Περαστικά ρε φίλε! Αφού ζεις και είσαι αρτιμελής όλα καλά.
Καθίκια και τρόμπες ο κόσμος γεμάτος πια...
Υγεία!
![]()
Περαστικά ρε φίλε! Αφού ζεις και είσαι αρτιμελής όλα καλά.
Καθίκια και τρόμπες ο κόσμος γεμάτος πια...
Υγεία!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Περαστικά σου φίλε μου και γ@μ@το το κωλόπαιδο.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Περαστικά το κυριότερο και δόξα που δεν σε χτύπησε χειρότερα.....κάνε όλα τα παραπάνω και όταν με το καλό αποζημιωθείς ,στείλε μου 400-500 κατοστάρικα να σου στείλω μερικούς φίλους μου (αλλοδαπούς σιδεράδες και οικοδόμους) να του "ισιάξουν" και αυτουνού τις λαμαρίνες ...μην κυκλοφορεί και αυτός χάλια.....
περαστικά φίλε...
ΥΓ. έχει και αναδουλειές στη λάρισα, τουλάχιστον 8-9 άτομα έρχονται με αυτά τα λεφτά....
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
ρε τι κυκλοφορει!!!!!![]()
ΠΑΡΤΟΥ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!
Περαστικα και καλα ξεμπερδεματα!
Υπομονη και μην κανεις πισω!!!
ηλικια το κΑλοπαιδο?
Διπλωμα?
Φιλε κατ΄αρχην περαστικα και αν αντεχεις οικονομικα να τον σκισεις μεχρι εκει που δεν παει .
Να μην εχουν τα @@ να παραδεχτουν οτι εκαναν μ@λ@κι@!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που πηγαν να σε φανε για να κανουν μαγκιες στους δρομους;
Τι ανθρωποι κυκλοφορουν εξω ρε γαμωτο![]()
Καλα ξεμπερδεματα και κουραγιο
ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
πρωτα σου ευχομαι περαστικα ,ησουν πολυ τυχερος φιλε μου!
μαζεψε οτι στοιχεια εχεις,φωτο,μαρτυρες εναν καλο δικηγορο εμπειρο σε αυτα θα σε καθοδηγησει τι ακριβως πρεπει να κανεις,εγω πιστευω οτι θα δικαιωθεις και πολυ πιθανον μετα απο τις αναβολες των δικαστηριων την τελευταια δικη που δεν θα παιρνει αλλη αναβολη θα σε πλησιασουν για συμβιβασμο μπας και γλυτωσουν τιποτα.
Μην συμβιβαστεις με τιποτα λιγοτερο και κυνηγησε νομικα το γαιδουρι που σε χτυπησε,δεν μας ειπες αν εγινε αλκοοτεστ,
Το κακο ομως ειναι οτι ο φιλος δεν πηγε νοσοκομειο ωστε να παρει χαρτι γιατρου για σωματικες βλαβες.
Για ποινικη διωξη δεν το συζηταμε, θα κανεις
Πολυ σωστο αυτο,μην το παραλειψεις στη δικογραφια..Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Στη δική σου περίπτωση υπάρχει και προσπάθεια εγκατάλειψης οπότε ο τύπος είναι σε άσχημη θέση. .
πάει ΣΗΜΕΡΑ σε ένα νοσοκομείο για πονοκεφάλους από την ημέρα του τρακαρίσματος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Το κακο ομως ειναι οτι ο φιλος δεν πηγε νοσοκομειο ωστε να παρει χαρτι γιατρου για σωματικες βλαβες.
Για ποινικη διωξη δεν το συζηταμε, θα κανεις
πάρε χαρτιά από το νοσοκομείο και γάμισέ του Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
και μην ανυσυχείς για τίποτα. από τις φώτο (αν όντως δεν βγήκες από το στοπ) φαίνεται πως έχει κάνει μαλακία.
ήρθε και ο τροχαίος να το παίξει έξυπνος.....
tο έπαιζε και στο χωριό του CSI Μiami;;;
καλά ξεμπερδέματα!![]()
![]()
Ευχαριστω,
Στον τελευταιο φίλο , ναι ΟΝΤΩΣ δεν βγηκα απο το στοπ αν ειχα βγει απο το στοπ μαλλον δεν θα μιλαγα τωρα καθως ολο και κατι θα ειχα σπασει...
Αλκοτεστ δεν διενεργησε η αστυνομια αν και το ζητησα Πολλαπλες φορες. ΟΥΤΕ Σε μενα ουτε στον αλλο οδηγο.
Τον πηρα τηλεφωνο και μου λει , αφου βγηκες απο το στοπ και να εισαι τυχερος που δεν σε σκοτωσα και του λεω καλα με δουλευεις, δεν με ειδες με αλαρμ στην μεση του δρομου και για ποιο στοπ μιλας αφου απο εκει που λες οτι βγηκα αφενος δεν εχω παει ΠΟΤΕ στην ζωη μου ( η διαδρομη μου ειναι συγκεκριμενη για το σπιτι μου και δεν με εξυπηρετει το στενο ) και αφεταιρου ερχονταν το αλλο οχημα , πως δηλαδη κ οι 2 μαζι ειμαστε? του λεω δεν ντρεπεσε να παραμυθιαζομαστε μεταξυ μας . Και τι μου λει
Εγω μου λεει στην αρχη ειχα κανει θετικη αλλα μετα το πορισμα της τροχαιας μου ειπε κ η ασφαλιστικη μου να αλλαξω !!! Αφου μπορουμε να αποδειξουμε οτι φταις.
Και του λεω δεν ντρεπεσε καθολου? και μου λεει ρε φιλε εμενα το αμαξι ποιος θα μου το φτιαξει
ε μετα απο αυτο απλα του λεω, καλημερα και του κλεινω το τηλ.
Why do we kill people , that kill people just to prove to these people that killing is wrong?
Γιά όλα φταίει η ανεύθυνη και μεροληπτική στάση της ΤΟΤΑ...
δεν νομίζω ότι θα πετύχεις πολλά πράγματα,άσε που τα δικαστήρια κρατάνε χρόνια...
:smilea:![]()
Συγνωμη εδω να πω πως πηγα νοσοκομειο οταν τελειωσε ολη η μανουρα και εγινε διαγνωση ΚΑΝΟΝΙΚΑ μαλιστα εβαλαα Κολλαρο και αναρτηση στον καρπο.
Οπως και γινανε ακτινογραφιες κλπ. Κανονικη εισαγωγη στα εκτακτα ( Κρατικο Νικαιας )
Why do we kill people , that kill people just to prove to these people that killing is wrong?
αφου αρχικα εκανε θετικη δηλωση,το δικαστηριο θα καταλαβει:smilea:
Εγω πλην της τηλεφωνικης μου θετικης απαντησης απο την ασφαλιστικη δεν εχω αντιγραφο της θετικης του δηλωσης που εκανε στον ασφαλιστη του ομως!
να πω και μια μλκια...
θα επρεπε (σε καθε τετοια περιπτωση "φρονιμο" θα ηταν να το κανετε) να μαγνητοφωνησεις τη συνομιλια!
Και βεβαια να παρεις την ασφαλιστικη του μεσω δικηγορου και να "τους τα πει χυμα"!
![]()