Το αμαξι αυτο ελεγα να το αγορασω αλλα νευριασα με τον αντιπροσωπο επειδη δεν ηθελε να μου κοψει 2000 ευρω.Τελικα ακυρωθηκε η συμφωνια και παω για καμια φεραρι.
Το αμαξι αυτο ελεγα να το αγορασω αλλα νευριασα με τον αντιπροσωπο επειδη δεν ηθελε να μου κοψει 2000 ευρω.Τελικα ακυρωθηκε η συμφωνια και παω για καμια φεραρι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν ησουν χθες το βραδυ εκει που ημουν εγω κι εβλεπες οτι ειδα δεν θα γελουσες καθολου...![]()
![]()
![]()
Διλιτρο;
Κανα μοτερακι απο R32 μειμπι;![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
gti r 2λιτρο 4χ4...πατησε με porsche 997 turbo 9ff 1000 ιππων και στην αλλαγη απο 4-5 περασε μπροστα...ο ηχος που εκανε και ο τροπος που εκατσε κατω αλλαζοντας στα 260 περιπου ηταν το λιγοτερο εντυπωσιακα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Διλιτρο;
Κανα μοτερακι απο R32 μειμπι;![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Πες μου οτι το ειδες στην βουλιαγμενης γιατι κατι τετοιο ειδα και εγω χτες βραδυΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
gti r 2λιτρο 4χ4...πατησε με porsche 997 turbo 9ff 1000 ιππων και στην αλλαγη απο 4-5 περασε μπροστα...ο ηχος που εκανε και ο τροπος που εκατσε κατω αλλαζοντας στα 260 περιπου ηταν το λιγοτερο εντυπωσιακα...![]()
πολυ πιθανον να κατεβηκαν μαυρη μετα...εγω ημουν εκει που στηθηκε, bp απεναντι απο βασιλοπουλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Πες μου οτι το ειδες στην βουλιαγμενης γιατι κατι τετοιο ειδα και εγω χτες βραδυ
Εγω ημουν στο υψος του σινεμα ΝΑΝΑ αν εχεις ακουστα.Μετα το φαναρι στον Αγιο ΙωαννηΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πολυ πιθανον να κατεβηκαν μαυρη μετα...εγω ημουν εκει που στηθηκε, bp απεναντι απο βασιλοπουλο...
gti r εννοουσα αλλα εντυπωσιαστηκες ειπες και σκεφτηκα κανα σκαιλαιν...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
gti r 2λιτρο 4χ4...πατησε με porsche 997 turbo 9ff 1000 ιππων και στην αλλαγη απο 4-5 περασε μπροστα...ο ηχος που εκανε και ο τροπος που εκατσε κατω αλλαζοντας στα 260 περιπου ηταν το λιγοτερο εντυπωσιακα...![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μπραβο ο Στεφανακις.....
http://www.youtube.com/watch?v=TvzkMibe9U0
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
του κερατα ρε συ...οταν το βλεπεις να καθεται διπλα σε 300.000 αμαξι αν μην τι αλλο εντυπωσιαζεσαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
gti r εννοουσα αλλα εντυπωσιαστηκες ειπες και σκεφτηκα κανα σκαιλαιν...![]()
![]()
@koulis19...ναι...ξερω που λες...
Οχι,εμενα μου αρεσε γιατι η πορσε εκανε σαν gsxr.Αρα υπαρχει καποιος συμβιβασμοςΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αλλο ενα thread κρυφοκουτακηδων....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Οχι,εμενα μου αρεσε γιατι η πορσε εκανε σαν gsxr.Αρα υπαρχει καποιος συμβιβασμος
πως γινεται αυτο?? αφου εχει boxer κινητηρα...
συνηθως τα φεραρικα υστεριαζουν...![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
θα 'ρθει κι η σειρα σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ολα γινονταιΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πως γινεται αυτο?? αφου εχει boxer κινητηρα...
συνηθως τα φεραρικα υστεριαζουν...![]()
![]()