Σελίδα 81 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 3171767778798081828384858691131181 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.201 έως 1.215 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα από την ΠΓΔΜ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=131736&cid=5

οχι ρ.π.μ.! μεγαλο πληγμα για τον τουρισμο μας!!!
    δεν ειναι τοσο αστειο χυμ

μπορει να μη στηριζομαστε στην "μακεδονια"

αλλα δημιουργειτε ενα κλιμα που σιγουρα και αλλοι θα ακολουθησουν..

τελος παντων,

το τελευταιο μας προβλημα τωρα ειναι οι ταξιδιωτικη οδηγια του πγδμ..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Οταν πεθαινει ενας στρατιωτης στον πολεμο
    υπαρχει ενας λογος!! <<πεθανε για την Πατριδα>> ετσι λενε!!
    και για τον στρατιωτη που πυροβολησε!! και σκοτωσε, παλι υπαρχει λογος!!
    ειναι <<Ηρωας>> ετσι λενε!!

γι"αυτους τους 4!! συνανθρωπους μας...........ποιος ο λογος;;;
    η Πατριδα;;........μπαααααα!! δεν νομιζω!!!

ο αναρχι...δος!! που εκαψε τους 4!! συνανθρωπους του!!........ποιος ο λογος;;;;
    για να γινει "Ηρωας";;;;.............μπαααααααα!! δεν νομιζω!!!

το ιδιο συμβαινει και με τους επαναστατες!! οταν ειναι σε "αντιπαραθεση" με τα ολοκληρωτικα
    καθεστωτα!! και μαχονται (οι επαναστατες) για την ελευθερια!! του εκαστοτε λαου!!
    που ανηκουν!!υπαρχει δηλαδη και εδω οπως καταλαβαινετε ,σοβαρος!! λογος!!

τελικα θα μας πει καποιος!!.......αυτοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ σημερα 05/05/2010 ποιος ο λογος που ΧΑΘΗΚΑΝ;;;

και ενα τελευταιο!! οι ανθρωποι χωριζονται σε 3 κατηγοριες!!

1η. σε αυτους που κανουν τα πραγματα να συμβαινουν
    2η. σε αυτους που παρακολουθουν τα πραγματα να συμβαινουν
    3η. σε αυτους που απλα αναρωτιουνται.....τι αυνεβει;;

ας αναρωτηθουμε πρωτα σε ποια κατηγορια ανηκουμε!!
    και μετα αποφασιζουμε!! για το ποιος φταιει!!! για ολα αυτα!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    αντι να καθομαστε να βριζομαστε εδω μεσα και να ανταλλαζουμε διαδικτιακες αποψεις
    εχω να προτεινω

να οργανωσουμε ,εφοσον το επιτρεπει η δεοντολογια και οι κανονες του φορουμ,
    μια πορεια, διαδηλωση ας ειναι οτι θελει , εστω και να μαζευτουμε σε καποιο σταθμο να μοιρασουμε ενημερωτικα φυλαδια
    για την κατασταση της χωρας μας .
    να κανουμε μια προσπαθεια να ακουστουν οι φωνες κ οι αποψεις μας που γραφουμε εδω μεσα ,παντα με δημοκρατικο τροπο.

προσπαθουσα να βρω το θρεντ απο ενα παιδι που προτεινε κατι τετοιο αλλα δε το βρισκω,για αυτο να με συνγχωρεσετε αμα ανοιξα διπλο θεμα.

μπορουμε δηλαδη να οργανωσουμε μια πορεια,με μηχανακια η χωρις,νομιμη οπως οι αλλες

η μπορουμε να βρουμε πληροφοριες για το δντ και ολα τα παρελκομενα ,να τα τυπωσουμε και να τα μοιρασουμε στους πολιτες.

ακομα και σε μορφη σι ντι

παρακαλω αμα συμφωνουν κ οι μοντερατορς να περασει το θεμα σε νεο θρεντ με τον αντοιστιχο τιτλο.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    αντι να καθομαστε να βριζομαστε εδω μεσα και να ανταλλαζουμε διαδικτιακες αποψεις
    εχω να προτεινω

να οργανωσουμε ,εφοσον το επιτρεπει η δεοντολογια και οι κανονες του φορουμ,
    μια πορεια, διαδηλωση ας ειναι οτι θελει , εστω και να μαζευτουμε σε καποιο σταθμο να μοιρασουμε ενημερωτικα φυλαδια
    για την κατασταση της χωρας μας .
    να κανουμε μια προσπαθεια να ακουστουν οι φωνες κ οι αποψεις μας που γραφουμε εδω μεσα ,παντα με δημοκρατικο τροπο.

προσπαθουσα να βρω το θρεντ απο ενα παιδι που προτεινε κατι τετοιο αλλα δε το βρισκω,για αυτο να με συνγχωρεσετε αμα ανοιξα διπλο θεμα.

μπορουμε δηλαδη να οργανωσουμε μια πορεια,με μηχανακια η χωρις,νομιμη οπως οι αλλες

η μπορουμε να βρουμε πληροφοριες για το δντ και ολα τα παρελκομενα ,να τα τυπωσουμε και να τα μοιρασουμε στους πολιτες.

ακομα και σε μορφη σι ντι

παρακαλω αμα συμφωνουν κ οι μοντερατορς να περασει το θεμα σε νεο θρεντ με τον αντοιστιχο τιτλο.

μα τι να τυπωσουμε και τι να μοιρασουμε?
    εχουμε συμφωνησει σε κατι?

και εδω μεσα οπως ειναι λογικο, υπαρχουν 200.000 αντιθετες αποψεις
    για ολα τα θεματα που απασχολουν..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

θα τυπωσουμε και θα μοιρασουμε ενημερωτικο υλικο με θεμα τι ειναι το δντ , τι αποτελεσματα ειχε στις χωρες που το δεχτηκαν , ποιους σκοπους επιδιωκει κτλ κτλ

επισης μπορουμε να τυπωσουμε μια συγκεντρωτικη λιστα με τα σκανδαλα που περασαν στην ελλαδα, με τις μιζες των πολιτικων και γενικα με θεματα που κατα καιρους εχουνε περασει .

αυτο που θελω να πω ειναι πως αμα κατηγοροποιησουμε καποια γεγονοτα ,θα ειναι πολυ πιο απλο στους πολιτες να κατσουν κ να τα διαβασουν ,ισως συμφωνησουν ισως οχι, ισως αφυπνιστουν ισως οχι

απλα εχω βαρεθει τη προπαγανδα στα μμε και το καθε παπαρα να βγαινει κ να λεει το μακρυ του κ το κοντο του.

δε ζηταω να συμφωνησετε μαζι μου, απλα να το σκεφτειτε
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    εκεί για πάντα να με πας

Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    θα τυπωσουμε και θα μοιρασουμε ενημερωτικο υλικο με θεμα τι ειναι το δντ , τι αποτελεσματα ειχε στις χωρες που το δεχτηκαν , ποιους σκοπους επιδιωκει κτλ κτλ

επισης μπορουμε να τυπωσουμε μια συγκεντρωτικη λιστα με τα σκανδαλα που περασαν στην ελλαδα, με τις μιζες των πολιτικων και γενικα με θεματα που κατα καιρους εχουνε περασει .

αυτο που θελω να πω ειναι πως αμα κατηγοροποιησουμε καποια γεγονοτα ,θα ειναι πολυ πιο απλο στους πολιτες να κατσουν κ να τα διαβασουν ,ισως συμφωνησουν ισως οχι, ισως αφυπνιστουν ισως οχι

απλα εχω βαρεθει τη προπαγανδα στα μμε και το καθε παπαρα να βγαινει κ να λεει το μακρυ του κ το κοντο του.

δε ζηταω να συμφωνησετε μαζι μου, απλα να το σκεφτειτε
    Polli kali i idea sou synadelfe!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    μπορει να μη στηριζομαστε στην "μακεδονια"
    Μου εχει κατσει πολυ ασχημα που το ειδα γραμμενο στο φορουμ αυτο, εστω και σε εισαγωγικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
    Οταν πεθαινει ενας στρατιωτης στον πολεμο
    υπαρχει ενας λογος!! <<πεθανε για την Πατριδα>> ετσι λενε!!
    και για τον στρατιωτη που πυροβολησε!! και σκοτωσε, παλι υπαρχει λογος!!
    ειναι <<Ηρωας>> ετσι λενε!!

γι"αυτους τους 4!! συνανθρωπους μας...........ποιος ο λογος;;;
    η Πατριδα;;........μπαααααα!! δεν νομιζω!!!

ο αναρχι...δος!! που εκαψε τους 4!! συνανθρωπους του!!........ποιος ο λογος;;;;
    για να γινει "Ηρωας";;;;.............μπαααααααα!! δεν νομιζω!!!

το ιδιο συμβαινει και με τους επαναστατες!! οταν ειναι σε "αντιπαραθεση" με τα ολοκληρωτικα
    καθεστωτα!! και μαχονται (οι επαναστατες) για την ελευθερια!! του εκαστοτε λαου!!
    που ανηκουν!!υπαρχει δηλαδη και εδω οπως καταλαβαινετε ,σοβαρος!! λογος!!

τελικα θα μας πει καποιος!!.......αυτοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ σημερα 05/05/2010 ποιος ο λογος που ΧΑΘΗΚΑΝ;;;

και ενα τελευταιο!! οι ανθρωποι χωριζονται σε 3 κατηγοριες!!

1η. σε αυτους που κανουν τα πραγματα να συμβαινουν
    2η. σε αυτους που παρακολουθουν τα πραγματα να συμβαινουν
    3η. σε αυτους που απλα αναρωτιουνται.....τι αυνεβει;;

ας αναρωτηθουμε πρωτα σε ποια κατηγορια ανηκουμε!!
    και μετα αποφασιζουμε!! για το ποιος φταιει!!! για ολα αυτα!!
    Akougontas tis dilwseis twn politikwn kai tou proedrou tis dimokratias, ekana tis idies skepseis me sena kai kati mou leei pws den eimaste oi monoi pou eniwsan pws tous koroideuoun katamoutra! Poly fovamai omws pws gia kapoio logo, pou twra de mporw na skeftw, mporei na epediwxan to na ehoume thymata kai na to ekmetaleutoun!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Μου εχει κατσει πολυ ασχημα που το ειδα γραμμενο στο φορουμ αυτο, εστω και σε εισαγωγικα
    Polla tha katareusoun apo dw kai pera. Elpizw na diapseustw.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Εγώ το βλέπω χρονια γραμμένο σε χαρτες, διεθνη εγγραφα, μηχανογραφικά συστήματα, χωρίς εισαγωγικά...

Αν καταφέρουμε και του κοτσάρουμε το "Βορεια" διπλα να 'μαστε κι ευχαριστημένοι (οτι σημασία κι αν εχει πλεον)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Banned Το avatar του/της WebD
    Όλοι έχουν σοκαριστεί και στεναχωρηθεί με τον φρικτό θάνατο 3 αθώων αλλά δυστυχώς είμαστε ακόμη στην αρχή. Δεν έχει σημασία αν ήταν κάποιος ανεγκέφαλος αναρχο-αριστερός ούτε αν ήταν ήταν προβοκάτσια ακροδεξιών. Σημασία έχει ότι χάθηκαν 3 ζωές!!!

Πρέπει όμως κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι και η δική μας ζωή κρέμεται από μια κλωστή. Ανεξάρτητα από το ποια πλευρά του νομίσματος είμαστε κινδυνεύουμε εξίσου το ίδιο. Είτε δεχτούμε επίθεση εν ώρα εργασίας από κάποιον που πλέον δεν έχει μέλλον, είτε βρεθούμε εμείς στη θέση του κι αρχίσουμε να διεκδικούμε ξανά το δικαίωμα στα όνειρα.

Ακροβατούμε οριακά σε ένα σκοινί.... καθημερινά έχουμε ανθρώπους να βάζουν τέλος στην ζωή τους γιατί βαρέθηκαν να κλαδεύουν το μέλλον τους και να το προσαρμόζουν στις διαταγές των κυβερνώντων. Δυστυχώς γι' αυτούς δεν θα μάθουμε ποτέ. Γιατί φύγαν μόνοι κάπου στα σκοτεινά.

Δεν είμαι αριστερός.... πάντα αντιπαθούσα τους αριστερούς ψευτοεπαναστάτες. Τώρα όμως είναι αλλιώς. Όχι μόνο δεν μπορώ να ζητήσω ευθύνες από έναν 20-25άρη που τα σπάει, γιατί δεν έχει καμιά ελπίδα να στήσει μια αξιοπρεπή ζωή, αλλά οφείλω να ενώσω την φωνή μου και την οργή μου με τον χείμαρρο του.

Δεν υπάρχουν ταμπέλες και χρώματα. Εχθές έξω από την βουλή δεν ήταν κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές, αλλά απλοί καθημερινοί άνθρωποι με άδεια χέρια και ακάλυπτα πρόσωπα και μαζί τους έπρεπε να είμαστε κι εμείς!!!!

Εισπνοή.... εκπνοή....
    το ξαναλέω... ειρηνική πορεία με μηχανές.
    όχι στο κέντρο της Αθήνας... αλλά στα σπίτια βουλευτών. στις πλατείες που συχνάζουν.
    χωρίς φωνές και επεισόδια. χωρίς καγκουριλίκια. όλοι με κρανάκι και ασπρα φανελάκια με βαμμένα κόκκινα γράμματα τα συνθήματα. όχι καθημερινή... Σάββατο! Κυριακή! που ο κόσμος κάθεται και θα μας δεί. από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή. και όχι από τα κομματόσκυλα του ΠΑΜΕ-ΑΔΕΔΥ κλπ.

να καταλάβουν πως κάτι τρέχει... πως δεν κοιμόμαστε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    το ξαναλέω... ειρηνική πορεία με μηχανές.
    όχι στο κέντρο της Αθήνας... αλλά στα σπίτια βουλευτών. στις πλατείες που συχνάζουν.
    χωρίς φωνές και επεισόδια. χωρίς καγκουριλίκια. όλοι με κρανάκι και ασπρα φανελάκια με βαμμένα κόκκινα γράμματα τα συνθήματα. όχι καθημερινή... Σάββατο! Κυριακή! που ο κόσμος κάθεται και θα μας δεί. από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή. και όχι από τα κομματόσκυλα του ΠΑΜΕ-ΑΔΕΔΥ κλπ.

να καταλάβουν πως κάτι τρέχει... πως δεν κοιμόμαστε.

+600f4
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    εκεί για πάντα να με πας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
    Polli kali i idea sou synadelfe!
    ara eisai mazi mou ?

1os pilotos
    2os....

gia syblirwste opoioi einai
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    εκεί για πάντα να με πας

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ