Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Μηχανη ss! Γνωμες....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
    Παιδια ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις, αλλα θα εκτιμουσα να μην σπαμαρουν καποιοι ασυστολα, και να απαντουν στην ουσια του θεματος. Ευχαριστω.
    ποιους λες?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ολα τα 600αρια απο 06 και πισω εκει παιζουν...

δες ποιο σου αρεσει στο ματι, κανε και καμια βολτα με κανα δανεικο να δεις αν ταιριαζεις στην σελα και παρτο.

εννοειται οτι διπλοτσεκαρεις με 2 και 3 μηχανικους γιατι αυτα τα μηχνακια μονο ηρεμα δεν πανε...
    Σωστο αυτο που λες, αλλα σας ρωταω για να μαθω καποιες περισσοτερες λεπτομερειες οσον αφορα το συνολο τους, δηλαδη αξιοπιστια, ποια ειναι πιο γρηγορη κτλ κτλ. και μετα να επιλεξω πιο ειδηκα. Να παω να αγορασω λοιπον κατι με το ονομα του και οχι οτι μου αρεσει πιο πολυ στο ματι. Δεν μπορει θα υπαρχουν διαφορες μεταξυ μηχανων τετοιου ειδους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Πες του ανθρώπου ρε Δούκα και πόσο τη δίνεις. Καλή περίπτωση φίλε μου αν είναι μέσα στο όριό σου. Κάνει όλα όσα θέλεις, και η μετάβαση από το μοτό που είχες ομαλότερη από ένα 1000cc.

Xτύπα το.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Πες του ανθρώπου ρε Δούκα και πόσο τη δίνεις. Καλή περίπτωση φίλε μου αν είναι μέσα στο όριό σου. Κάνει όλα όσα θέλεις, και η μετάβαση από το μοτό που είχες ομαλότερη από ένα 1000cc.

Xτύπα το.
    Μα για αυτο εβαλα φωτο μολις ανεβηκε στα 3500..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Σωστο αυτο που λες, αλλα σας ρωταω για να μαθω καποιες περισσοτερες λεπτομερειες οσον αφορα το συνολο τους, δηλαδη αξιοπιστια, ποια ειναι πιο γρηγορη κτλ κτλ. και μετα να επιλεξω πιο ειδηκα. Να παω να αγορασω λοιπον κατι με το ονομα του και οχι οτι μου αρεσει πιο πολυ στο ματι. Δεν μπορει θα υπαρχουν διαφορες μεταξυ μηχανων τετοιου ειδους.
    οσο και να σου φαινεται περιεργο...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

εκτος και αν κοιτας τα δεκατα μεσα στην πιστα.

με λιγα λογια οι διαφορες και στις ταχυτητες και στην λειτουργια τους ουσιαστικα υπαρχουν αλλα δεν υπαρχει το επιπεδο απο εναν μεσο οδηγο για να τις δει...

α,επισης και απο εξιοπιστια τα ιδια σχεδον ειναι, πλην του Δουκα που εχει παρταλιασει...

περα απο την πλακα ειχαν κατι θεματακια τα gsxr Κ5-Κ6 με τα πλαισια.αυτα...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Μα για αυτο εβαλα φωτο μολις ανεβηκε στα 3500..
    Για δωσε λεπτομερειες, στειλε μου ενα τηλεφωνο σου με πμ. Για 1.70 που ειμαι θα κανει η ειναι ψηλη?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    το οικονομικο σε περιοριζει σε 600αρια (που ειναι και μια χαρα δλδ)

τωρα απο 600 εχουμε τα:

honda cbr 600 rr
    yamaha r6
    suzuki gsxr 600
    kawasaki zxr 600 (h 636)
    triumph 675

προσωπικα θα απεφευγα το καβασακι λογω αντιπροσωπιας και το χοντα επισης λογω αντιπροσωπιας αλλα και λογω φιλοσοφιας.τραιουμφ σε αυτα τα λ7 ψιλοδυσκολο να βρεις.αρα μενουν το σουζουκι και το γιαμαχα.εδω τωρα παμε σε στυλ οδηγησης.αν ερχεσαι με φιλοσοφια ''ψηλοστροφου και φορα στις εισοδους'' πας για το γιαμαχα.αν θες κατι ποιο νορμαλ και λιγοτερο ιδιαιτερο πας για το σουζουκι (αποφευγοντας κ5-κ6 μοντελα).

αυτα σε γενικες γραμμες ετσι...τωρα αμα θες να κανουμε κανα συγκριτικο πρεπει να φαμε κανα απογευμα κουβεντας με καφε,μπυρες,παιδακια,ρακιες-κρασους κλπ...

καλη αγορα φιλος!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Το ποια ειναι πιο γρήγορη, μπορεις να το βρεις απο τα τεχνικα χαρακτηριστικά (google is your friend), θεωρητικά τα χονδα ειναι πιο αξιοπιστα αλλα, όπως σΕ είπαν, αυτα τα μηχανάκια τα ψιλοσκίζουν, οποτε...

Καλυτερα να αγοράσεις κατι που σου αρέσει, που καθεσαι ανετα πανω του και όχι με το ονομά του...

Διαφορές υπάρχουν, αλλα όχι τρελες και, σορυ που στο λέω, οχι τετοιες να τις καταλάβει καποιος που οδηγεί scarver (τουλαχιστον στην αρχή)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Για 1.70 που ειμαι θα κανει η ειναι ψηλη? [/B]

Μια χαρά είναι...
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος
    Η μεταβιβαση ποσο παει παιδια?

Περίπου στα 60 ευρά.

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το ποια ειναι πιο γρήγορη, μπορεις να το βρεις απο τα τεχνικα χαρακτηριστικά (google is your friend), θεωρητικά τα χονδα ειναι πιο αξιοπιστα αλλα, όπως σΕ είπαν, αυτα τα μηχανάκια τα ψιλοσκίζουν, οποτε...

Καλυτερα να αγοράσεις κατι που σου αρέσει, που καθεσαι ανετα πανω του και όχι με το ονομά του...

Διαφορές υπάρχουν, αλλα όχι τρελες και, σορυ που στο λέω, οχι τετοιες να τις καταλάβει καποιος που οδηγεί scarver (τουλαχιστον στην αρχή)

Στην αρχη σιγουρα δεν θα καταλαβω την διαφορα αλλα μετα σιγουρα ναι. Γι αυτο ψαχνω κατι το οποιο θα ειναι οσο το δυνατον πιο καλο με τα λεφτα που εχω Θα το κρατησω σιγουρα 4 χρονακια, λεφτα δεν περισσευουν, και δεν θελω να κανω με τιποτα λαθος επιλογη.

Στην αρχη σιγουρα δεν θα καταλαβω την διαφορα αλλα μετα σιγουρα ναι. Γι αυτο ψαχνω κατι το οποιο θα ειναι οσο το δυνατον πιο καλο με τα λεφτα που εχω Θα το κρατησω σιγουρα 4 χρονακια, λεφτα δεν περισσευουν, και δεν θελω να κανω με τιποτα λαθος επιλογη.
    οκ φιλαρακι αστο απο μενα τοτε..γιατι μηχανακι να δωσω εγω και να παρακαλαω να βγει καλο μη φαω κραξιμο για απατεωνια η οτι αλλο δε παιζει.

να σου πω παντως αν παρεις σσ μη το χεις για καθε μερα γιατι αυτα τα αξιοπιστια κτλ δεν υπαρχουν.

Στην αρχη σιγουρα δεν θα καταλαβω την διαφορα αλλα μετα σιγουρα ναι.
    Αφου εισαι κρυφός χεράς, λοιπον....

Τεσπα, διαβασες παραπανω, δυο, αντε 3 ειναι οι επιλογές
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Κανεναν μηχανικο μπορειτε να μου προτεινεται για ελεγχο. Δεν γνωριζω απο Αθηνα. Οπου και αν ειναι στην Αθηνα, θα το παω. Αρκει να ειναι καλος. Και με πμ, αν δεν θελει καποιος να πει δημοσιως, μηπως και θεωρηθει διαφημηση.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανή Ss για (πολύ) ψηλούς?
    από shinedown στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2009, 12:50
  2. Νέα μηχανή --- Street --- Γνώμες
    από spiridaus στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2009, 16:24
  3. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2007, 14:51
  4. Φωτογραφική μηχανή - γνώμες
    από ruyjin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2007, 22:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία