Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 82

Θέμα: Κουλάδια ενωμένα ...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    τι στο διάολο όλοι 200 αριζεται ??

Τωρα που εφτιαξα το σασμαν και περνει και 4 και 5 και 6 βλεπω και παραπανω

Βαλε μια χαρτοταινιακαι πηγαινε οπως νιωθεις.
    Φορτωσε ενα τσιπιες στη τσεπη μηδενισε το και στο τελος της βολτας σου δες τη μεγιστη ταχυτητα που κατεγραψε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak

Βαλε μια χαρτοταινιακαι πηγαινε οπως νιωθεις.
    Φορτωσε ενα τσιπιες στη τσεπη μηδενισε το και στο τελος της βολτας σου δες τη μεγιστη ταχυτητα που κατεγραψε
    Ασε μην δει τιποτα 80 στο τελος και μετα ποιος τον παρηγορει....:rotflmao:

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    όποιος ανεβει με ss ( κατά πρωτίμηση busa) στην Άρτα , ας με ειδοποιήσει....
    Όχι και SS το busa...
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Όχι και SS το busa...

Ευτυχως οχι...

Ειναι πολλαααα παραπανω....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Όχι και SS το busa...
    λες να παρεξηγηθούν τα Βusa ή τα SS(Φτου κακα.);

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Ειναι πολλαααα παραπανω....
    Όπως?

Δε δέχομαι το μηχανάκι μου στην ίδια κατηγορία με καμπυλωτές μαούνες, απλά :P

Κατά τ'άλλα, πέρα από "εγκεφαλικό" το θέμα, έχει να κάνει και με το μηχανάκι που καβαλάς, όπως σωστά ανέφεραν κάποιοι. Πχ το ΧΤ μου τερματίζει για πλάκα, αλλά ήδη από τα 120 νιώθεις φτερό στον άνεμο. Στρίβεις και μετά από 2 δευτερόλεπτα ακολουθεί το πλαίσιο... Στο RR πρέπει να ξεπεράσω τα 240 για να νιώσω - ελαφρώς - άβολα. "Εγκεφαλικά" δε νομίζω ότι έχω ιδιαίτερα όρια.
    Life begins at 45°.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Όπως?

Δε δέχομαι το μηχανάκι μου στην ίδια κατηγορία με καμπυλωτές μαούνες, απλά :P

Κατά τ'άλλα, πέρα από "εγκεφαλικό" το θέμα, έχει να κάνει και με το μηχανάκι που καβαλάς, όπως σωστά ανέφεραν κάποιοι. Πχ το ΧΤ μου τερματίζει για πλάκα, αλλά ήδη από τα 120 νιώθεις φτερό στον άνεμο. Στρίβεις και μετά από 2 δευτερόλεπτα ακολουθεί το πλαίσιο... Στο RR πρέπει να ξεπεράσω τα 240 για να νιώσω - ελαφρώς - άβολα. "Εγκεφαλικά" δε νομίζω ότι έχω ιδιαίτερα όρια.
    [/QUOTE
    ]

μάστορα ,με συγχωρείς,αλλά γιατί ο περισσότερος κόσμος ,θεωρεί τα Ηayabusa ,τα απόλυτα μηχανάκια για οδήγηση σε πολύ υψηλές ταχύτητες;εξ ου και ο όρος hypersport;

Νταξ, σίγουρα είναι πιο άνετο στα 300. Γι'αυτό κατασκευάστηκε. Αλλά παραμένει πολύ στρογγυλό και ογκώδες, για τα γούστα μου. Αμάν, δε μπορούμε να ξεκινήσουμε ούτε ένα μικρό flame στις μέρες μας... :P
    Life begins at 45°.

Νταξ, σίγουρα είναι πιο άνετο στα 300. Γι'αυτό κατασκευάστηκε. Αλλά παραμένει πολύ στρογγυλό και ογκώδες, για τα γούστα μου. Αμάν, δε μπορούμε να ξεκινήσουμε ούτε ένα μικρό flame στις μέρες μας... :P
    σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα από μενα για πιο λόγο είναι στρογγυλό και όγκοδες το χάγιαμπουσα...

Εντω μεταξύ δεν το ξεκινάς καλά.άν θες αντιπαράθεση ,πιασε καλύτερα να λες για ποιο γρήγορα μηχανάκια από το μπουσα...τα Vstrom ας πούμε...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    ναι και γω νομίζω πως έτσι έιναι , όταν όλο το περιβάλλον γύρω μου θα μου δώσει τα ερεθίσματα των 160 χλμ πιστευώ πως θα κόψω πάλι .

Φαντάσου πως σήμερα έκανα δύο προσπάθεις χωρίς να κοιτάω το κοντερ τη πρώτη σταματάω στα 160 ,

και λέω άντε πάμε άλλη μία να δούμε και πάλι το ίδιο .
    Δεν πρεπει να σε ανησυχει....απλα....εχεις κοφτη στα 160...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Περαν της πλακας....ο καθενας οδηγαει οπως θελει και στα ορια τα δικα του.
    Εσυ θα καθορισεις το πως, το ποτε, το που και με ποσα.
    Αν σε απασχολει τοσο το θεμα, κανε μαθηματα οδηγησης και ισως αυτο το οριο να ανεβει ενα σκαλοπατι. Ισως να νιωσεις ανετα και στα 180...

Εγώ έκανα άλλη βλακία
    Έχω ένα fz6 fazer του 2004 και έχω δεί 230 αρκετές φορές στο κοντέρ,240 λιγότερες και 1-2 250
    Αγοράζει λοιπόν το καλοκαίρι ο αδερφός ένα CBR ΧΧ.Λέω θα το πάρω βόλτα δεν παίζει.Στην αρχή πήγαινα σούρνοντας γιατί τα κιλά ήταν πολλά και δεν το είχα καθόλου.Μετά από 1 ώρα βόλτα βγαίνω στον δρόμο του Ολυμπιακού χωριού και λέω θα το ανοίξω λίγο.Αρχίζω χαλαρά να ανεβάζω στροφές και κάποια στιγμή κάνω έτσι και βλέπω 200 στο κοντέρ χωρίς να με κοπανάει ιδιαίτερα ο αέρας αλλά κάτι δεν μου κόλλαγε.Λέω όπα καλά είμαστε για πρώτη βόλτα και γυρνάω σπίτι.
    Με ρωτάει ο brother πώς το είδα το μηχάνημα και του λέω καλό είναι και σταθερό στα πολλά.Ξαναρωτάει με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο βλέμα του τι εννοώ πολλά και εκεί ακολουθεί η απάντησή μου μέχρι 200 πήγα μόνο και ήταν πολύ σταθερό.Εκείνη την στιγμή μου δείχνει το κοντέρ και συνειδητοποιώ ότι γράφει μίλια και όχι χιλιόμετρα ανά ώρα.Με έλουσε κρύος ιδρώτας!!!!!!
    Με λίγα λόγια πήγαινα με κοντά 300χλμ/ώρα και δεν είχα πάρει χαμπάρι.
    Εύκολα μπορεί να μπερδευτεί κάποιος στην πρώτη βόλτα με μία τέτοια μηχανή.Ο εγκέφαλος θέλει καλιμπράρισμα μετά από τέτοια αλλαγή σε άλογα και βάρος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
    Εγώ έκανα άλλη βλακία
    Έχω ένα fz6 fazer του 2004 και έχω δεί 230 αρκετές φορές στο κοντέρ,240 λιγότερες και 1-2 250
    Αγοράζει λοιπόν το καλοκαίρι ο αδερφός ένα CBR ΧΧ.Λέω θα το πάρω βόλτα δεν παίζει.Στην αρχή πήγαινα σούρνοντας γιατί τα κιλά ήταν πολλά και δεν το είχα καθόλου.Μετά από 1 ώρα βόλτα βγαίνω στον δρόμο του Ολυμπιακού χωριού και λέω θα το ανοίξω λίγο.Αρχίζω χαλαρά να ανεβάζω στροφές και κάποια στιγμή κάνω έτσι και βλέπω 200 στο κοντέρ χωρίς να με κοπανάει ιδιαίτερα ο αέρας αλλά κάτι δεν μου κόλλαγε.Λέω όπα καλά είμαστε για πρώτη βόλτα και γυρνάω σπίτι.
    Με ρωτάει ο brother πώς το είδα το μηχάνημα και του λέω καλό είναι και σταθερό στα πολλά.Ξαναρωτάει με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο βλέμα του τι εννοώ πολλά και εκεί ακολουθεί η απάντησή μου μέχρι 200 πήγα μόνο και ήταν πολύ σταθερό.Εκείνη την στιγμή μου δείχνει το κοντέρ και συνειδητοποιώ ότι γράφει μίλια και όχι χιλιόμετρα ανά ώρα.Με έλουσε κρύος ιδρώτας!!!!!!
    Εύκολα μπορεί να μπερδευτεί κάποιος στην πρώτη βόλτα με μία τέτοια μηχανή.Ο εγκέφαλος θέλει καλιμπράρισμα μετά από τέτοια αλλαγή σε άλογα και βάρος.

Δεν ξέρεις καλά μαθηματικά και λες και ψέματα.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Δεν ξέρεις καλά μαθηματικά και λες και ψέματα.
    Πλάκα μου κάνεις???Τί ψέματα???
    Κάνε μία βόλτα αυτό το θεριό να δεις πώς πάει και μετά πες μου
    322 χλμ/ώρα περίπου βάλε να κλέβει και μερικά οπότε αν οχι 300 κάπου εκεί κοντά είναι.νομίζεις ότι είναι δύσκολο για ένα ΧΧ και μάλιστα όχι εργοστασιακό.Έχει επάνω το κάτι τοις του!!!Γιατί νομίζεις ότι με έλουσε κρύος ιδρώτας

Τώρα είδα ότι έχεις ΧΧ οπότε ξέρεις τι κάνει αν είναι και λίγο σκαλισμένο

Εγώ έκανα άλλη βλακία

Προσεχε φιλε, το εχω ακουσει και εγω αυτο, το XX 300ριζει ανεβαζοντας πολυ χαλαρα στροφες και ο ανεμος δεν σε χτυπαει καθολου, με αποτελεσμα να μπερδευεσαι. :rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    εκεί ακολουθεί η απάντησή μου μέχρι 200 πήγα μόνο και ήταν πολύ σταθερό.Εκείνη την στιγμή μου δείχνει το κοντέρ και συνειδητοποιώ ότι γράφει μίλια και όχι χιλιόμετρα ανά ώρα.Με έλουσε κρύος ιδρώτας!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2008, 23:18
  2. τα ενωμενα ?!!!!!!!! και ?!!!!!!!!2
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2006, 10:03
  3. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 20:14
  4. 1η πανελλήνια συνάντηση Vfr στον Βόλο(2 ενωμενα threads)
    από gregorgeous89 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 252
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2006, 13:59
  5. 1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων (ενωμένα ποστ)
    από africanos31 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 206
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 16:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF