Ειμαστε κομπλεξικος λαος.οπως και αν φορεσω την μπλουζα της galatasaray που εχω δεν μπορω να κυκλοφορησω σε ολη την ελλαδα!!
Ειμαστε κομπλεξικος λαος.οπως και αν φορεσω την μπλουζα της galatasaray που εχω δεν μπορω να κυκλοφορησω σε ολη την ελλαδα!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SkylosMavros
Γιατι διαφωνεις με το οτι ειναι η φωλια του αναρχικου...???
Μηπως εισαι μαζι τους στην και καλα επανασταση τους που το μονο που καταφερνουν χρονια τωρα ειναι ειτε θανατους ειτε τεραστιες καταστροφες ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ (γιατι σε τιποτα δεν τους φταΙει ο ανθρωπακος που εχει μια καφετερια και πρεπει καθε φορα να πληρωνει τα σπασμενα ΟΤΥ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟΥ , ποσο μαλλον ο υπαλληλος της τραπεζας που παει να κανει απλως την δουλεια του και τον ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ απο τις ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΟΛΟΤΟΦ τους),
κατα την γνωμη μου και στο κτηριο που ειναι 600 χρονια τωρα υπο καταληψη στα μπουρδελοεξαρχεια απο τους αναρχες θα επρεπε αν οχι να το κατεδαφισουν με τους αναρχες μεσα το λιγοτερο να τους σπασουν την καταληψη και να τους μπουζουριασουν...
Δεν παει αλλο...ως ποτε θα μενουν ατιμωρητοι αυτοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ...????
ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ....!Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
τον Μιχαλολιακο τι τον εχεις??![]()
ελεος...Αρχικά δημιουργήθηκε από SkylosMavros
ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ....!![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
σιγά μωρέ...για Αθηναϊκό θα σε περάσουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
οπως και αν φορεσω την μπλουζα της galatasaray που εχω δεν μπορω να κυκλοφορησω σε ολη την ελλαδα!!
Αυτο το thread ειναι το καλυτερο των τελευταιων χρονων.... παμε παμε!!!![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ....!
μαύρισε ξαφνικά η οθόνη....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε μην εχουμε και κόντρα βυρωνας με τα εξάρχεια... χαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
σιγά μωρέ...για Αθηναϊκό θα σε περάσουν...![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Εμένα εβγαλε TILTΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μαύρισε ξαφνικά η οθόνη....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
φανταζομαι εχεις μεγαλωσει και με το τριπτυχοΑρχικά δημιουργήθηκε από SkylosMavros
Γιατι διαφωνεις με το οτι ειναι η φωλια του αναρχικου...???
Μηπως εισαι μαζι τους στην και καλα επανασταση τους που το μονο που καταφερνουν χρονια τωρα ειναι ειτε θανατους ειτε τεραστιες καταστροφες ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ (γιατι σε τιποτα δεν τους φταΙει ο ανθρωπακος που εχει μια καφετερια και πρεπει καθε φορα να πληρωνει τα σπασμενα ΟΤΥ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟΥ , ποσο μαλλον ο υπαλληλος της τραπεζας που παει να κανει απλως την δουλεια του και τον ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ απο τις ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΟΛΟΤΟΦ τους),
κατα την γνωμη μου και στο κτηριο που ειναι 600 χρονια τωρα υπο καταληψη στα μπουρδελοεξαρχεια απο τους αναρχες θα επρεπε αν οχι να το κατεδαφισουν με τους αναρχες μεσα το λιγοτερο να τους σπασουν την καταληψη και να τους μπουζουριασουν...
Δεν παει αλλο...ως ποτε θα μενουν ατιμωρητοι αυτοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ...????
ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ....!
Παπαδοπουλος-Παττακος-Μακαρεζος
και τρελενεσαι να διαβαζεις fischer,paxton κλπ
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Mαθαμε παλι απο εναν δημοκρατη οτι τα δημοκρατικα πιστευω ειναι θεμα καταγωγης...μηπως είναι και θέμα γονιδίων μεγάλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ευτυχώς που έχουμε και Σερραιους να μας πουν για δημοκρατία ....χαχα καλο ....
![]()
και καταργίεστε τους φασίστες μετά..ίδιοι είστε από όπου μπορείτε...
Ο δήμιος των εγωπαθών...
...παίρνει κεφάλια!
Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...
Ευτυχώς που έχουμε και Σερραιους
Γιατι τι εχουν οι Σερραιοι δηλαδη?
Αυτό που κάνετε τώρα έχει νόημα?
Παίρνετε επίδομα εγγραφής σε forum και ηλεκτρονικής χειραγώγησης των μαζών? Είναι νέες εντολές αυτές?
Ξαφνικά εμφανιστήκατε νέα μπουμπούκια.
ΑΝ συνεχιστεί το thread έτσι, με κόντρα απλά μερικών, θα κλειδώσει.
moderation team
Αυτο για το επιδομα παει σε μενα??? Αν παει σε μενα ειναι ακρως προσβλητικο.Την ιδιοτητα μου τη δηλωσα εξ'αρχης.Αυτό που κάνετε τώρα έχει νόημα? Παίρνετε επίδομα εγγραφής σε forum και ηλεκτρονικής χειραγώγησης των μαζών? Είναι νέες εντολές αυτές? Ξαφνικά εμφανιστήκατε νέα μπουμπούκια.
Αν ενοχλει η αποψη μου να μην την ξαναεκφρασω.
Αν δε παει σε μενα παρεξηγηση.
Κατι τετοιες παπαριες διαβαζω εδω μεσα και μετανιωνω που δεν περασα το κωλοπαιδο της ΔΙΑΣ απο πανω οταν μου πεταχτηκε πηγαινοντας μαλιστα αντιθετα σε μονοδρομο.Την επομενη φορα που θα πετυχω οποιονδηποτε απο σας στο δρομο να κανει τετοια μαλακια θα τον βαλω απο κατω.
Αντε γιατι παραπηρατε θαρρος.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Αυτο για το επιδομα παει σε μενα??? Αν παει σε μενα ειναι ακρως προσβλητικο.Την ιδιοτητα μου τη δηλωσα εξ'αρχης.
Αν ενοχλει η αποψη μου να μην την ξαναεκφρασω.
Αν δε παει σε μενα παρεξηγηση.
Δε πάει σε σένα, πάει στο νέο φρούτο.![]()