και πρακτικα με το παπι δεν γινονται....

Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
    κατα τη γνωμη μου,αν δεν μπαινεις σε πιστα δεν κανεις εντουρο κλπ ειδικες χρησεις,δεν αξιζει να δωσεις πολλα λεφτα για μοτοσυκλετα και να παρεις καποια γρηγορη κλπ.
    οι δρομοι,η οδικη παιδεια,η ελλιπης σημανση και αλλα δε βοηθουν για γρηγορες μοτο.
    νομιζω οτι θα πρεπει να στραφεις σε 600/650 κυβικα on/off μοτο και ισως και για παντα.
    v strom ακομα καλυτερα versys λογω ευχρηστιας στην πολη ειναι καλες μοτοσυκλετες.μην πολυψαχνεσαι.αργοτερα αυτο που μενει ειναι ποσο σε βολευει η μοτοσυκλετα σαν καθημερινη μετακινηση και βεβαια να την ευχαριστιεσαι σαν τετοια.
    μετα σε πιο χαμηλες παιζουνε και οι hornet,suzuki sv,kawasaki er/n,honda cbf 650(καιει σαν παπι περιπου)dukati monster.
    αυτες τις δυσκολα οικονομικες μερες κοιτα κατι αξιοπιστο,οικονομικο,πολυχρηστικο και πολυ σημαντικο να σου αρεσει και εξωτερικα.
    20 χρονων ειναι το παλικαρι οχι 50+

αφηστε το να παρει τοι γουσταρει!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από SkylosMavros
    κοιτα του εντουρο δεν ειμαι και ουτε μου πολυαρεσει για να πω την αληθεια αλλα αμα "ερθει η καταλληλη μηχανη" γιατι οχι να μην μπω καποια στιγμη σε μια πιστα και να μην κανω και καποιες πιο ειδικες χρησεις οι οποιες τωρα και πρακτικα με το παπι δεν γινονται....
    οκ,εσυ ξερεις καλυτερα τι θες.μη νομιζεις παντως οτι με ενα monster ή ενα sv πχ δε μπαινεις πιστα.μαλλον καλυτερα απο το Ζ.οι τελικες αποφασεις δικες σου φιλε παντως. οπως ειπε και ο fantacid να παρεις οτι γουσταρεις.
    αντε και παντα ορθιος και ασφαλης
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

ακριβως την ιδια πορεια με σενα φιλε μου innova δυο χρονια και μετα gsr 600 γυμνο αλητικο οπως το θες,πολυ γκαζι,κινησε στην πολη,πας ταξιδι,μπαινεις πιστα ανετα..τα κανει ολα και η τιμη του πλεον 6000 με αβσ κουτα δεν υπαρχει,καλα για να μην πω αν κοιταξεις μεταχειρισμενα με 4000 ++ βρισκεις του 08(βεβαια αυτο ειναι απο τα μειον,αν την παρεις καινουργια την παντρευσε)
    σκεψου το ειναι πολυ φιλικη σαν πρωτη μηχανη αλλα εχει και 100 αλογα θελει σεβασμο!οτι και να παρεις θελει,τεσπα καλες αγορες και οτι παρεις να σαι καλα και παντα ορθιος!!

ο που πάει Το avatar του/της ariona
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    αφου εχεις κολλησει με το Ζ να πας να το παρεις,
    μαζι με ενα καλο κρανος, μπουφαν γαντια μποτακια, το μυαλο μεσα στο κεφαλι κ αστους να λενε

οτι δηποτε αλλο θα παρεις δε προκειτε να το κρατησεις πανω απο 1 χρονο αφου αλλο θες,
    σκεψου να παρεις το ΤΑ κ να βολταρεις χαλαρα -δε γινετε κ διαφορετικα- κ να σκασει διπλα στο φαναρι κανα Ζ......
    θα τα αντεξεις?

:wacko:
    Και εγώ την ίδια γνώμη έχω,το z είναι πολύ καλο μηχανάκι, που λες πως δεν σε ενδιαφέρουν πολύ τα ταξίδια,
    Και μην περιμένεις να βρείς λογική στο τι μηχανάκι σου ταιριάζει καλύτερα, γιατί απλά στις μηχανές δεν ίππαρχοι.....θέλω να πω ο τι και με 250cc όλη θα μπορούσαμε να βολευτούμε (άνετα μάλιστα)αλλα δεν το κάνουμε, γιατί;;:rotflmao:
    ariona

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Σύμφωνα με όσα μας είπες νομίζω πως άδικα κοιτάς τα on-off. Το off δεν σε ενδιαφέρει και τα ταξίδια θα είναι ελάχιστα. Υπάρχουν πολλά γυμνά αλλά και ημίγυμνα εκεί έξω. Οδήγησε όσα περισσότερα μπορείς και πάρε αυτό που θα σου κάτσει καλύτερα.
    Ο σεβασμός στο γκάζι όχι μόνο στην αρχή αλλά και στην συνέχεια.
    Sent from me using a computer.

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Την μηχανή την χρησιμοποιω καθημερινά για να κατέβω στην δουλειά μου (η οποία ειναι στο Κερατσίνι και μενω στο Νεο Ηράκλειο) αλλα και για ολες τις υπολοιπες μετακινησεις μου.....
    Έχω μαζεψει γυρω στα 8.500 γιατι την θελω του κουτιου και σκοπευω να την κρατησω για αρκετα χρονια (η τουλαχιστον ετσι λεω) πραγμα το οποιο με κανει να θελω να ειμαι ακομη πιο προσεκτικος με την επιλογη που θα κανω...
    Τα ταξιδακια δεν ειναι και τοσο μες το προγραμμα παρα μονο κανα δυο φορες το διμηνο ( και αν) καμια Λαμια για καφε η διημερο το maximum...
    Πιστεύω ότι οποιοδήποτε γυμνό που σου αρέσει εμφανησιακά και είναι 600- 750 κ.εκ. σου κάνει. Επειδη θα κυκλοφορείς πολύ στην πόλη το GSR και street triple θα σου ζητήσουν κάποιους συμβιβασμούς. Το πιο καλό κράτημα και φιλικότερος κινητήρας ανήκει πλέον με διαφορά στο monster 696 ενώ λόγω περισσότερων κυβικών το Ζ 750 εκτός της ιπποδύναμης μάλλον θα έχει σχετικά μεγαλύτερη κατανάλωση στην κυκλοφορία στο κέντρο αν κάνεις πολλά χλμ εκεί σε σχέση με τα Hornet- Fazer 600. Αν προτιμήσεις μοντέλο με ABS και προσαρμοστείς τον πρώτο καιρό στην ιπποδύναμη και στο ότι τα πράγματα θα συμβαίνουν πιο γρήγορα απότι με το παπί, δεν νομίζω ότι θα προβληματιστείς ιδιαίτερα με την αναβάθμιση!

Αφού έχεις εξοπλισμό από τώρα που έχεις παπί αυτό το θεωρώ καλό σημάδι ,

οπότε απλά ανανέωσε τον με κάτι καλύτερο και πάρε ότι γουστάρεις ,

εσύ έχεις και τα χτένια και τα γένια .

Δείξε σεβασμό στις δυνατότητες του z και φρόντισε να είσαι για πολλά χρόνια

μαζί μας και να ανταλλάσουμε απόψεις για τις moto μας!!!!!

Moderator
    Τα super moto δεν σου αρέσουν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Τα super moto δεν σου αρέσουν?
    Επειδη δεν τα ξερω και τελεια οταν λες σουπερ μοτο μαλλον εννοεις τα τυπου gsx-r κ.λ.π. κ.λ.π. ετσι ...??
    Δεν λεω πως δεν μου αρεσουν αλλα προσωπικα πιστευω πως αυτες οι μηχανες δεν ειναι οτι καλυτερο για μεσα στην Αθηνα γιατι η αρκετα σκυφτη θεση οδηγησης τους δεν ειναι και τοσο βολικη στο σταματα-ξεκινα που εχουμε εδω...και αυτη την στιγμη με την δουλεια που κανω (που ειμαι σχεδον ολη την ημερα στους δρομους) δεν νομιζω πως ενα σουπερ-μοτο θα με εξυπηρετουσε...

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Έχεις άλλη μια ευκαιρία για απάντηση

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    παρε ενα στρογγυλοφαναρο hornet με 3000 βαλτου και ενα τιμονι απο καθαρο και θα γουσταρεις να οδηγας.

κρατα τα λεφτα σου, αν οχι ενα ελαφρως μεταχειρησμενο θα το βρεις με πολυ ποιο λιγα απο ενα καινουργιο. μη τους κανεις μαγκες

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Έχεις άλλη μια ευκαιρία για απάντηση
    Ενταξει τωρα το'χω...Ειναι τυπου εντουρο , κρος και τετοια ετσι...?????
    Ποτε δεν μου αρεσε αυτη η κατηγορια μηχανων...

Re: Re: Apo to papi se mixani

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

Με λιγο ''φοβο'' το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι το Ζ ειναι ποιο γρηγορο απο τα αλλα 2.Και λεω φοβο γιατι δε θελω να εχεις γνωμονα τι ειναι ποιο γρηγορο στην αγορα σου.
    Εγω πιστευω οτι αν αγορασει με γνωμονα τι ειναι ποιο γρηγορο, θα αγορασει Honda Hornet 600 abs μιας και το παταει το Ζ.
    Και ποιο οικονομικο
    και για δευτερο ατομο
    και ποιο ελαφρυ (και ειναι και Honda ετσι...)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στο θεμα μας:
    Φιλε το ιδιο με εσενα εψαχνα και εγω, μην αγχωνεσαι πολυ με τα cc, αν εισαι λογικος και εχεις τα μυαλα μεσα στο κεφαλι κανε οτι θελεις, και με παπι να παραμεινεις αν πηγαινεις γυρευοντας θα σκοτωθεις.
    Επειδη ειμαι streetακιας ειχα υποψιν μου Hornet 600, Z 750, gsr 600, fazer 600.
    (πανω κατω -για εσενα- ολα τα παραπανω ειναι στο ιδιο στιλ, δυναμη, κρατηματα)

Οτι και αν "χτυπησεις" απο αυτα δεν βγαζει προβληματα, τα υπολοιπα ειναι θεμα γουστου.

Moderator
    Ενταξει τωρα το'χω...Ειναι τυπου εντουρο , κρος και τετοια ετσι...?????
    Ποτε δεν μου αρεσε αυτη η κατηγορια μηχανων...
    Εννοώ κάτι τέτοιο. Για πόλη είναι ότι ότι καλύτερο. Ελαφρύ, ευέλικτο κτλ. Απλά το ρίχνω για να ξέρεις πως έχεις και αυτή την επιλογή αν θέλεις.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2010_husqvarna_sm_630 52.jpg 
Προβολές:	257 
Μέγεθος:	86,5 KB 
ID:	197238

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. to z750s ine pio xekourasto apo to fazer se aeara ?
    από dras. στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 07:14
  2. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22
  3. pws agorazw me asfaleia kati apo to internet??
    από sonic22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2005, 10:12
  4. Alagi solinaki paraflou apo to psigeio
    από xaris_sm στο forum KTM
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2005, 12:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας