Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο στην Κρήτη το λέμε αυτό... Κι εκεί τώρα τελευταία το έχουμε κόψει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Τα κορίτσια δεν είναι παιδιά.
Τι διάλο, από που κατάγεσαι...?![]()
Γιατί ρε παλικάρι, ψυχή δεν έχουμε κι εμείς τα κοριτσάκια???
Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο στην Κρήτη το λέμε αυτό... Κι εκεί τώρα τελευταία το έχουμε κόψει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Τα κορίτσια δεν είναι παιδιά.
Τι διάλο, από που κατάγεσαι...?![]()
Γιατί ρε παλικάρι, ψυχή δεν έχουμε κι εμείς τα κοριτσάκια???
Εχμ...όχι όλες.Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Γιατί ρε παλικάρι, ψυχή δεν έχουμε κι εμείς τα κοριτσάκια???![]()
![]()
![]()
![]()
εχουνε και ψυχη και κατι ακομα οι κοπελες,ιδιαιτερα αυτες που καβαλανε μηχανες!!!:rotflmao:
παπι και σκουτερ δεν προκειται να παρω γιατι ειμαι κι εγω 1.93 και θα φαινομαι σαν καγκουρας!!
μιλησα και με 2-3 παιδια ακομα που εχουν μηχανες και μου ειπαν πως αν παρω κατι μικροτερο θα θελησω συντομα να το αλλαξω...οποτε καλυτερα να προαρμοστω σε ενα 650 απο την αρχη..
πριν λιγες μερες ειδα στο σφακιανακη το v strom k9 με abs στα 7.200,ηταν σε προσφορα.
δεν ξερω εαν τελειωσε γιατι δεν εμφανιζεται πλεον στο site του..αν ξερει κανεις οτιδηποτε let me know!
speeds!
Toυλάχιστον τώρα, στα πρώτα μοτοσυκλετιστικά σου βήματα, θά'πρεπε να σε απασχολεί λιγότερο το ''φαίνεσθαι'' και περισσότερο το κτίσιμο μιάς ορθής μοτ/κής εμπειρίας.
Είτε λίγο κρατήσεις ένα μικρό μηχανάκι, είτε πολύ πάντα έχεις να πάρεις κάτι...πάντα έχει να σου μάθει κάτι. Το οποίο θα σου χρειαστεί οδηγώντας τοεπόμενο μεγαλλίτερο.
Το ύψος σου δεν είναι περιοριστικό. Το μάτι είναι.![]()
![]()
![]()