Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 96

Θέμα: Ο Schwantz O Capirossi O Bautista Kai O ΔΔ!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ασχετως με το αν επωφελειται χοντρα απο την ιστορια αυτη και το οτι ειναι αθλιος σχολιαστης νομιζω πως πρεπει να του αναγνωρισουμε οτι εχει βοηθησει το μηχανοκινητο αθλητισμο στην Ελλαδα αρκετα σε πολλους τομεις.
    Δεν έχει βοηθήσει τίποτα. Η μπίζνα του είναι, απ΄αυτό ζει και απ΄αυτό κονομάει. Η βοήθεια σημαίνει ανιδιοτέλεια.

Για το πόσο έχει βοηθήσει, ρώτα και κανένα αγωνιζόμενο ......
    Σε κάποιον απ΄τους πρώτους 6ωρους των Σερρών, έβαλε ΚΑΘΕΤΑ το μηχανάκι του στην ευθεία σε ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ....επειδή διαφώνησε με τους κανονισμούς των διοργανωτών. Το ότι γλύτωσε το λυντσάρισμα απ΄όσους κόντεψαν να σκοτωθούν περνώντας με 250 χλμ ξυστά απ΄το μηχανάκι του, μόνο σε κάποιον άγιο μπορεί να αποδοθεί.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Σε κάποιον απ΄τους πρώτους 6ωρους των Σερρών, έβαλε ΚΑΘΕΤΑ το μηχανάκι του στην ευθεία σε ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ....επειδή διαφώνησε με τους κανονισμούς των διοργανωτών. Το ότι γλύτωσε το λυντσάρισμα απ΄όσους κόντεψαν να σκοτωθούν περνώντας με 250 χλμ ξυστά απ΄το μηχανάκι του, μόνο σε κάποιον άγιο μπορεί να αποδοθεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    Δεν έχει βοηθήσει τίποτα. Η μπίζνα του είναι, απ΄αυτό ζει και απ΄αυτό κονομάει. Η βοήθεια σημαίνει ανιδιοτέλεια.

Τι κρίμα να μην έχουμε αυτό στιγμιότυπο σε βιντεάκι...

Παλαιό μέλος
    Δεν έχει βοηθήσει τίποτα. Η μπίζνα του είναι, απ΄αυτό ζει και απ΄αυτό κονομάει. Η βοήθεια σημαίνει ανιδιοτέλεια. Για το πόσο έχει βοηθήσει, ρώτα και κανένα αγωνιζόμενο ...... Σε κάποιον απ΄τους πρώτους 6ωρους των Σερρών, έβαλε ΚΑΘΕΤΑ το μηχανάκι του στην ευθεία σε ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ....επειδή διαφώνησε με τους κανονισμούς των διοργανωτών. Το ότι γλύτωσε το λυντσάρισμα απ΄όσους κόντεψαν να σκοτωθούν περνώντας με 250 χλμ ξυστά απ΄το μηχανάκι του, μόνο σε κάποιον άγιο μπορεί να αποδοθεί.
    Το εχω ξανακουσει αυτο. Δουλεια του ειναι σιγουρα και κονομαει αλλα απο κει και περα οσο θυμαμαι gp θυμαμαι και Διατσιδη διπλα. Επισης αυτος μονο προβαλει την ακαδημια με τα πιτσιρικια και κανενας αλλος.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Το εχω ξανακουσει αυτο. Δουλεια του ειναι σιγουρα και κονομαει αλλα απο κει και περα οσο θυμαμαι gp θυμαμαι και Διατσιδη διπλα. Επισης αυτος μονο προβαλει την ακαδημια με τα πιτσιρικια και κανενας αλλος.
    To ορθόν είναι ότι όσο θυμόμαστε GP, θυμόμαστε και Rossi μαζί. Παρακολουθώ GP απ΄το 1987 μέσω του ελεύθερου Eurosport. Μέχρι το 1993-94 είχε αρκετούς θεατές και αρκετή τηλεθέαση απ΄όσο φαντάζομαι, μιας και όλοι σχεδόν οι γνωστοί μου μοτοσυκλετιστές ήξεραν και τον Kevin και τον Doohan και τον Rainey. Aπ΄το '95 μέχρι το 2000 ψόφησε λόγω Doohan....

Αν σε κάποιον πρέπει να κάνει άγαλμα η Dorna (και ο 2Δ) είναι στον Rossi που το ανέστησε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    To ορθόν είναι ότι όσο θυμόμαστε GP, θυμόμαστε και Rossi μαζί. Παρακολουθώ GP απ΄το 1987 μέσω του ελεύθερου Eurosport. Μέχρι το 1993-94 είχε αρκετούς θεατές και αρκετή τηλεθέαση απ΄όσο φαντάζομαι, μιας και όλοι σχεδόν οι γνωστοί μου μοτοσυκλετιστές ήξεραν και τον Kevin και τον Doohan και τον Rainey. Aπ΄το '95 μέχρι το 2000 ψόφησε λόγω Doohan....

Αν σε κάποιον πρέπει να κάνει άγαλμα η Dorna (και ο 2Δ) είναι στον Rossi που το ανέστησε.
    όντως έτσι είναι,και όλοι το παραδέχονται για τον ρόσι.πιστεύω όμως ότι θα υπήρχε το άθλημα ακόμα και αν δεν υπήρχε ο ρόσι.και το ωραίο θα ήταν να το βλέπαμε ,έστω και αν δεν υπήρχε ο θεός ρόσι...και θα σου μιλήσω με στοιχεία.
    Είχα μια συζήτηση με έναν οικογενειακό φιλο γιατρό που είχε σπουδάσει στη φλωρεντία και επειδή ξέρει το πάθος μου με τις μηχανές με ρωτούσε ορισμένα πράγματα για τους αγώνες.για να μην τα πολυλογώ .όντας φοιτητής υπήρξε μεγάλο αλανι και πήγαινε σε αγώνες GΡ της εποχής του Αgostini.στη τελική τον άκουγα να μιλάει με τόσο πάθος για τους τότε αγώνες και ειδικά για τον Αgο,που μου έδωσε να καταλάβω ότι το πάθος του κόσμου ήταν από τότε μεγάλο με τους αγώνες μοτοσυκλέτας και μάζευαν και τότε τόσο κόσμο οι πίστες.βέβαια μιλούσε για ιταλία που ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι εθνικό σπορ...

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

και ας σταματισει να κανει αυτον τον γυρο της ντροπης στα Motogp με το bmw γιατι μας κανει ρομπα ως οδηγους.

:rotflmao:
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    jim, εμενα μου λειπουν τα 10 Ε. Ειμαι τσιγκουνης. τα 10 Ε ειναι οι βενζίνες για τη βδομαδα μου.

Σου στελνω λογαριασμο ή οχι?

Και δε λεω οτι ο ΔΔ δεν εχει κανει τιποτα... Αλλα γι αυτο το "κατι" δεν πρεπει να μας παταει στο λαιμο με το ετσι θελω...

Kαλα αφου επιμενεις τοσο ελα απο Δευτερα να πληρωθεις
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Μια χαρά θα βλέπαμε, όπως βλέπουμε και τώρα...

ότι να'ναι ...

Εσυ και μερικοι αλλοι μπορει, αλλα οχι ολοι

οτι να ναι οτι μας συμφερει παρτο οπως θες

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    όχι αδερφε, να μην πάει στο διάολο, γιατι όσο συνεχίζεται η αδιαφορία, δε νομίζει ότι είναι έξυπνος....ΕΙΝΑΙ έξυπνος και την περνάει ζάχαρη με τη βλακεία τη δικιά μας!

να μην πληρώσετε το 10αρικο στην είσοδο λοιπόν, και να μεινει το κωλομάγαζο άδειο, να σου πω εγω αν ξαναδιοργανώσει μουφα event...
    Βρε αν δεν πληρωνες 10 στην εισοδο σου χρεωναν 10 για το παρκιν και για να παρεις ποτο μετα θα εδινες αλλα 10...παντως εγω του εχωσα ενα μπινελικι οπως εφευγα γιατι ηταν ακριβως εκει που εβγαινες στην εισοδο του μαγαζιου με μια καμερα προσπαθοντας να κανει ρεπορταζ και την ωρα που περναω λεει τι θα γινει ολο μας κοβουνε....και γυρναω και του λεω αφου δεν κρατηθηκα ρε δεν πας στο δι@ολο με τις απατεωνιες σας.Εχω απογοητευτει απο την Suzuki που εκανε μια τετοια κινηση και κατεληξε σε κερδοσκοπια.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    μια χαρα βλεπαμε στο eurosport απο το 2000.

και ελεος μην κανουμε τον dd ευργετη του σπορ.

σιγουρα το εκανε πιο διαδεδομενο αλλα ειδικα φετος την εχει χοντρυνει πολυ την μπιζνα του και το κανει τοσο απροκαλυπτα που σε κανει να ξερνας.

και πραγματικα ακουγοντας τον πλεον νομιζω οτι βλεπω εκπομπη σε τοπικο καναλι της λαρισας που λενε καθε πεντε λεπτα να φχαριστησουμε τα λκανικα ταδε για την προσφορα της εκπομπης.

πουθενα αλλου δεν γινεται τοσο ελεινη διαφημηση στον χορηγο. τοσο μεγαλη που περισσοτερο ακουγεται το περιοδικο και το σαιτ παρα οι αναβατες.

αλλα πραγματικα απο την αλλη δεν καταλαβαινω την λογικη ενηλικες ανθρωποι να πανε να δουνε αναβατες σε κλαμπ.
    προσωπικα ουτε για τον ροσσι θα πηγαινα.

να μου λεγανε μεσα σε πιστα θα ετρεχα να κρεμαστω απο εξω να τον δω να γυριζει στα μεγαρα. αλλα σε κλαμπ. ελεος ρε παιδια ειναι αρπαχτη απο γεννα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

και κατι που θυμηθηκα,
    Αμα δεν ηταν ο ΔΔ παιζει να ειχε και καλυτερη καλυψη το motogp και γενικα ολο σπορ.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Hθελα να ξερα ρε μαγκες αυτον που τοσο ευκολα βριζετε αν δεν υπηρχε, το kevin θα τον ειχατε δει μονο απο φωτογραφιες και μοτο GP αυτη τη στιγμη δεν θα βλεπατε

Υ.Γ. Αλλα ετσι ειμαστε ολοι εμεις οι Ελληνες μην κανει κανεις κατι, γιατι ολοι οι αλλοι ποτε δεν θα ειναι ευχαριστημενοι
    Και τι σε κανει να πιστευεις οτι αν δεν ηταν ο ΔΔ, δεν θα ηταν καποιος αλλος?

ΥΓ. Για τα δικαιωματα του motogp μιλαμε και οχι για τον τετραγωνισμο του κυκλου!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    ΡΕ Jim συγνωμη και με το συμπαθιο, αλλα θεωρω πως ο ΔΔ δεν προσφερει τιποτα πλεον στο χωρο...
    Δεν τον χρειαζομαστε για να βλεπουμε motogp k moto2 υπαρχουν και τα ξενα δυκτια με πιο καλη καλυψη, με συνεντευξεις και φυσικα την απονομη και ΧΩΡΙσ τις χαζοδιαφιμησεις του!!!
    προσωπικα ουτε ο kevin με απασχολει, δλδ να τον δω σε ενα club, να τον δω στην πιστα μεσα ναι, αλλα σε ενα club τι νοημα εχει...
    τεσπα εχει πεσει πολυ κοροιδια και απορω πως υπαρχουν ακομα ατομα που τον βλεπουν και διαβαζουν τα περιοδικα του.
    και ας σταματισει να κανει αυτον τον γυρο της ντροπης στα Motogp με το bmw γιατι μας κανει ρομπα ως οδηγους.
    ειχα ολη την καλη διαθεση γιατι μεσω αυτου ειδα για πρωτη φορα motogp αλλα δεν παει αλλο...
    money cant buy me love !!!

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Capirossi & Bautista ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΜΑΗ του 2010!
    από fzr1000exup στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2010, 16:40
  2. Epesa kai poios tha me sikwsei...Odiki Voitheia??
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 13:50
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2003, 07:48
  4. mia mikri istorias agapis kai erota teleiose......
    από crying_freeman στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 08:21
  5. kalimera se olous kai deite....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 20:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας