Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
χριστοφορε μαλλων δεν εχεις την σελα του μπατζιου...φιλε μου σε ολο το ταξιδι σταματουσα μονο για βενζινη....δηλαδη καθε 220-250 χιλιομετρα για βενζινη και εκανα και ενατσιγαρο....πραγματικα τεραστια αλλαγη!!!!!!!!
φιλε απο τη κερκυρα καλως ηρθες!!!ερχομαι σχεδον καθε χρονο στο νησι σου για παστιτσαδα με κοκορο και κακοτρυγη!!!![]()
![]()
![]()
Τι ύψος έχεις ?
Με την μαμά σέλα , το κεφάλι σου ήταν πάνω απ τον ανεμοθώρακα ?
Με την μπατζιο τώρα βλέπεις μέσα από τον ανεμοθώρακα ή από πάνω ?
Τα γόνατα λυγίζουν περισσότερο ?
Τα ρωτώ όλα αυτά για να καταλάβω περίπου πως θα είναι η νέα ( αρχοντική ) θέση οδήγησης , γιατί τώρα με την μαμά σέλα το κεφάλι μου ξεκινά πάνω απ το τελος του ανεμοθώρακα και αν ‘’ κατέβω ‘’ και βλέπω από μέσα … ‘’ την έβαψα ‘’ … είναι πάντα βρόμικος .![]()
Η εικόνα ισχύει ή καμία σχέση με την πραγματικότητα .
Πράσινο η τωρινή κατάσταση , κόκκινο η υποθετική .
![]()
RANTEBOY STOYS DROMOYS
ρε άνθρωπε ......εχει να κάνει με το μπαρμπριζ!!!!![]()
γιατι δεν δοκιμάζεις μια εκει στο club ρε?
τελος πάντων μεγάλο πρόβλημα δεν θα εχεις.......στα γόνατα!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
χριστοφορε 1.81 ειμαι και εχω ανεμοθορακα τζιβι τον ψηλο...εχει κατεβει το κεφαλι μου απο πριν αλλα μην φανταστεις διαφορα...η διαφορα ειναι στην οδηγηση....παλια καθε 100 περιπου χιλιομετρα επρεπε να σταματησω...ο ποπος μου δεν τη παλευε...τωρα σταματαω οταν αδειασει το ρεζερβουαρ....αν ειχα μεγαλητερο παλι τοτε θα σταματουσα....μιλαμε εχω αλλο μηχανακη...στη συνηστω ανεπιφιλακτα....σε σενα και σε ολους...
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
γιατι δεν δοκιμάζεις μια εκει στο club ρε?
To κλαμπ είναι τίγκα στα βαραντερο …….. σπάνιο το A/T…… ( θυμήσου Πήλιο) … αλλά ας μην αλλάξουμε θέμα .
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
χριστοφορε 1.81 ειμαι και εχω ανεμοθορακα τζιβι τον ψηλο...εχει κατεβει το κεφαλι μου απο πριν αλλα μην φανταστεις διαφορα...η διαφορα ειναι στην οδηγηση....παλια καθε 100 περιπου χιλιομετρα επρεπε να σταματησω...ο ποπος μου δεν τη παλευε...τωρα σταματαω οταν αδειασει το ρεζερβουαρ....αν ειχα μεγαλητερο παλι τοτε θα σταματουσα....μιλαμε εχω αλλο μηχανακη...στη συνηστω ανεπιφιλακτα....σε σενα και σε ολους...
Ωραία …… και τώρα το δεύτερο σκέλος …..
Έστειλες την δικια σου και την έφτιαξε ή πήρες έτυμη ?
Ένα εξάρτημα μεταλλικό , σαν τρίλιζα , κάτω απ τη σέλα ξέρει κάνεις που χρησιμεύει ?
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Ένα εξάρτημα μεταλλικό , σαν τρίλιζα , κάτω απ τη σέλα ξέρει κάνεις που χρησιμεύει ? [/B]
Για να σπάει η ανία του ταξιδιού. Στα Βαραντέρο, έχουν βάλει κάποιο ξύλινο ορθογώνιο, που μοιάζει με τάβλι.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
RANTEBOY STOYS DROMOYS
![]()
![]()
![]()
Στέλνεις την δική σου (σέλα) αν θέλεις. Αν όχι, σου φτιάχνει άλλη. Και όσο για το ύψος μη μασάς.
Δεν είναι υπερβολικές οι ταχύτητες, οπότε με ένα μεσαίο-καλό κρανάκι δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Για περιπτώσεις ανίας , παρατηρούμε τα λουλουδάκια να ανθίζουν στην άκρη του δρόμου και νομίζω ο Τάσος πρέπει να πλέκει πουλόβερ από στροφή σε στροφή .
![]()
![]()
![]()
οταν ειναι να την στείλεις να μιλήσεις με εμενα η με τον miscelano ...για τιμή!
.Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Ένα εξάρτημα μεταλλικό , σαν τρίλιζα , κάτω απ τη σέλα ξέρει κάνεις που χρησιμεύει ?
Σοβαρά τώρα, είναι για να στηρίζεις το τεπόζιτο όταν το σηκώνεις. Μπαίνει αναμεσα στον σκελετό και στην κάτω βάση του τεπόζιτου, στην θέση που βιδώνει κάτω από την σέλα...
Επισης κάπου είχα δει ότι αν το βάζεις ανάμεσα στο κάτω μέρος της αλυσίδας και το ψαλίδι, χρησιμεύει και για να δείχνει την σωστή τάση της αλυσίδας...![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
.
Σοβαρά τώρα, είναι για να στηρίζεις το τεπόζιτο όταν το σηκώνεις. Μπαίνει αναμεσα στον σκελετό και στην κάτω βάση του τεπόζιτου, στην θέση που βιδώνει κάτω από την σέλα...
Επισης κάπου είχα δει ότι αν το βάζεις ανάμεσα στο κάτω μέρος της αλυσίδας και το ψαλίδι, χρησιμεύει και για να δείχνει την σωστή τάση της αλυσίδας...![]()
![]()
Ωραία πράγματα …..![]()
![]()
Να χαμε και το βιβλιαράκι με το μανουαλ στα ελληνικά ….. ουτοπία !!!
Πριν κανα χρόνο αγόρασε φίλος μεταχειρισμένη BMW R 1200R από γερμάνια και είχε πάνω τα πάντα = βιβλίο και το σετ με τα εργαλεία για τις μικρορυθμίσεις …
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Τις πρoάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπυρα περιέχει γυναικείες ορμόνες.
Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα.
Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπίρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους).
Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα:
1. Είχαμε παχύνει
2. Μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα
3. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα
4. Ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις
5. Μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο
6. Κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος
7. Είχαμε πονοκέφαλο
8. Και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί.
Περαιτέρω ανάλυση μάλλον είναι περιττή: Η ΜΠΙΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜOΝΕΣ!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=sYZs7...eature=related![]()
RANTEBOY STOYS DROMOYS
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
mlks!
καλημερα......!