Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
θα 'ρθει κι η σειρα σου...![]()
![]()
![]()
εγω περιμενω τον αλλον να μου πει ποσο θα παει να κανει το ΤΤ 260 ροδες.:wacko:
θα 'ρθει κι η σειρα σου...![]()
![]()
![]()
εγω περιμενω τον αλλον να μου πει ποσο θα παει να κανει το ΤΤ 260 ροδες.:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
gti r 2λιτρο 4χ4...πατησε με porsche 997 turbo 9ff 1000 ιππων και στην αλλαγη απο 4-5 περασε μπροστα...ο ηχος που εκανε και ο τροπος που εκατσε κατω αλλαζοντας στα 260 περιπου ηταν το λιγοτερο εντυπωσιακα...![]()
Indeed...
Ετρεμε η γή....
Ο άλλος ακομα πρέπει να κλαιει....
Εκτός αν δεν ηταν αυτο με τα 1000 (άσπρο δεν ειναι αυτο?)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
φιλαράκι τώρα το είδα, αλλά δεν προλαβαίνουμε σήμερα, κλείνουν στις 12:00 οι τράπεζες ...
μην κάνουμε καμια βιαστική κίνηση σε τέτοιες δύσκολες μέρες.... έλα μαζί μου το σαββατοκύριακο και το σκεφτόμαστε χαλαρώνοντας....![]()
Επιτέλους άλλαξες καρέκλες...
Στις προηγούμενες είχε πιαστεί ο απαυτός μου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εσεις οι αποπανω, πριν την ανταλλαγη, αφηστε στην ακρη 8 ευρω να δουμε το robin hood
![]()
Τα φυλάω σαν κόρη οφθαλμού
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως, αν κρίνω απο τους υπόλοιπους καλεσμένους, όντως θα χαλαρώσετε πολύ....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
φιλαράκι τώρα το είδα, αλλά δεν προλαβαίνουμε σήμερα, κλείνουν στις 12:00 οι τράπεζες ...
μην κάνουμε καμια βιαστική κίνηση σε τέτοιες δύσκολες μέρες.... έλα μαζί μου το σαββατοκύριακο και το σκεφτόμαστε χαλαρώνοντας....![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Πες μου οτι το ειδες στην βουλιαγμενης γιατι κατι τετοιο ειδα και εγω χτες βραδυ
όχι, δεν κατέβηκαν βουλιαμγένης μετά.
χρονομετρήστε τώρα μέχρι να ποστάρει ο Τpap:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
χρονομετρήστε τώρα μέχρι να ποστάρει ο Τpap:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()