για δείτε.........
http://www.youtube.com/watch?v=hkQ4Y...layer_embedded
για δείτε.........
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
μονο που αυτο δεν ειναι μαγαζι μεγαλε...δε μας τα λες ολα...η φωλια του φιδιου ειναι...
Ο δήμιος των εγωπαθών...
...παίρνει κεφάλια!
Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...
ο καθενας βλεπει οτι θελει να δει αυτο καταλαβα εγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
για δείτε.........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
μονο που αυτο δεν ειναι μαγαζι μεγαλε...δε μας τα λες ολα...η φωλια του φιδιου ειναι...
Σιγα μην ειναι και η σπηλια του Νταβέλη...
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
μα ειναι φραπες αυτος που φτιαχνουν?
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Dorsoduro 750 & Norton 16H
τι εννοεις φιλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
μας το κανεις λιανά?
τι ακριβως σε ενοχλει με το συγκεκριμενο μαγαζι?
ειναι παρανομο το μαγαζι?
ειναι μερος που γινοντε παρανομες ενεργειες?
εμποριο ναρκωτικωνε?
σωματεμπορια?
γιατι ολα τα παραπανω γινοντε σε μαγαζια που οι μπατσοι προστατευουν πολλες φορες αντι να τα κλεινουν
ή μηπως απλα διακινουντε "παρανομες" ιδεες?
παρανομες ιδεες δεν υπαρχουν φιλε
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Το πιο κουλό σήμερα ήταν οι παρέες των νεαρών σε ηλικία "διαδηλωτών" που βγαίναν από αστυνομικά αυτοκίνητα και ξεκαβαλάγανε απο αστυνομικά δίκυκλα και μετά ξεκινάγανε για τη πορεία...και είχε όλους του τύπους "διαδηλωτών" από clan - cut τυπάκια, <μόλις αποφίτησα απο το deeree και είμαι μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ>, μέχρι ρεμαλορέμαλους υπερθετικού βαθμού και κοπελιές...
επίσης η παρέα των 30-40 -αυτοκτονικών τάσεων- χρυσαυγιτών που έιχαν στηθεί στην αρχή της Πατησίων με μπλουζάκια "ΜΟΛΩΝ - ΛΑΒΕ SPARTANS", "ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ" κτλ-κτλ και κόβανε κίνηση με αγριεμένο - τσαμπυκαλεμένο ύφος...περιέργως πως, τους γράψανε όλοι στα @@δια τους και δεν ειπωθηκε ή έγινε το παραμικρό....τουλάχιστον όσο ήμουν εκει...για μετα δεν ξέρω...![]()
Το πιο κουλό σήμερα ήταν οι παρέες των νεαρών σε ηλικία "διαδηλωτών" που βγαίναν από αστυνομικά αυτοκίνητα και ξεκαβαλάγανε απο αστυνομικά δίκυκλα και μετά ξεκινάγανε για τη πορεία...και είχε όλους του τύπους "διαδηλωτών" από clan - cut τυπάκια, <μόλις αποφίτησα απο το deeree και είμαι μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ>, μέχρι ρεμαλορέμαλους υπερθετικού βαθμού και κοπελιές... επίσης η παρέα των 30-40 -αυτοκτονικών τάσεων- χρυσαυγιτών που έιχαν στηθεί στην αρχή της Πατησίων με μπλουζάκια "ΜΟΛΩΝ - ΛΑΒΕ SPARTANS", "ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ" κτλ-κτλ και κόβανε κίνηση με αγριεμένο - τσαμπυκαλεμένο ύφος...περιέργως πως, τους γράψανε όλοι στα @@δια τους και δεν ειπωθηκε ή έγινε το παραμικρό....τουλάχιστον όσο ήμουν εκει...για μετα δεν ξέρω...
Εδω λεμε για τη φωλια του λυκου κι εσυ μας λες για την πορεια???
εε του φιδιού...Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εδω λεμε για τη φωλια του λυκου κι εσυ μας λες για την πορεια???
Somewhere in my soul
Yeahhh..
να συνηθησετε σε τετοιες εικονες παιδια.και γενικοτερα σε οσα ειδατε σημερα.τα χειροτερα ειναι μπροστα μας..οι δημιοι της δημοκρατιας περιμενουν..
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
ειναι γνωστο οτι τα οργνανα του κρατους ,σε πορειες, προκαλουν καταστροφες και μετα τα ριχνουν στους αντιεξουσιαστες και σε αλλους.
απλα εδω ξεχασανε να βαλουν τις κουκουλες τους κ τα καθημερινα τους ρουχα.
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
περα απο 29'' απο το βιντεο μπορουμε να δουμε και τις 2 ωρες που προηγηθηκαν??
γιατι κι εγω αν αρχισω το μονταζ σε μια κωμωδια την κανω δραμα και το αντιστροφο
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
περα απο 29'' απο το βιντεο μπορουμε να δουμε και τις 2 ωρες που προηγηθηκαν??
γιατι κι εγω αν αρχισω το μονταζ σε μια κωμωδια την κανω δραμα και το αντιστροφο
καλό....![]()
Το θες μηπως και σε blu ray?
Somewhere in my soul
Yeahhh..