Επειδή με τα Ελληνικά γενικά δε το πολυέχω, ψάχνω το εξής:
Ένα κομμάτι του Αγγελάκα μαζί με τους Επισκέπτες το οποίο όμως είναι ορχηστρικό. Δεν έχει στοίχους.
Μήπως κάποιος ξέρει?
Ευχαριστώ.
![]()
Ένα κομμάτι του Αγγελάκα μαζί με τους Επισκέπτες το οποίο όμως είναι ορχηστρικό. Δεν έχει στοίχους.
Μήπως κάποιος ξέρει?
Ευχαριστώ.
![]()
Νομίζω πως αυτό ψάχνεις..έχει κάποιους στίχους προς το τέλος όμως αυτό
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Νομίζω πως αυτό ψάχνεις..έχει κάποιους στίχους προς το τέλος όμως αυτό
Όχι.. Είναι όλο ορχηστρικό και αρκετά "γρήγορο". Πρέπει να έχει μέσα και μπουζούκι.
Ευχαριστώ πάντως.
![]()
φιλε στο σιγα μην κλαψω τα cd ειναι δυοΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Όχι.. Είναι όλο ορχηστρικό και αρκετά "γρήγορο". Πρέπει να έχει μέσα και μπουζούκι.
Ευχαριστώ πάντως.
![]()
και το δευτερο cdακι ειναι ολο ορχηστρικο.
κατεβασε το απο καποιον τορεντ.
αν εχω χρονο θα κοπιαρω το γνησιο
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
ego to kseroΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μήπως κάποιος ξέρει?
Ευχαριστώ.
![]()
parakalo![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Μαλλον το ¨σιγα μην κλαψω¨ πρεπει να ειναι.Εχει μεγαλη εισαγωγη.
![]()
αν θυμαμαι καλα το σιγα μην κλαψω ειναι δευτερο και η εισαγωγη ειναι ξεχωριστο τραγουδι που εχει ομως λογια μεσαΑρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Μαλλον το ¨σιγα μην κλαψω¨ πρεπει να ειναι.Εχει μεγαλη εισαγωγη.
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Ναι ισως εχεις δικιο.Απλα εγω οσες φορες το εχω ακουσει ειναι η "μονοκομματη" version.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
αν θυμαμαι καλα το σιγα μην κλαψω ειναι δευτερο και η εισαγωγη ειναι ξεχωριστο τραγουδι που εχει ομως λογια μεσα
κλικ!![]()
Ορχηστρικά έχει μόνο το 2ο cd. Μπουζούκι δεν θυμάμαι να έχει, σε αντίθεση με μπαγλαμαδάκι που υπάρχει σε κάμποσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ευχαριστώ πάντως.
![]()
Βρες το όλο. Ιδίως το 1ο cd είναι ένα απ΄τα 2-3 καλύτερα cd ελληνικού ροκ που έχουν κυκλοφορήσει.![]()
Ισως το ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ 2 απο το δισκο ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ cd2 που ειχε κυκλοφορήσει με τους επισκεπτες .
Και εδώ η καλύτερη διασκευή του εν λογω τραγουδιού!!
http://www.youtube.com/watch?v=17SC2_N0Tkk
Απλά ΘΕΟΣ!!!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!