Σελίδα 84 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994134184 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Γιατί ακυβερνησία;;;
    σενάριο ήταν ρε μαστορα

(αν και κολάει στην ερώτηση που είχα κάνει σε άλλο θρεντ με αφορμή την προτροπή να ανατραπεί το παν, να καεί η βουλή, να φύγουν οι 300 κλπ - ρώτησα απλά "και μετα;" )

τεσπα, εγώ απεργω σημερα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Βαρέθηκα να ακούω ότι έχουμ μια λύση μόνο, ότι η πορεία μας ειναι μονόδρομος.

Στην παρούσα φάση λοιπόν επιλέγουμε να πάμε στην βοήθεια του ΔΝΤ και της ΕΕ. Για να μην πτωχεύσουμε και υποστούμε τις συνέπειες όπως έχουν περιγραφεί.

Ποιός μας διασφαλίζει ότι σε 3 χρόνια θα έχουν αλλάξει τα πράγματα? Ποίος μας διασφαλίζει ότι θα δανειστούμε άλλα 110 δις και θα μπορέσουμε να αποπληρώσουμε συν τα 300 που ήδη χρωστάμε και άλλα 100 απο τόκους?

Με λίγα λόγια αν τώρα έχουμε το δίλλημα πτώχευση ή ΔΝΤ σε 3 χρόνια πιθανότατα θα έχουμε πραγματικό μονόδρομο την πτώχευση. Με τη διαφορά ότι τότε θα έχουμε χρέος 500 δις αντι 300 δις.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    λοιπον

κατεβηκα στην πορεια πρωτομαγιας και της τριτης (την οποια πετυχα στα κουτουρου στο κεντρο)

1. πρωτη φορα -την τριτη- ειδα καταστηματα ανοιχτα οπως και τραπεζες με πορτες ανοιχτες ενω εξω ειχε πορεια και με καλο κοσμο. μπηκα σε γιουρομπανκ και ρωτησα γιατι εχουν πανω τα ρολλα και μου ειπε ο σεκιουριτας "εντολη απο πανω, αλλωστε ειναι ασφαλισμενη" κοινως στα ππρ τους οι πετρες και οι μολοτοφ και προπαντως οι πιθανοι τραυματισμοι και νεκροι

2. ψεκαστηκα εξ επαφης με φυσουνα το σαββατο ανευ λογου και αιτιας κυριολεκτικα. δεν γινοταν τιποτε παρα μονο συνθηματα. ο διπλα μου επεσε αναισθητος. αν τον ελεγαν γλέζο, κυρκο ή πως αλλιως θα ειχαν ξεσηκωθει οι παντες. εννοειτε οτι ευχομουν να ψοφησει ο ματας επιτοπου και εαν ειχα οπλο θα τον πυροβολουσα.

3. ειχα κατεβει για "κυριλε" δουλειες. και με εγκυρη ενημερωση μεσα απο το γενικο λογιστηριο (πιο εγκυρη ειλικρινα δεν γινεται) διαβεβαιωνω οτι : η τροικα ΠΟΤΕ δεν ζητησε καταργηση 13ου-14ου μισθου στον ιδιωτικο τομεα ουτε και καταργηση των συλλογικων συμβασεων. ζητησε απελευθερωση απολυσεων και περισσοτερες ευελικτες μορφες εργασιας. επισης δεν ζητησε αμεση καταργηση 13ου-14ου στο δημοσιο αλλα παυση προσληψεων και αναλογως της εξελιξης των μεγεθων καταργηση δωρων-επιδοματος.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Και τα έριχνε όλα στα τελυταία 5 χρόνια ο κάφρος! Και τα ζώα τον πίστεψαν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Βαρέθηκα να ακούω ότι έχουμ μια λύση μόνο, ότι η πορεία μας ειναι μονόδρομος.

Στην παρούσα φάση λοιπόν επιλέγουμε να πάμε στην βοήθεια του ΔΝΤ και της ΕΕ. Για να μην πτωχεύσουμε και υποστούμε τις συνέπειες όπως έχουν περιγραφεί.

Ποιός μας διασφαλίζει ότι σε 3 χρόνια θα έχουν αλλάξει τα πράγματα? Ποίος μας διασφαλίζει ότι θα δανειστούμε άλλα 110 δις και θα μπορέσουμε να αποπληρώσουμε συν τα 300 που ήδη χρωστάμε και άλλα 100 απο τόκους?

Με λίγα λόγια αν τώρα έχουμε το δίλλημα πτώχευση ή ΔΝΤ σε 3 χρόνια πιθανότατα θα έχουμε πραγματικό μονόδρομο την πτώχευση. Με τη διαφορά ότι τότε θα έχουμε χρέος 500 δις αντι 300 δις.
    Αυτό λέω κι εγώ. Πάμε τωρα σε πτώχευση με όλες τις συνέπειες ή το παλεύουμε κι αν δε βγει παμε αργότερα ;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αυτό λέω κι εγώ. Πάμε τωρα σε πτώχευση με όλες τις συνέπειες ή το παλεύουμε κι αν δε βγει παμε αργότερα ;

Ναι αλλά το αργότερα σημαίνει και μεγαλύτερο αγγούρι.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    iosif... το τελευταίο (3) έχει ειπωθεί εδώ και πολύ καιρό.

Να το επαναλάβω αν μου επιτρέπεται μόνο για μένα και πως το σκέφτομαι. Το να πληρώσω την δική μου μαρμάγκα και ματσολιά το αποδέχομαι πλήρως στον βαθμό που μου αναλογεί.

Όμως για να το πάω στην πραγματικότητα και στο πνεύμα του forum...

Να έχουμε πάρει δάνεια ως εγγυητές όλοι μαζί για να αγοράσουμε μηχανές και εμένα να μου δόθηκε ενα μερίδιο να πάρω ενα παπί και αυτό με το ζόρι ενώ ο άλλος να έχει 10 μηχανές των 1000cc στο garaz του και μετά να λέει οτι δεν πληρώνει μία και πρέπει να τα δώσω όλα εγώ με το παπί που σημειωτέων δεν έχει καν εγγύηση και υποστήριξη.... σε κάνει να πας να του βάλεις φωτιά του μπούστη και να πάρεις τις μηχανές να τις μοιράσεις στους υπόλοιπους με παπιά...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ναι αλλά το αργότερα σημαίνει και μεγαλύτερο αγγούρι.
    Πιθανον. Ρισκο παίρνουμε. Δεν έχουμε και πολλά περιθώρια να το συζητάμε πάντως, ληγουν καποια δις ομολόγων το Μάιο και εχουμε μισθους που τρέχουν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πιθανον. Ρισκο παίρνουμε. Δεν έχουμε και πολλά περιθώρια να το συζητάμε πάντως, ληγουν καποια δις ομολόγων το Μάιο και εχουμε μισθους που τρέχουν
    Θεωρείς δηλαδή ότι υπάρχει εστω και μια απειροελάχιστη ελπίδα να μπει τάξη στο μπουρδέλο? Μέσα σε 3-4 χρόνια? Θεωρώ ότι είναι αδύνατο.
    Νομίζω ότι αυτά τα 110 δις και η παράταση για λίγα χρόνια, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια τελευταία γερή αρπαχτή από αυτούς που ήδη αρπάζουν χρόνια τώρα.

Καλά ρε μη βαράς

Ελπίζω να ξαναδούμε τέτοια πορεία σύντομα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	poreia2-thumb-large.jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	72,4 KB 
ID:	196974

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πτώχευση σημαίνει πως τα ομόλογα τα έχουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι Cpt... αφού θα είναι πλέον μόνο ζωγραφιστά χαρτιά.

Μισθοί Μαϊου είπες;...

Γιατί είσαι σίγουρος οτι θα τους δώσουν και τώρα;... με το σκεπτικό οτι ακόμα δάνειο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ και πιέζουν για να γίνει;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Μου εχει κατσει πολυ ασχημα που το ειδα γραμμενο στο φορουμ αυτο, εστω και σε εισαγωγικα
    Εγώ το βλέπω χρονια γραμμένο σε χαρτες, διεθνη εγγραφα, μηχανογραφικά συστήματα, χωρίς εισαγωγικά...

Αν καταφέρουμε και του κοτσάρουμε το "Βορεια" διπλα να 'μαστε κι ευχαριστημένοι (οτι σημασία κι αν εχει πλεον)

πρεπει να σταματησουμε να φοβομαστε και να κοροιδευουμε τους εαυτους μας για αυτα που συνεβησαν και ΔΕΝ αλλαζουν τωρα,

και να κοιταξουμε να τα βελτιωσουμε, οπως πχ λεει ο cpt

μας ποναει το μακεδονια,
    αλλο ενα που χρεωνοντε οι εθνποπατερες
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Α ρε ρουφιάνε Μεταξά, εσύ και το "όχι" σου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Πτώχευση σημαίνει πως τα ομόλογα τα έχουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι Cpt... αφού θα είναι πλέον μόνο ζωγραφιστά χαρτιά.[...]
    Gandalf
    Να μη μας ξεφεύγει οτι μιλάμε και για αποταμιεύσεις πολλών συμπολιτών μας (ειδικά μεγάλης ηλικιας), που επενδύουν παραδοσιακά σε ομολογα....

Ειναι μια παραπλευρη απώλεια της πτώχευσης
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δημοψήφισμα; Δημοψήφισμα....

Αφου σε ένα τοσο σοβαρό θέμα μπορούμε να επιστευτούμε την κρίση του λαού, μεσα.

Μιλάμε για τον ίδιο λαό πάντως που τον κατηγορούμε οτι 40 χρονια τώρα ψηφίζει τους ίδιους και τους ίδιους σαν προβατο. Μιλάμε για τον λαό που έχει 6-7 major επιλογες στις εκλογές και το 80% πάει στις γνωστές δύο.

ας το φερουμε τούμπα...

σε ένα τόσο σοβαρό θέμα (σε αυτο συμφωνούμε) θα εμπιστευτούμε τους πολιτικούς που μας φέραν εκει....εξω (προσωπικά)

μιλάμε για τους ίδιους πολιτικούς που 30 χρόνια τώρα ρημαζουν το δημόσιο χρήμα , αναπτύσσοντας πελατιακές σχέσεις με τους πολίτες,εκβιάζοντας τους πολίτες.

Συγχωρα με αλλά προτιμό να πάω απευθείας στο Β...και λόγω που σε αυτην την περιπτωση ελπίζω (και πιστευω) ότι ΑΥΤΟΙ οι πολιτικοί θα εξαφανιστουν όχι μόνο απο τον πολιτικό χάρτη αλλά και απο την ίδια την χώρα για αιώνες...
    οπότε ελπίζω (και δεν γνωρίζω..απλά ελπίζω) ότι μπορει να γεννηθεί κάτι καινούργιο , να αλλάξει μια νοοτροπία ...κατι πιο ελπιδοφορο....
    οι σημερινοί έχουν πεθάνει πολιτικά μαζί με την χώρα....αρνουμαι να βλέπω "πεθαμενους" να με κυβερνάνε....(και σε αυτο βαζω ΟΛΑ τα κομματα)....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ