κ αφου απεχεις απο ολα αυτα..εδω τι κανεις?
εχεις αποψη ?η απλα απεχεις?τη γραφεις εδω κ χαχαχουχα τι μαλακες ειστε δε ξερετε κ ξερω εγω που απεχω?
μας κοροδευεις λιγο γελας σπας πλακα και μετα απεχεις?απεχεις πριν και κανεις πλακα μετα?
εχεις αποψη ?η απλα απεχεις?τη γραφεις εδω κ χαχαχουχα τι μαλακες ειστε δε ξερετε κ ξερω εγω που απεχω?
μας κοροδευεις λιγο γελας σπας πλακα και μετα απεχεις?απεχεις πριν και κανεις πλακα μετα?
τι σχέση έχει αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Χανω εναν αγωνα και κατι σε λεφτα με επιασαν αλλα αν δε μαθεις να ζητας κατι αλλο περα απο λεφτα το εχασες το παιχνιδι.ως ποτε λες να απεχεις? σε επιασαν τα μετρα? αν σε πιασουν? αν καει το "δικο"σου σπιτι θα μας κανεις τη τιμη ?
δε σου λεω.δε μιλαω με τραπεζικους απεχω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τι σχέση έχει αυτό;
![]()
λες κι εσυ εισαι καλυτεροςΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
δε σου λεω.δε μιλαω με τραπεζικους απεχω.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τι χανεις λεει?αγωνα?Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Χανω εναν αγωνα και κατι σε λεφτα με επιασαν αλλα αν δε μαθεις να ζητας κατι αλλο περα απο λεφτα το εχασες το παιχνιδι.
Εχασε τη λιβερπουλ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι χανεις λεει?αγωνα?![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δε νομιζεις οτι ειναι λιγο φασιστικο αυτο???κ αφου απεχεις απο ολα αυτα..εδω τι κανεις?
Και να σου πω γιατι απεχω ειδικα στις συγκεντρωσεις του χωρου μου την αστυνομια.
Ποτε εκαναν πορεια οι αστυνομικοι να ζητησουν καλυτερη εκπαιδευση???
Ποτε...
Ποτε εκαναν για καλυτερη οργανωση???
Ποτε...
Ποτε εκαναν για αδικη τιμωρια???
Ποτε....
Δυο συναδελφοι μου πραγματικα προσεφεραν και ειναι σε διαθεσιμοτητα πορεια γι'αυτους???
(δε ξερω αν ακουσες για ενα αυτοκινητο που εκλεψαν απο τη Γαδα δεν ηταν ευθυνη τους αλλα τιμωρηθηκαν και συνεχιζουν μερικους μηνες τωρα)
Αρχιδια ποτε....
Ποτε εκαναν πορεια οι αστυνομικοι για ενα παιδι που σκοτωθηκε και για τους λογους που εφεραν αυτο το αποτελεσμα???
Ποτε...
Το μονο για το οποιο γινεται πορεια ειναι τα λεφτα???
Εμ σας (μας γελασαν) δεν ειναι δημοκρατια αυτο. Αυτο ειναι απαιτω χωρις να ξερω τι μου γινεται....
Κατι αναλογο γινεται σε ολους τους κλαδους. Εγω απο αυτο απεχω.
ειναι με συγχωρεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Δε νομιζεις οτι ειναι λιγο φασιστικο αυτο???
Και να σου πω γιατι απεχω ειδικα στις συγκεντρωσεις του χωρου μου την αστυνομια.
Ποτε εκαναν πορεια οι αστυνομικοι να ζητησουν καλυτερη εκπαιδευση???
Ποτε...
Ποτε εκαναν για καλυτερη οργανωση???
Ποτε...
Ποτε εκαναν για αδικη τιμωρια???
Ποτε....
Δυο συναδελφοι μου πραγματικα προσεφεραν και ειναι σε διαθεσιμοτητα πορεια γι'αυτους???
(δε ξερω αν ακουσες για ενα αυτοκινητο που εκλεψαν απο τη Γαδα δεν ηταν ευθυνη τους αλλα τιμωρηθηκαν και συνεχιζουν μερικους μηνες τωρα)
Αρχιδια ποτε....
Ποτε εκαναν πορεια οι αστυνομικοι για ενα παιδι που σκοτωθηκε και για τους λογους που εφεραν αυτο το αποτελεσμα???
Ποτε...
Το μονο για το οποιο γινεται πορεια ειναι τα λεφτα???
Εμ σας (μας γελασαν) δεν ειναι δημοκρατια αυτο. Αυτο ειναι απαιτω χωρις να ξερω τι μου γινεται....
Κατι αναλογο γινεται σε ολους τους κλαδους. Εγω απο αυτο απεχω.
επισης ολα αυτα που λες..εκει μεσα δε τα νιωθουν?τι στο διαλο ολα προβατα τα περνουν?ποσο ακομα?
αλλα επισης το να απεχεις κ να ρθεις εδω να με ειρωνευτεις χα χα χα και χου χου χου
και τα λεμε..
ειναι λιγο μαλακια.
δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα αλλα οσο ζουμε θα μας βρισκουν τοσα κ τοσα να ειμαστε απεναντι..
Τοσο προβατα ειμαστε δε μας βρισκουν. Αυτα.αλλα επισης το να απεχεις κ να ρθεις εδω να με ειρωνευτεις χα χα χα και χου χου χου και τα λεμε.. ειναι λιγο μαλακια. δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα αλλα οσο ζουμε θα μας βρισκουν τοσα κ τοσα να ειμαστε απεναντι..
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Καλα βαλε μπλουζα με ελληνικη σημαια και τραβα για καφε στην πλατεια να δουμε κατα ποσο θα νιωθεις την ελλευθερια της αποψης σου αποδεκτη.
οπως και αν φορεσω την μπλουζα της galatasaray που εχω δεν μπορω να κυκλοφορησω σε ολη την ελλαδα!!
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
και τωρα που το σκεφτομαι εχεις ενα δικιο..αντι να στε ολοι οι δημοσιοι στους δρομους να λετε μπραβο που θα ειμαστε ενα κ το αυτο με τον ιδιωτικο τομεα οπου δουλευουν για να βγω εγω νωρις στη συνταξη..εχετε ξετσουτσουνωσει και ζητατε να μη γινει? ρε μια πορεια κατα των δημοσιων να κανουμε..
λαθος επιχείρημα συντροφε...Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
οπως και αν φορεσω την μπλουζα της galatasaray που εχω δεν μπορω να κυκλοφορησω σε ολη την ελλαδα!!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais