Σελίδα 9 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 237

Θέμα: Καταγγελίες εργαζομενου στη Marfin Bank

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εδώ.....εσύ ανησύχησες προχθές για την ταξιδιωτική οδηγία που έβγαλαν τα βόρεια λιγούρια....
    Δεν ειναι ανησυχία...

Εχω απλα μια μεγαλυτερη ευαισθησία στα θεματα τουρισμου, μια κι εχω μεγαλώσει σε αντιστοιχο περιβάλλον... πες το κόλλημα παιδικών χρόνων

Πιστεύω να κατάλαβες

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Και επειδη οντως το δεντρο απο το δασος διαφερει...

μια δηλωση ενος Βουλευτη
    που οπου και να βρεθει θα βρει την συμπαρασταση και την στηριξη του κοσμου.

Διαγραφείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς

«Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή…».

«η Ιστορία δεν γράφεται μόνο με τις σοφίες των τεχνοκρατών, αλλά πρωτίστως με το συναίσθημα, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των απλών ανθρώπων. Εκτιμώ ότι, αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, η ανάγκη διαφύλαξης του αγαθού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας υπαγορεύει πρωτίστως άμεση κάθαρση του πολιτικού συστήματος και αυτών που το συνθέτουν…».

Ο Γ. Δημαράς καταλήγει με την πρόταση όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται να καταθέτουν «πόθεν έσχες», αυτό να διερευνηθεί επισταμένως σε βάθος 25ετίας και τα όποια περιουσιακά αποκτήματα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, να αποδίδονται με Δ-Η-Μ-Ε-Υ-Σ-Η στο Δημόσιο.

Τα σεβη μας κ.Δημαρα θελουμε και αλλους σαν και εσας.
    Αυτα επρεπε να τα σκεφτεται και να τα απαιτει για ολους τους βουλευτες οχι μονο ο Δημαρας αλλα ολοι οι ψηφοφοροι ανεξαρτητως κομματος,και οχι τωρα αλλα τουλαχιστον τα τελευταια 30 χρονια!!!
    Αλλα οταν ΨΗΦΙΖΕΙΣ(δε λεω εσενα) για να διοριστεις στο Δημοσιο η να χτισεις το αυθαιρετο σου τοτε το περισσοτερο που απαιτεις απ΄τον πολιτικο σου ειναι να σε ¨τακτοποιησει¨ και το λιγοτερο που σε ενδιαφερει ειναι ποσα κλεβει!!!!
    Και βλεπεις την αριστερα,τον Τσιπρα,τη Παπαρηγα που για να αναμασησουν τη γνωστη καραμελλα περι ¨πλουτοκρατιας,κεφαλαιου και καπιταλισμου κλπ κλπ¨ χρειαζονται ακομη κι αυτα να τα ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...και σκεφτεσαι...ειμαι χαμενος απο χερι!!!

...cause the place seems still alive...

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ρε κλειστε τα συνορα να τελειωνουμε..
    τρελαθηκες θα πρεπει να δουλεψουμε μετα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Για να καταλάβω...

Μιλάμε για τον ίδιο Δημαρά που κάποτε ήταν στο ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη - δώστα όλα - Τσοβόλα;

Οκ :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    τρελαθηκες θα πρεπει να δουλεψουμε μετα
    ε καλα σε λιγο θα αρχισουμε να "παραγουμε" παλι αναγκαστηκα μιας κ οσοι ηρθαν ετομαζονται να φυγουν..ε τελος η τεμπελια και το αφεντιλικι φιλε..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν ειναι ανησυχία...

Εχω απλα μια μεγαλυτερη ευαισθησία στα θεματα τουρισμου, μια κι εχω μεγαλώσει σε αντιστοιχο περιβάλλον... πες το κόλλημα παιδικών χρόνων

Πιστεύω να κατάλαβες

Η ανησυχία για την ασφάλεια των πολιτών της από χώρα που έχει γεμίσει την Ευρώπη εργάτες-σκλάβους και πουτάνες, δεν έχει καταφέρει να εκταμιεύσει 3 χρόνια ούτε ? λόγω διαφθοράς, και το κράτος κυβερνάει η μαφία, είναι ανάξια σχολιασμού.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Η ανησυχία για την ασφάλεια των πολιτών της από χώρα που έχει γεμίσει την Ευρώπη εργάτες-σκλάβους και πουτάνες, δεν έχει καταφέρει να εκταμιεύσει 3 χρόνια ούτε ? λόγω διαφθοράς, και το κράτος κυβερνάει από την μαφία, είναι ανάξια σχολιασμού.
    βυρων..
    κατεβα εκλογες +1 απο μενα.

Η ανησυχία για την ασφάλεια των πολιτών της από χώρα που έχει γεμίσει την Ευρώπη εργάτες-σκλάβους και πουτάνες, δεν έχει καταφέρει να εκταμιεύσει 3 χρόνια ούτε ? λόγω διαφθοράς, και το κράτος κυβερνάει από την μαφία, είναι ανάξια σχολιασμού.
    Θα κάνουμε αλλού τη κουβέντα γιατι ξεφεύγει απο το θεμα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τελικα αυτο το thread εχει καταντησει γραφικο.

Για να καταλαβω δηλαδη ενα ματσο κωλοπαιδα γουσταρει να καψει οτι βρει μπροστα της και εγω, που δουλευω στο Συνταγμα και εχω φαει, οπως πολυ σωστα ειπωθηκε πιο πανω , πιο πολυ δακρυγονο απο τους ματατζηδες ( γιατι δεν εχω και μασκα) δε θα παω στη δουλεια μου?

Για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι στο ονομα των 'Δημοκρατικων Δικαιωματων' μιας μεριδας ανθρωπων τα εχουμε κανει ολα πουτ@ν@ σ' αυτο το τοπο!

Γουσταρει ο καθε ρεμπεσκες συνδικαλιστης δημοσιος να διαδηλωσει και κλεινει το Συνταγμα. Μετα το καιει κιολας.

Γουσταρει ο καθε αδιοριστος εκπαιδευτικος ( παρεπιπτοντως ο προσδιορισμος Αδιοριστος τι ειναι? Σε ποια αλλη χωρα του κοσμου - εστω και του Τριτου- υπαρχει ) και κλεινει το Συνταγμα. Και μετα το καιει.

Αλλα βεβαια δε παραδεχεται οτι το καιει και παντα ειναι προβοκατσια. Και ο ηθικος αυτουργος ειμαι εγω που παω στη δουλεια μου για να πληρωσω τωρα τα σπασμενα.

Και τα σπασμενα δε ειναι μονο οι μιζες αλλα ειναι και οι μισθοι ολων αυτων των αργοσχολων του Δημοσιου που χρειαζονται 4 για να κανουν μια δουλεια που γινεται απο εναν, αλλα και ολων αυτων των Αδιοριστων που ονειρυονται να γινουν δημοσιοι.

Αλλα ειπαμε τα Δημοκρατικα Δικαιωματα υπερανω ολων των νομων.

Ας μην τα βάζουμε συνέχεια με τουσ επιχειρηματίες.
    Άλλα πράγματα φταίνε εδώ που φτάσαμε και το ξέρουμε όλοι μας.

Το κτίριο που στεγαζόταν η τράπεζα μήπως χαρακτηρίστικε νεοκλάσσικό και τέτοια και γι' αυτό δεν είχε και πολλά πράγματα ασφαλείας (πυρασφάλεια π.χ.) λόγω νομοθεσίας και τέτοια? (απλά ρωτάω).

όσον αφορά τους δύο αστυνομικούς που φρουρούσαν την τράπεζα και εκείνη την ημέρα δεν ήρθαν...δεν νομίζω οτι θα έκαναν και πολλά πράγματα μπροστά σε άτομα που ρίχνανε μολότοφ...απλά μια σκέψη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Delfian
    Ας μην τα βάζουμε συνέχεια με τουσ επιχειρηματίες.
    Άλλα πράγματα φταίνε εδώ που φτάσαμε και το ξέρουμε όλοι μας.

Το κτίριο που στεγαζόταν η τράπεζα μήπως χαρακτηρίστικε νεοκλάσσικό και τέτοια και γι' αυτό δεν είχε και πολλά πράγματα ασφαλείας (πυρασφάλεια π.χ.) λόγω νομοθεσίας και τέτοια? (απλά ρωτάω).

όσον αφορά τους δύο αστυνομικούς που φρουρούσαν την τράπεζα και εκείνη την ημέρα δεν ήρθαν...δεν νομίζω οτι θα έκαναν και πολλά πράγματα μπροστά σε άτομα που ρίχνανε μολότοφ...απλά μια σκέψη.
    1/Δεν εχει αστυνομικους η τραπεζα να φρουρει την εισοδο...που τα δες αυτα.
    2/διπλα ειναι το υπουργειο οικονομικων μπας λες αυτους ?

εσύ vrider μπορείς να περιμένεις τη σειρά σου και όταν με το καλό θελήσεις να διαδηλώσεις για δικά σου αιτήματα ..αν λέω αν..έχει γίνει παράνομο το να διαδηλώνεις..έλα πες μου εδω πως θα κάνεις τη διαμαρτυρία σου όταν φυσικά θα έχεις προσωπικό όφελος γιατί τώρα στο πουτσο σου..εσύ χάρηκες με τα μέτρα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Τελικα αυτο το thread εχει καταντησει γραφικο.

Για να καταλαβω δηλαδη ενα ματσο κωλοπαιδα γουσταρει να καψει οτι βρει μπροστα της και εγω, που δουλευω στο Συνταγμα και εχω φαει, οπως πολυ σωστα ειπωθηκε πιο πανω , πιο πολυ δακρυγονο απο τους ματατζηδες ( γιατι δεν εχω και μασκα) δε θα παω στη δουλεια μου?

Για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι στο ονομα των 'Δημοκρατικων Δικαιωματων' μιας μεριδας ανθρωπων τα εχουμε κανει ολα πουτ@ν@ σ' αυτο το τοπο!

Γουσταρει ο καθε ρεμπεσκες συνδικαλιστης δημοσιος να διαδηλωσει και κλεινει το Συνταγμα. Μετα το καιει κιολας.

Γουσταρει ο καθε αδιοριστος εκπαιδευτικος ( παρεπιπτοντως ο προσδιορισμος Αδιοριστος τι ειναι? Σε ποια αλλη χωρα του κοσμου - εστω και του Τριτου- υπαρχει ) και κλεινει το Συνταγμα. Και μετα το καιει.

Αλλα βεβαια δε παραδεχεται οτι το καιει και παντα ειναι προβοκατσια. Και ο ηθικος αυτουργος ειμαι εγω που παω στη δουλεια μου για να πληρωσω τωρα τα σπασμενα.

Και τα σπασμενα δε ειναι μονο οι μιζες αλλα ειναι και οι μισθοι ολων αυτων των αργοσχολων του Δημοσιου που χρειαζονται 4 για να κανουν μια δουλεια που γινεται απο εναν, αλλα και ολων αυτων των Αδιοριστων που ονειρυονται να γινουν δημοσιοι.

Αλλα ειπαμε τα Δημοκρατικα Δικαιωματα υπερανω ολων των νομων.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ddd.jpg 
Προβολές:	167 
Μέγεθος:	55,3 KB 
ID:	197090

Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται vrider...Λυπάμαι...

http://www.youtube.com/watch?v=bnymS...ayer_embedded#!

χθες το βράδυ...
    πολύ ξύλο στη δημοκρατία του βραιντερ..πολύ ξύλο βασικά άρπαξαν οι φωτογράφοι κ κάμεραμαν..αλλά τίποτα πρώην αδιόριστοι θα ναι ή τίποτα τσόγλανοι αναρχοκουμουνια..η τίποτα δημόσιοι...

ρε σφαχτε τους μη τους βαράτε μόνο..

το ότι τους δημοσίους τους βαρανε δημόσιοι..είναι κάπως παρήγορο..

α και βραιντερ ειδες???πηγαν βραδυ μην σε ενοχλησουνε που δουλευεις τα πρωινα..

Σελίδα 9 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εκδρομή στη Γέφυρα Τατάρνας
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2004, 16:38
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 17:01
  3. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  4. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2003, 14:50
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF