Μένει για κάποια sec και σβήνει. Μπορούσες να τσεκάρεις με το πίσω φρένο. Ευκαιρία να το ξαναπαρεις για test, ''drive'' που λέει και ένας φίλος...
Μένει για κάποια sec και σβήνει. Μπορούσες να τσεκάρεις με το πίσω φρένο. Ευκαιρία να το ξαναπαρεις για test, ''drive'' που λέει και ένας φίλος...
Me gusta la moto, me gustas tu....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Μένει για κάποια sec και σβήνει. Μπορούσες να τσεκάρεις με το πίσω φρένο. Ευκαιρία να το ξαναπαρεις για test, ''drive'' που λέει και ένας φίλος...![]()
![]()
![]()
![]()
Λες ε?!![]()
![]()
εμενα το abs του παντως με απογοητευσε!
Εγω παλι δεν το δοκιμασα καθολουΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εμενα το abs του παντως με απογοητευσε!![]()
Super το θηρίο και σου πάει μια χαρά, αλλά....
με τη σχολή που τελειώνεις (+ τις καλύτερες μέρες που περιμένεις) όταν θα έχεις μαζέψει τα χρήματα για το KTM οι άλλοι θα αγοράζουν ιπτάμενα αυτοκίνητα! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Σιγουρα,μολις μαζευτουν χρηματα και ερθουν καλυτερες μερες θα το παρω με κλειστα ματια...![]()
ο αποπανωνε ειναι ανεραστος αγορι μου μη του δινεις σημασια..το παθαινει συχνα ..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω παλι δεν το δοκιμασα καθολου![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Super το θηρίο και σου πάει μια χαρά, αλλά....
με τη σχολή που τελειώνεις (+ τις καλύτερες μέρες που περιμένεις) όταν θα έχεις μαζέψει τα χρήματα για το KTM οι άλλοι θα αγοράζουν ιπτάμενα αυτοκίνητα! :rotflmao: :rotflmao:
Την σχολη θα την τελειωσω αλλα μαλλον δεν θα ασχοληθω περισσοτερο...![]()
Εχω προταση απο γραφειο συνοδων κυριων...![]()
![]()
![]()
Ε μα θελουν και ABS οι βλαχοι να πουμε...Καλομαθε ο κωλος τους...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ο αποπανωνε ειναι ανεραστος αγορι μου μη του δινεις σημασια..το παθαινει συχνα ..![]()
Τοσα χρονια μια χαρα ηταν χωρις αυτο,τωρα αμα δεν εχει δεν το παιρνουν γτ σκιαζονται μην πεσουν και κανουν κανενα μιμι...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ε μα θελουν και ABS οι βλαχοι να πουμε...Καλομαθε ο κωλος τους...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ωχ σορρυ αδερφε,ξεχασα οτι μπροστα σου δεν αναφερουμε την λεξη "κωλος"Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Σορρυ ε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ωχ σορρυ αδερφε,ξεχασα οτι μπροστα σου δεν αναφερουμε την λεξη "κωλος"![]()
![]()
![]()
Σορρυ ε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε, οκ!
ΕΓΩ ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ γι αυτον!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλος απο εδω.........Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Καλοταξιδο το τουμπανο φιλαρακι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το πηρα λεμε ρε,test ride το εκανα...![]()
Καταλαβα.Σε βλεπω καθε μερα να πηγαινεις για test ride περιμενωντας τον ιδιοκτητη να στο χαρισει.ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΩΡΕ.και.............................ΚΑΛΟΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
Οταν θες κατι παρα πολυ,ολοκληρο το συμπαν συνομωτει για να το αποκτησεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Καταλαβα.Σε βλεπω καθε μερα να πηγαινεις για test ride περιμενωντας τον ιδιοκτητη να στο χαρισει.ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΩΡΕ.και.............................ΚΑΛΟΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟ![]()
Οποτε απλα κανω υπομονη και ολα θα γινουν στην ωρα τους και οπως πρεπει...![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ.ΚαλοταξιδοΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Οταν θες κατι παρα πολυ,ολοκληρο το συμπαν συνομωτει για να το αποκτησεις...![]()
Οποτε απλα κανω υπομονη και ολα θα γινουν στην ωρα τους και οπως πρεπει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()