ποιους λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Παιδια ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις, αλλα θα εκτιμουσα να μην σπαμαρουν καποιοι ασυστολα, και να απαντουν στην ουσια του θεματος. Ευχαριστω.
ποιους λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Παιδια ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις, αλλα θα εκτιμουσα να μην σπαμαρουν καποιοι ασυστολα, και να απαντουν στην ουσια του θεματος. Ευχαριστω.
Σωστο αυτο που λες, αλλα σας ρωταω για να μαθω καποιες περισσοτερες λεπτομερειες οσον αφορα το συνολο τους, δηλαδη αξιοπιστια, ποια ειναι πιο γρηγορη κτλ κτλ. και μετα να επιλεξω πιο ειδηκα. Να παω να αγορασω λοιπον κατι με το ονομα του και οχι οτι μου αρεσει πιο πολυ στο ματι. Δεν μπορει θα υπαρχουν διαφορες μεταξυ μηχανων τετοιου ειδους.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ολα τα 600αρια απο 06 και πισω εκει παιζουν...
δες ποιο σου αρεσει στο ματι, κανε και καμια βολτα με κανα δανεικο να δεις αν ταιριαζεις στην σελα και παρτο.
εννοειται οτι διπλοτσεκαρεις με 2 και 3 μηχανικους γιατι αυτα τα μηχνακια μονο ηρεμα δεν πανε...
![]()
Πες του ανθρώπου ρε Δούκα και πόσο τη δίνεις. Καλή περίπτωση φίλε μου αν είναι μέσα στο όριό σου. Κάνει όλα όσα θέλεις, και η μετάβαση από το μοτό που είχες ομαλότερη από ένα 1000cc.
Xτύπα το.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Μα για αυτο εβαλα φωτο μολις ανεβηκε στα 3500..Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Πες του ανθρώπου ρε Δούκα και πόσο τη δίνεις. Καλή περίπτωση φίλε μου αν είναι μέσα στο όριό σου. Κάνει όλα όσα θέλεις, και η μετάβαση από το μοτό που είχες ομαλότερη από ένα 1000cc.
Xτύπα το.![]()
οσο και να σου φαινεται περιεργο...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Σωστο αυτο που λες, αλλα σας ρωταω για να μαθω καποιες περισσοτερες λεπτομερειες οσον αφορα το συνολο τους, δηλαδη αξιοπιστια, ποια ειναι πιο γρηγορη κτλ κτλ. και μετα να επιλεξω πιο ειδηκα. Να παω να αγορασω λοιπον κατι με το ονομα του και οχι οτι μου αρεσει πιο πολυ στο ματι. Δεν μπορει θα υπαρχουν διαφορες μεταξυ μηχανων τετοιου ειδους.
εκτος και αν κοιτας τα δεκατα μεσα στην πιστα.
με λιγα λογια οι διαφορες και στις ταχυτητες και στην λειτουργια τους ουσιαστικα υπαρχουν αλλα δεν υπαρχει το επιπεδο απο εναν μεσο οδηγο για να τις δει...
α,επισης και απο εξιοπιστια τα ιδια σχεδον ειναι, πλην του Δουκα που εχει παρταλιασει...![]()
![]()
περα απο την πλακα ειχαν κατι θεματακια τα gsxr Κ5-Κ6 με τα πλαισια.αυτα...
![]()
Για δωσε λεπτομερειες, στειλε μου ενα τηλεφωνο σου με πμ. Για 1.70 που ειμαι θα κανει η ειναι ψηλη?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Μα για αυτο εβαλα φωτο μολις ανεβηκε στα 3500..
το οικονομικο σε περιοριζει σε 600αρια (που ειναι και μια χαρα δλδ)
τωρα απο 600 εχουμε τα:
honda cbr 600 rr
yamaha r6
suzuki gsxr 600
kawasaki zxr 600 (h 636)
triumph 675
προσωπικα θα απεφευγα το καβασακι λογω αντιπροσωπιας και το χοντα επισης λογω αντιπροσωπιας αλλα και λογω φιλοσοφιας.τραιουμφ σε αυτα τα λ7 ψιλοδυσκολο να βρεις.αρα μενουν το σουζουκι και το γιαμαχα.εδω τωρα παμε σε στυλ οδηγησης.αν ερχεσαι με φιλοσοφια ''ψηλοστροφου και φορα στις εισοδους'' πας για το γιαμαχα.αν θες κατι ποιο νορμαλ και λιγοτερο ιδιαιτερο πας για το σουζουκι (αποφευγοντας κ5-κ6 μοντελα).
αυτα σε γενικες γραμμες ετσι...τωρα αμα θες να κανουμε κανα συγκριτικο πρεπει να φαμε κανα απογευμα κουβεντας με καφε,μπυρες,παιδακια,ρακιες-κρασους κλπ...![]()
καλη αγορα φιλος!
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Το ποια ειναι πιο γρήγορη, μπορεις να το βρεις απο τα τεχνικα χαρακτηριστικά (google is your friend), θεωρητικά τα χονδα ειναι πιο αξιοπιστα αλλα, όπως σΕ είπαν, αυτα τα μηχανάκια τα ψιλοσκίζουν, οποτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Σωστο αυτο που λες, αλλα σας ρωταω για να μαθω καποιες περισσοτερες λεπτομερειες οσον αφορα το συνολο τους, δηλαδη αξιοπιστια, ποια ειναι πιο γρηγορη κτλ κτλ. και μετα να επιλεξω πιο ειδηκα. Να παω να αγορασω λοιπον κατι με το ονομα του και οχι οτι μου αρεσει πιο πολυ στο ματι. Δεν μπορει θα υπαρχουν διαφορες μεταξυ μηχανων τετοιου ειδους.
Καλυτερα να αγοράσεις κατι που σου αρέσει, που καθεσαι ανετα πανω του και όχι με το ονομά του...
Διαφορές υπάρχουν, αλλα όχι τρελες και, σορυ που στο λέω, οχι τετοιες να τις καταλάβει καποιος που οδηγεί scarver (τουλαχιστον στην αρχή)
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Για 1.70 που ειμαι θα κανει η ειναι ψηλη? [/B]
Μια χαρά είναι...
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Η μεταβιβαση ποσο παει παιδια?
Περίπου στα 60 ευρά.
Άντε γεια... Blog
Στην αρχη σιγουρα δεν θα καταλαβω την διαφορα αλλα μετα σιγουρα ναι. Γι αυτο ψαχνω κατι το οποιο θα ειναι οσο το δυνατον πιο καλο με τα λεφτα που εχωΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το ποια ειναι πιο γρήγορη, μπορεις να το βρεις απο τα τεχνικα χαρακτηριστικά (google is your friend), θεωρητικά τα χονδα ειναι πιο αξιοπιστα αλλα, όπως σΕ είπαν, αυτα τα μηχανάκια τα ψιλοσκίζουν, οποτε...
Καλυτερα να αγοράσεις κατι που σου αρέσει, που καθεσαι ανετα πανω του και όχι με το ονομά του...
Διαφορές υπάρχουν, αλλα όχι τρελες και, σορυ που στο λέω, οχι τετοιες να τις καταλάβει καποιος που οδηγεί scarver (τουλαχιστον στην αρχή)
![]()
![]()
![]()
Θα το κρατησω σιγουρα 4 χρονακια, λεφτα δεν περισσευουν, και δεν θελω να κανω με τιποτα λαθος επιλογη.
οκ φιλαρακι αστο απο μενα τοτε..γιατι μηχανακι να δωσω εγω και να παρακαλαω να βγει καλο μη φαω κραξιμο για απατεωνια η οτι αλλο δε παιζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Στην αρχη σιγουρα δεν θα καταλαβω την διαφορα αλλα μετα σιγουρα ναι. Γι αυτο ψαχνω κατι το οποιο θα ειναι οσο το δυνατον πιο καλο με τα λεφτα που εχωΘα το κρατησω σιγουρα 4 χρονακια, λεφτα δεν περισσευουν, και δεν θελω να κανω με τιποτα λαθος επιλογη.
να σου πω παντως αν παρεις σσ μη το χεις για καθε μερα γιατι αυτα τα αξιοπιστια κτλ δεν υπαρχουν.
Αφου εισαι κρυφός χεράς, λοιπον....Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Στην αρχη σιγουρα δεν θα καταλαβω την διαφορα αλλα μετα σιγουρα ναι.![]()
Τεσπα, διαβασες παραπανω, δυο, αντε 3 ειναι οι επιλογές![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κανεναν μηχανικο μπορειτε να μου προτεινεται για ελεγχο. Δεν γνωριζω απο Αθηνα. Οπου και αν ειναι στην Αθηνα, θα το παω. Αρκει να ειναι καλος. Και με πμ, αν δεν θελει καποιος να πει δημοσιως, μηπως και θεωρηθει διαφημηση.