Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 237

Θέμα: Καταγγελίες εργαζομενου στη Marfin Bank

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
    η σουμα της 11σελιδης κουβεντας ειναι η εξης:

δεν ειναι 3 οι νεκροι αλλα τεσσερεις...

μονο η βαντα παρατηρησε κατι που στους αλλους διαφευγει...

μαθαμε αρκετα περι πυρασφαλειας κτιριων κ της σχετικης νομοθεσιας που τη διεπει...

οι αναρχικοι φταινε για ολα...

ο πανοπτικον πρεπει να καει στο πυρ τω εξωτερω...

απαγορευονται οι διαδηλωσεις...

αν απεργουν οι δημοσιοι υπαλληλοι μπουκοταρουν οι ιδιωτικοι και το αντιστροφο...

εξου κ οσοι πηγαν στην πορεια ηταν μονο δημοσιοι, κοματοσκυλα κομουνιστες κ αναρχικοι...

γραφτηκαν κ κατι δηλωσεις οργανωσεων κλπ πετωντας ευθυνες ο ενας στον αλλο...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα................

Aπο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα....
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

Οφειλω να αποσαφηνησω δυο πραγματα γιατι καποιοι η δεν καταλαβαν η εκαναν πως δε καταλαβαινουν.

Στη δικη μου δημοκρατια δουκα, οταν εχεις τρεις νεκρους σε διαδηλωση, η στοιχειωδης λογικη και προ παντων το στοιχειωδες αισθημα ευθυνης λεει οτι θα πρεπει να το διπλοσκεφτεις πριν κανεις καπακι και δευτερη πορεια , οταν μαλιστα ξερεις οτι η 'προβοκατσια' καραδοκει. Και αν. εν πασει περιπτωσει, αποφασισεις να το κανεις, εχεις φροντισει για τη απολυτη περιφρουρηση της.
    Δε μπορω να καταλαβω, και αν θες εξηγησε το μου, πως δυο λεπτα αργοτερα απο το σημειο που σταματαει το βιντεακι σου, απο το ειρηνικο πληθος εμφανιστηκαν μολοτωφ στη Πανεπιστημιου.

Και στο κατω κατω και ο μπατσος ενας απο αυτους που ειχαν σαν ονειρο ζωης να βολευτουν στο δημοσιο δεν ειναι?

Οσο για τις διαδηλωσεις, δεν αναφερθηκα σε συνταξιουχους ουτε στις διαδηλωσεις γενικα.
    Νομιζω οτι ημουν αρκετα σαφης ως προς το ποιους εννοουσα.

Ειναι δικαιωμα οσων θελουν να συμμετεχουν σε μια διαδηλώση να το κανουν. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η συμμετοχη σε συγκεκριμενου τυπου διαδηλωσεις εχει αποτερο σκοπο τη προαγωγη των συνδικαλιστων σε αρχισυνδικαλιστες , και αυτων σε βουλευτες.

Ενταξει καταλαβαινω οτι αρκετοι δε συμφωνουν, προφανως, μαζι μου και ειναι δικαιωμα τους να ειααι οσο ειρωνικοι γουσταρουν να ειναι απεναντι μου, αλλα να μη χασουμε τελειως και τη λογικη.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Οφειλω να αποσαφηνησω δυο πραγματα γιατι καποιοι η δεν καταλαβαν η εκαναν πως δε καταλαβαινουν.

Στη δικη μου δημοκρατια δουκα, οταν εχεις τρεις νεκρους σε διαδηλωση, η στοιχειωδης λογικη και προ παντων το στοιχειωδες αισθημα ευθυνης λεει οτι θα πρεπει να το διπλοσκεφτεις πριν κανεις καπακι και δευτερη πορεια , οταν μαλιστα ξερεις οτι η 'προβοκατσια' καραδοκει. Και αν. εν πασει περιπτωσει, αποφασισεις να το κανεις, εχεις φροντισει για τη απολυτη περιφρουρηση της.
    Δε μπορω να καταλαβω, και αν θες εξηγησε το μου, πως δυο λεπτα αργοτερα απο το σημειο που σταματαει το βιντεακι σου, απο το ειρηνικο πληθος εμφανιστηκαν μολοτωφ στη Πανεπιστημιου.

Και στο κατω κατω και ο μπατσος ενας απο αυτους που ειχαν σαν ονειρο ζωης να βολευτουν στο δημοσιο δεν ειναι?

Οσο για τις διαδηλωσεις, δεν αναφερθηκα σε συνταξιουχους ουτε στις διαδηλωσεις γενικα.

Ειναι δικαιωμα οσων θελουν να συμμετεχουν σε μια διαδηλώση να το κανουν. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η συμμετοχη σε συγκεκριμενου τυπου διαδηλωσεις εχει αποτερο σκοπο τη προαγωγη των συνδικαλιστων σε αρχισυνδικαλιστες , και αυτων σε βουλευτες.

Ενταξει καταλαβαινω οτι αρκετοι δε συμφωνουν, προφανως, μαζι μου και ειναι δικαιωμα τους να ειααι οσο ειρωνικοι γουσταρουν να ειναι απεναντι μου, αλλα να μη χασουμε τελειως και τη λογικη.
    φιλε, σε πολλα συμφωνουμε και σε πολλα οχι..δε θα βγαλουμε ακρη εδω μεσα..

καλους δρομους.

Ηλία ελα πισω ρε ματακια..που πας ? ελαααα ηλιαααααααα θα κανουμε μπαναναααα :a51: :a51:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider

Πρωτα απ ολα η ευθυνη (νομικα) αλλα και η ευθυνη (συνειδησιακα) δεν βαραινει και δεν θα επρεπε να βαραινει τους χιλιαδες διαδηλωτες που βγηκαν στο δρομο τη Τεταρτη...αυτο σε σχεση με τους τεσσερις αθωους νεκρους.

Μεριδιο ευθυνης εχουν τα ΜΑΤ που προκαλεσαν τα επεισοδια χωρις λογο, μεριδιο ευθυνης εχουν αυτοι που συμμετειχαν στα επεισοδια και φυσικα το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν οι αναδροι λακεδες που ριξαν τις μολοτωφ...

το να συγχαιουμε ολο τον υπολοιπο κοσμο με τις κατηγοριες αυτων που αναφερθηκαν πιο πανω ειναι αδικο και παραλογο, ενω το πιο επικινδυνο ειναι οι αφορισμοι του τυπου να μην ξαναγινει πορεια γιατι υπηρξαν νεκροι...

περιφρουρησ απο ποιον και γιατι; εγω κατεβηκα ως πολιτης εκπροσωποντας τον εαυτο μου και μονο και περιφρουρηθηκα μια χαρα!.... με την εννοια του οτι ουτε εσπασα, ουτε εβρισα, ουτε ζημιωσα με οποιονδηποτε τροπο κανεναν αλλο, αστυνομικο η συμπολιτη μου.

αν η παρουσια μου στη πορεια σημαινει για σενα αυτοματα οτι νομιμοποιω το καθε κολοπαιδο - τραμπουκοειδες να κανει οτι θελει και να δολοφονει, εισαι παρα πολυ λαθος....

μια συγκεκριμενη ομαδα ατομων ειναι, γνωστη. Η ειναι σε απολυτη συννενοηση με τους υποτιθμενους "εχθρους" τους, η ειναι τοσο κρετινοι, που δεν καταλαβαινουν οτι εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους στο επακρο

Παλαιό μέλος
    Μεριδιο ευθυνης εχει και ο ανεμος που δε φυσαγε απο την αλλη.....

ρε μηπως πινετε τιποτα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Μεριδιο ευθυνης εχει και ο ανεμος που δε φυσαγε απο την αλλη.....

ρε μηπως πινετε τιποτα?

παντως ενημερωση σε οικογενειακη συσκευασια 1,5lt απο τα ΜΜΕ δεν πινουμε....

Παλαιό μέλος
    παντως ενημερωση σε οικογενειακη συσκευασια 1,5lt απο τα ΜΜΕ δεν πινουμε....
    Γιατι δε φταιει ο ανεμος??

Αν φυσαγε αλλιως μπορει να μην αρπαζε..

Γιατι δε φταιει ο ανεμος??

Αν φυσαγε αλλιως μπορει να μην αρπαζε..
    εχεις να πεις κατι η απλα εχει διαλειμμα απο το Greek Idol?

Παλαιό μέλος
    Εχει greek idol αποψε? δε το ηξερα.

Εχω να πω οτι το να βρισκεις δικαιολογιες για το ποιος φταιει ειναι τουλαχιστον γελοιο.

Σε λιγο θα ακουσω οτι φταινε τα ματ για την οικονομικη κριση...

Τελικα σ'αυτη τη χωρα για ολα φταινε τα ματ....

Εχει greek idol αποψε? δε το ηξερα.

Εχω να πω οτι το να βρισκεις δικαιολογιες για το ποιος φταιει ειναι τουλαχιστον γελοιο.

Σε λιγο θα ακουσω οτι φταινε τα ματ για την οικονομικη κριση...

Τελικα σ'αυτη τη χωρα για ολα φταινε τα ματ....

καλα...θες ενα ενυδρειο;

Δεν πάτε καθόλου καλά ορισμένοι...

Το σεξ το σκεφτήκατε σαν εναλλακτική;
    Υπάρχει και η manual έκδοση αν δεν βλέπεστε...
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ας ξυπνήσει ο κοπρίτης πριν τις 12.00 που κλείνουν οι τράπεζες να πάει να πληρώσει.
    η να το σκασει ο κοπριτης απ τη δουλεια γιατι αλλοι κοπριτες βρηκαν λογο να δουλευουν μεχρι τις 12 για κανα μηνα ακομα....

ενω ολες τις αλλες μερες μεχρι τις 2!!!

αντε ρε δημοσιοι υπαλληλοι ολοι σας!

κ μη μου πειτε οτι κλεινετε για το κοινο κ κανετε αλλες δουλειες
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    [οφ τοπικ]

Ειλικρινα, εχω μια απορία...

Εχω καποιες αποψεις, αρκετοι τις ξέρετε - και με ξέρετε, αρκετοι τις διαβαζετε. Εχω καθε δικαίωμα να τις έχω και καθε δικαίωμα να τις εκφράζω. Προσπαθώ - στο μετρο του δυνατού παρόλο που προκαλούμαι - να μη δινω αφορμή, να μη βριζω, να μην το γυρναω σε προσωπικό επιπεδο. Κι αν μου ξεφυγε καπου αυτες τις μερες, ζητάω συγγνώμη.

Αισθάνομαι πάντως οτι υπάρχει κοσμος που περιμένει να ποστάρω, απλα για να μου την πει, χωρις να μπει στον κοπο να διαβασει αυτά που γράφω in the lines ή between the lines. Τα γράφω οσο μπορώ ξεκάθαρα (και πιστεύω οτι γραφω σωστά ελληνικά) και όχι με στείρο φανατισμό.

Οι απόψεις μου ειναι στέρεες και (ψιλο)δεδομένες, σαν αποτέλεσμα εντονης πολιτικοποίησης απο μικρός (άτιμες αριστερές καταβολες...), τωρινής ηλικίας, και πολύχρονης εργασιακής εμπειρίας και σαν αυτεπαγγελτος και σαν ιδιωτικος υπάλληλος (23 συντάξιμα κλεινω φετος).

Εαν δε σας αρέσουν, καλά κανετε, αλλα μη βαρατε τον κομιστή, "βαρέστε" τα λεγόμενά του.

Μπορεί και να είμαι εγω τελειως λαθος, δεν αμφιβάλλω, εχω μαθει να μην αποκλείω τιποτα εαν δεν είμαι σιγουρος, αλλα γιατί τόση χολή δε μπορώ να καταλάβω, ειδικά απο ανθρωπους που τρώμε τα "ιδια σκατα" καθημερινα και είμαστε ανα πάσα στιγμή στον αέρα.....

Συγγνώμη εαν σας φαινεται υπερβολικο, αλλα έτσι νιωθω, μπορεί παλι να το παράκανα με το ποστάρισμα αυτές τις μερες και να χαθηκε το μέτρο.

Πιστέυω πως μια αποχή να βοηθησει να αποτοξινωθώ λιγο μεχρι να πράγματα να φτιάξουν και να μπορούμε να κυκλοφορούμε έξω χωρις να μας λένε απο πάνω "βγάλτε τη γραβάτα"... (μή γελάτε)

Σαββατοκύριακο ερχεται, σερφακι θα παμε, βολτα με τη μηχανη θα παμε, οτι μπορούμε θα το κάνουμε.

Να είστε καλά όλοι και να προσέχετε, σορυ για το "σεντόνι"

[/οφ τοπικ]

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    η να το σκασει ο κοπριτης απ τη δουλεια γιατι αλλοι κοπριτες βρηκαν λογο να δουλευουν μεχρι τις 12 για κανα μηνα ακομα....

ενω ολες τις αλλες μερες μεχρι τις 2!!!

αντε ρε δημοσιοι υπαλληλοι ολοι σας!

κ μη μου πειτε οτι κλεινετε για το κοινο κ κανετε αλλες δουλειες
    Το κλείσιμο στις 12.00 έγινε ως ένδειξη σεβασμού προς τους 3 νεκρούς συναδέλφους την ημέρα της κηδείας τους.

Αν εσύ, το μόνο πού καταλαβαίνεις απ΄όλη αυτή την κατάσταση που βιώνουμε είναι ότι δεν μπόρεσες να πληρώσεις τη δόση του δανείου σου, τι να σου πώ?

Όσο μπορεί ο καθένας....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    sergiosm. Παντελώς άκυρο το παράδειγμα σου. Δεν νομίζω ότι αθωώνει κανείς τους εγκληματίες που έριξαν τις βόμβες. Μακάρι να τους πιάσουν και να σαπίσουν στη φυλακή.
    Αλλά ο παράγων πρόληψη είναι κάτι που δεν μπορείς να γράφεις στα @@ σου.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα φυσικά και τους αθωώνει. Έχεις καμία αμφιβολία για αυτό;

Όσο για το παράδειγμα δεν είναι καθόλου άκυρο.
    Αν το σκεφτείς θα δεις ότι ΚΑΙ στις δύο περιπτώσεις το να ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες τέτοιου τύπου μας βγάζει από την ΟΥΣΙΑ της υπόθεσης.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα. Συνήθως, τέτοιου στυλ δικαιολογίες προβάλλουν όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.

Αν κάποιος βάλει ένα 2χρονο στο μπροστινό κάθισμα να χοροπηδάει, περάσει κάποιος με κόκκινο και το πιτσιρίκι πάει σε τόπο χλωερό, έλα πες μου οτι ο μοναδικός υπαίτιος είναι ο μαλάκας που πέρασε με κόκκινο.
    Να σου πώ: Αν αποδειχθεί ότι το πιτσιρίκι θα πήγαινε σε τόπο χλωερό ακόμα και αν καθόταν σε καθισματάκι και γενικά ήταν "προβλεπόμενο" τότε ΝΑΙ μοναδικός υπαίτιος θα ήταν ο μαλάκας που πέρασε με κόκκινο.

Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εκδρομή στη Γέφυρα Τατάρνας
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2004, 16:38
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 17:01
  3. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  4. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2003, 14:50
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF